Tofik 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Mam takie pytanie. Jak się zamawia fajerwerki i petardy w sklepie internetowym np. fajerwerki market.pl, bo chciałbym sobie coś zamówić a ja nie mam w całym powiecie żadnej hurtowni. Więc proszę o pomoc. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Wchodzisz na strone i się rejestrujesz : Następnie dodajesz do koszyka produkty które Cię isteresują klikasz kup teraz i wysyłasz kase na konto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Z tego co wiem to teraz jest mozliwosc kupna tylko za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 gdy by była hurtownia w moim powiecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Z tego co wiem to teraz jest mozliwosc kupna tylko za pobraniem. W jakim sklepie tak jest :?: Jeśli chodzi ci o FM to powiedz kto ci tak powiedział POMYŁKA :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wapster 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 z tego co ja wiem na fajerwerkimarket.pl, jest płatne przy odbiorze tylko i wyłącznie, i wysyłają gls'emkameleon - nie wprowadzaj ludzi w błąd!zresztą jest regulamin w sklepie i każdy może sobie przeczytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a jakie są jeszcze inne sklepy internetowe z fajerwerkamija znam jeszcze jeden na fajerwerki.gda.pl i tam dowóz na terenie całego krajujest gratis ale nie wiem jak dać do koszyka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tofik tu masz spis sklepów internetowych http://www.forumfajerwerki.pl/sklepy-internetowe-vf111.html wystarczy poszukać : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wapster 0 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 fajerwerki.gda.pl niema dowozu za darmo po przekroczeniu jakiejś sporej kwoty tylko...może i sa inne sklepy internetowy, ale na fajerwerkimarket.pl masz najtaniej! w innych nie znajdziesz taniej fajerwerków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 fajerwerki.gda.pl to hurtownia zaopatrująca sklepy i hurtownie! Zakupów można tam dokonać osobiście, bo z wysyłką dla osób prywatnych są koszmarne utrudnienia i wątpię żeby ktoś bez problemów zamówił tam cokolwiek. Poza tym ceny tam są znacznie wyższe od hurtowych! Cennik dla sklepów ma ceny wyższe od hurtowego i to sporo. Obecnie jedynym najtańszym i najlepszym sklepem internetowym jest fajerwerkimarket.pl. Ma najniższe ceny i jest najpewniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 http://www.feniks.sklepna5.pl/nie wiem czy to hurtownia czy sklep internetowyale jeśli to hurtownia lub sklep(nie internetowy) to jest najbliżej mnieale sobie popatrzcie na ceny a podobno mają z jorga produkty Już raczej będę na tego sylwka kupować w Lidlu i Biedronce cały stuff kupować [ Dodano: 2009-08-05, 12:34 ] Wchodzisz na strone i się rejestrujesz : Następnie dodajesz do koszyka produkty które Cię isteresują klikasz kup teraz i wysyłasz kase na konto Jak wysyłasz kasę na konto? A tak w ogóle to trzeba się rejestrować czy nie? Pytań trochę zadaje. :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Drożej Cie wyniosą różnice cenowe i dojazd :razz: Na fajerwerkimarket.pl trzeba się zarejestrować, płaci się przy odbiorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 a może to np. twój rodzic odebrać?a przy odbiorze a ja myślałem że na poczcie. Dzięki wszystkim :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Płaci się kurierowi w drzwiach kasę. Może rodzic odebrać. Najlepiej na dane rodzica w ogóle zamawiaj (skoro Ci pozwala). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Widzę, że nawet lont można kupić (super).Ile trzeba płacić kurierowi za dowóz a lonty to cena np. 1.40 to za ile metrów?to są ostatnie pytania. Pozdrawiam Tofik :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 aż tak trudno kliknać w ten produkt i zobaczyć?? Przecież pisze cena za 1m lontu.Kurierowi płaci się 25zł za dowóz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tofik 0 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 dzięki mpi już nie mam pytań. można ten temat zamknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tofik 0
Mam takie pytanie. Jak się zamawia fajerwerki i petardy w sklepie internetowym np. fajerwerki market.pl, bo chciałbym sobie coś zamówić a ja nie mam w całym powiecie żadnej hurtowni. Więc proszę o pomoc. :mrgreen:
17 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi