czesio 0 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Narazie to mój sprzęt xDD Pod koniec grudnia planuje kupic jakis aparat cyfrowy w miare mojego budżetu.Doradźcie który z tych 5 mam kupic http://www.e-cyfrowe.pl/benq-k-302.html/cena/200-250/?PHPSESSID=e3dee31e67f973d5d4b8a0bec2097b47Pozdrawiam Czesio ;]] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jango 0 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Ja mam od dzisiaj to samo co Czesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik0703 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Kamera i aparat======================================================================================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tensor 0 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 mi to wystarczy benek po co wam jakies super lustrzanki za 3.500 zl na nagrywanie gownianych petard to ja nie wiem :blink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Jeśli uważasz, że nasz sprzęt kupujemy tylko do uwieczniania na nich fajerwerków to się mylisz. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawik97 0 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jeśli uważasz, że nasz sprzęt kupujemy tylko do uwieczniania na nich fajerwerków to się mylisz. /> Dokładnie od 3 miesięcy jestem w posiadaniu Nikona D5100[ MATRYCA 16 MPX, FILMY full HD ,filtry kreatywne i inne bajery] ogólnie świetne lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 CANON EOS 350D, Panasonic lumix, i Sony Ericsson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FireworksMaster 0 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Aparat(lustro): Sony Alpha α350 + Obiektyw 18-70mmKamera(dvd): Sony DCR-DVD109EAlternatywny Sprzęt: Samsung Galaxy S+ I9001 (Zdjęcia: 5mpx)(Filmowanie: HD-Ready) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ari001 0 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Aktualnie kameruje tym: DSC-W230, w przyszłym roku bedzie trzeba zainwestować w kamere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luxor 2 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Aktualnie mam Canon Legria HF R106 ale za kilka miesięcy kupię Sony HDR CX350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2011 Ja mam tylko Samsunga PL210A chciałbym dorównać innym i kupić sobie prawdziwy sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesio 0 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Od środy jestem posiadaczem oto tego sprzętu http://img6.burak.pl/img/8/e/4/5/samsung-es28-czarny-8.jpg Samsung ES28, aparat cud miód jak na 150zł. Zdjęcia bez zarzutu (ma funkcje foto. fajerwerków ). Filmy też niezłej jakości. Oto filmik nagrany w celu zobaczenia, jak sprawuje się aparacik w nocy http://www.youtube.com/watch?v=6_fDPnkAvzg kolory odbiera b.dobrze, huk też całkiem, nagrałem kilka razy piccolo jeśli chcecie zobaczyć jak odpiera huk to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karolcia11 3 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja narazie nagrywam nikonem coolpix L16.Jak będę miał już paczkę to coś nakręcę i wrzucę, bo sam jeszcze nie wiem. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Canon EOS 600DZe statywem Treq TRI-14(otrzymanym w te święta)Oraz kartami pamięci z prędkością minimum 6Z tymi akcesoriami używam lustrzanki również do robienia filmów, gdyż ten najnowszy model jest przystosowany do jakości HD, ale myślę o kupnie kamery.Zastanawiam się tez nad dodatkowym obiektywem, ale Canon nie ma ogromnej oferty, wiec na razie wystarcza mi standardowy.Do przechowywania i noszenia aparatu używam torby Lowepro Cirrus 140 w wariancie kolorystycznym takim, jak na zdjęciu:Napisałem tak szczegółowo, ponieważ cały sprzęt wszystkim gorąco polecam. Post będzie edytowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raphii 1 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Nowa zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 27 Maja Nowy nabytek Canon SX430 IS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 27 Maja Nie obserwowałem chwilę nowinek w świecie aparatów, ale z tego co widzę, już nie tylko Bluetooth, ale też transmisja danych przez WiFi na smartfona lub na PC wchodzi w grę. Jest to wygodne, aby mieć od razu wszystko na dysku komputera, by stąd wysłać coś na social media. Pewnie teraz trochę mniej piro będzie uwiecznianego niż w czasach kumulacji wydatków na sylwestry, ale zawsze jakieś wycieczki, spotkania rodzinne, czy matkę naturę można sobie aparatnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 42 minuty temu, mantis napisał(a): Nie obserwowałem chwilę nowinek w świecie aparatów, ale z tego co widzę, już nie tylko Bluetooth, ale też transmisja danych przez WiFi na smartfona lub na PC wchodzi w grę. Jest to wygodne, aby mieć od razu wszystko na dysku komputera, by stąd wysłać coś na social media. Pewnie teraz trochę mniej piro będzie uwiecznianego niż w czasach kumulacji wydatków na sylwestry, ale zawsze jakieś wycieczki, spotkania rodzinne, czy matkę naturę można sobie aparatnąć. Aparat nie jest nowinką ani jakąś nowością w obecnych czasach ale taki miał właśnie być bo jest też podatny na modyfikacje wybór nie był przypadkowy tak czy inaczej szukałem czegoś sensownego do uwiecznienia fajerów smartfony robią tragiczne zdjęcia i przy tym pozostane w kamere też się zaopatrzę tylko analizuje co byłoby warte uwagi a to bardzo ciężki i gęsty temat. xD ale napewno nie celuje w NOWOŚCI!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi