capensis 12 Opublikowano 25 Września 2010 Widzę że możliwość edytowania przez cały czas została wprowadzona Bardzo dziękuje zarządowi Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 5 Października 2010 Witam, na początek proszę o wyrozumiałość w sprawie mojego małego pomysłu. :rolleyes:Mianowicie wpadłem na pomysł, aby wprowadzić dla każdego użytkownika forum określoną ilość punktów. Tzn każdy z nas miałby np. 100 punktów. Byłyby one odejmowane np. za przekleństwa w tematach oraz zarówno na SB, nagminne błędy ortograficzne i nie tylko takie, za sprośne linki podawane na SB, za obrażanie innego użytkownika, za wywoływanie bezsensownych kłótni, za spamowanie i tak dalej. Punkty odnawiały by się samoistnie co 3 miesiące w roku lub pół roku. Np. 1 marca i 1 września. (Wybrałem te miesiące ze wzgledu na to, aby np. na początku grudnia nie uzupełniać tych punktów, aby każdy kto pisze siano, nie miał dużego "pola do popisu")Myślę, że byłby to bardzo dobry pomysł. Coś jak "ostrzeżenie słowne". Po wyczerpaniu się ilości punktów danego użytkownika, kiedy widzimy, że dalej nie ma poprawy moderator może zacząć rozdawać warny. Dobrze by było, aby system warnów został nieco zmodyfikowany. Mianowicie: 3 warny = zakaz pisania, 6 warnów = ban.Pozdrawiam Cytuj
capensis 12 Opublikowano 5 Października 2010 Ja pomyślałem o czymś takim żeby była automatyczna blokada przed napisaniem posta pod postem zanim minie 24h Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 6 Października 2010 Podpisuję się,niektórzy nauczyli by się opcji "edytuj". Cytuj
Filip 5 Opublikowano 7 Października 2010 Na forum jest zły czas :S U mnie na zegarku w komputerze jest 18:23 a na shoutboxie 17:30...Sry jeśli zły temat :S Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 7 Października 2010 Witam, na początek proszę o wyrozumiałość w sprawie mojego małego pomysłu. :rolleyes:Mianowicie wpadłem na pomysł, aby wprowadzić dla każdego użytkownika forum określoną ilość punktów. Tzn każdy z nas miałby np. 100 punktów. Byłyby one odejmowane np. za przekleństwa w tematach oraz zarówno na SB, nagminne błędy ortograficzne i nie tylko takie, za sprośne linki podawane na SB, za obrażanie innego użytkownika, za wywoływanie bezsensownych kłótni, za spamowanie i tak dalej. Punkty odnawiały by się samoistnie co 3 miesiące w roku lub pół roku. Np. 1 marca i 1 września. (Wybrałem te miesiące ze wzgledu na to, aby np. na początku grudnia nie uzupełniać tych punktów, aby każdy kto pisze siano, nie miał dużego "pola do popisu")Myślę, że byłby to bardzo dobry pomysł. Coś jak "ostrzeżenie słowne". Po wyczerpaniu się ilości punktów danego użytkownika, kiedy widzimy, że dalej nie ma poprawy moderator może zacząć rozdawać warny. Dobrze by było, aby system warnów został nieco zmodyfikowany. Mianowicie: 3 warny = zakaz pisania, 6 warnów = ban.Pozdrawiam Pomysl dobry tylko: punkty bylyby odejmowane przez wladze forum, tak? W takim razie sadze ze mozliwosc ich odejmowania powinni miec rowniez pomocnicy.Pozdro JMJ Cytuj
capensis 12 Opublikowano 7 Października 2010 poszperaj w ustawieniach forum też tak miałem i przestawiłem (sorry za offtop) Cytuj
capensis 12 Opublikowano 9 Października 2010 Jest błąd nad sb bo jest napisane: Na Shoutboxe obowiązują zasady netykiety oraz dobrego ZACHOWANIE a nie ZACHOWANIA trzeba poprawić Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 10 Października 2010 Nie wiem czy to moja wina ale na sb mam tak ze kilka razy ta sama odpowiedz się pokazuje. Cytuj
Arkadiusz_Wojtowicz 1 Opublikowano 10 Października 2010 Mam podobnie jak kolega , że kilka razy pojawia się dany tekst który powinnien pojawić się 1 raz. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 10 Października 2010 Karmel,byc może masz wolny internet,bo u mnie jest podobnie tylko że z jednej wiadomości mnoży się nawet kilkanaście! ;/ Ale jak mam szybki internet to już się tak nie dzieje... Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 10 Października 2010 Mi taka sytuacja zdazala sie, ale tylko wtedy, kiedy ja sam wysylalem shout'a, i dokladnie w tym momencie wyslal ktos inny, albo kilka osob naraz, zawsze ze mna. Wtedy jeden shout byl podwojny. Wystarczy odswiezyc strone zeby to wrocilo do normy. To chyba z powodu przeciazenia linii kiedy pare osob naraz nacisnie ENTER(lub kliknie "shout" ).Mi to tak bardzo nie przeskadza, o wiele wiekszym problemem jest kiedy moj shout nie zaladuje sie, w sensie ze ja go napisze, klikne ENTER, z paska gdzie pisze shouta on zniknie a na glownym ekranie shoutboxa sie nie pokaze. I nie moge napisac kolejnego shouta. Musze wtedy odswiezyc strone, ale mozna sie wkurzyc jak shout byl dlugi i trzeba od nowa pisac bo z jakiegos nieznanego powodu sie nie zaladowal...Pozdro JMJ Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Listopada 2010 Moi drodzy, na dniach postaramy się zmienić trochę układ i podział działów, tak więc proszę o wszelkie pomysły. Co byście chcieli widzieć, jak poprzesuwać. Tylko mi nie milczeć bo to istotne. :lol: Cytuj
Saek 1 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dział "Tylko dla profesjonalistów" jest jakby "martwy", nie wzbudza większego zainteresowania. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dział ,,Nasze zakupy" powinien być poddziałem , działu ,,Stuff" (trochę po chińsku napisałem, ale chyba wiadomo o co chodzi ) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Listopada 2010 Nasze zakupy trochę zmieni formę (nazwę), i lepiej będzie tak jak jest. Tak wiec nie sugeruj się tym co jest teraz. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 Istota sezonu Nasze Zakupy polega na tym, że nie odnosi się on głównie do okresu sylwestrowego, tylko do zakupów przedsezonowych, pozasywlestrowych projektów amatorskich pokazów itp., tak więc zakwalifikowanie go do działu Sylwester, Nowy Rok odpada. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 To może zrobić tak jak jest u ,, orzecha" czyli , żeby działem nie były np. rakiety a poddziałami firmy, tylko na odwrót? Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Listopada 2010 to więcej pomysłów nie mam, no może bym kolory trochę zmienił Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 3 Listopada 2010 a czy jest możliwe aby na sb jak przeglądam jakieś poprzednie wypowiedzi to jak ktoś coś napisze to żeby mi się nie przewijało na sam koniec?? Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Listopada 2010 To może zrobić tak jak jest u ,, orzecha" czyli , żeby działem nie były np. rakiety a poddziałami firmy, tylko na odwrót? Przez taki podział wszystko staje się rozwlekłe, nieczytelne więc popieram vela Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 3 Listopada 2010 Ja bym np. dodał takie coś "Ile razy odwiedzono naszą stonę" itp. i zmieniłbym ten SB z 15 postów na 0 ponieważ niektórzy nowi użytkownicy nabijają sobie bezmyślne posty czyli "SIANOPIS" i zaśmiecają tym forum. To są moje myśli żeby tak zmienić Pozdro Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi