Skocz do zawartości
  • 0

Wybór Wyrzutni

Gość karmel5061

Która Jest Najlepsza?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• JW21 Condor
      4
    • JW92 Korsarz
      8
    • JW168 Imagine
      7

Pytanie

Gość karmel5061
Opublikowano

Witam całe forum,i proszę o pomoc w wyborze jednej wyrzutni z 3 ponieważ wszystkie trzy mi sie podobją ale mogę tylko jedną wybrać. :wink:

1.JW92 Korsarz

2.JW21 Condor

3.JW168 Imagine

Prosze o Uzasadnienie/.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Condor i Imagine są podobne. Tylko efekty mają inne. Korsarz różni się od reszty tym, że ma większe ładunki od pozostałych 2 wyrzutni. I skłaniał bym się właśnie ku temu Korsarzowi. Dobra różnorodność efektów, no i w miarę duże te efekty.

• 0
Gość karmel5061
Opublikowano
Condor i Imagine są podobne. Tylko efekty mają inne. Korsarz różni się od reszty tym, że ma większe ładunki od pozostałych 2 wyrzutni. I skłaniał bym się właśnie ku temu Korsarzowi. Dobra różnorodność efektów, no i w miarę duże te efekty.

Troszkę mnie przekonałeś bo mi sie w korsarzu podobają te spadające czerwone gwiazdki a w tych dwóch wyrzutniach przekonuje mnie Układ V
  • 0
Opublikowano

Falling leaves to oryginalny efekt i dobre urozmaicenie do pokazu. Warto mieć chociaż kilka takich ładunków żeby się przekonać w rzeczywistości jakie wrażenie sprawiają. Bo film i rzeczywistość to 2 całkowicie różne rzeczy. W pojedynku condor vs. imagine wybrałbym zdecydowanie imagine. Najlepiej kup 2 wyrzutnie - imagine + korsarz i będziesz miał super zestaw. One nie są aż takie drogie.

• 0
Opublikowano

W jakim sklepie widziales JW92?

• 0
Opublikowano

Korsarz = New Generation 11. To są dwie identyczne wyrzutnie i nie ma znaczenia czy mówi się o Korsarzu czy New Generation 11 bo to to samo. NG widziałem na fajerwerkimarket.pl za 39 zł, podczas gdy jej cena hurtowa to 39,90 zł.

• 0
Opublikowano

zapomnij :mrgreen: teraz hurtowa to 45,50zł. Ale to się zmienia non stop. I nie wiadomo jak będzie za miesiąc.

• 0
Opublikowano
NG widziałem na fajerwerkimarket.pl za 39 zł, podczas gdy jej cena hurtowa to 39,90 zł.

Ty wszystko na FM widziałeś... :shock:

Miałem Condora. Żadna rewelacja. Po filmikach JW168 widać, że to bardzo ładna wyrzutnia i tania (do 35zł) Korsarz ma już większy kaliber (chyba 29mm) i większe efekty. Cena dochodzi do 50zł max. Brałbym Korsarza.
  • 0
Opublikowano
NG widziałem na fajerwerkimarket.pl za 39 zł, podczas gdy jej cena hurtowa to 39,90 zł.

Ty wszystko na FM widziałeś... :shock:

O tak, i co dziwniejsze widzę nadal. Nie wiem czy mam jakieś zwidy, a może to zbiorowa halucynacja bo inni też widzą tą wyrzutnię za 39 zł? O, TUTAJ ! Powiedz czy widzisz inną cenę? Bo może rzeczywiście mam jakieś problemy z percepcją i widzę ceny i produkty których nie ma? A może to magia wyszukiwarki? Jest taki prostokącik z czerwoną obwódką w prawej górnej części strony. Tam się wpisuje symbol wyrzutni i już ci wyskakuje to o co pytałeś na stronie. Od teraz ty też możesz widzieć to co ja widzę :cool:

PS: Cena ci dochodzi? Dziwne. Ja widzę tą samą cenę od ponad miesiąca i nic nie odchodzi, dochodzi, wychodzi itp.
  • 0
Opublikowano

Bierz korsarza , najlepszy efekt z w/w.

Condor i Imagine niby FAN , lecz troche małe efekty , korsarz Cię "zaspokoi".