macieek95 1 Opublikowano 3 Listopada 2010 "żeby działem nie były np. rakiety a poddziałami firmy, tylko na odwrót?" NIE!!! Bardzo dziwnie to wygląda. Na forum chyba wszystko mi się podoba ale mam propozycję. Często pod koniec Listopada i przez Grudzień przychodzi wiele nowych użytkowników z pytaniami: "czy zdejmować papierek z wyrzutni?", "jak włożyć szelkę do moździerza?" i inne powtarzające się. Chodzi mi o to by w dziale pomoc utworzyć jeden taki temat z odp. na te pytania (najczęstsze) + może zdjęcia. Temat podwiesić/pogrubić. Może trochę zmniejszyć, to ilość postów z tymi samymi pytaniami. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 3 Listopada 2010 "żeby działem nie były np. rakiety a poddziałami firmy, tylko na odwrót?" NIE!!! Bardzo dziwnie to wygląda. Na forum chyba wszystko mi się podoba ale mam propozycję. Często pod koniec Listopada i przez Grudzień przychodzi wiele nowych użytkowników z pytaniami: "czy zdejmować papierek z wyrzutni?", "jak włożyć szelkę do moździerza?" i inne powtarzające się. Chodzi mi o to by w dziale pomoc utworzyć jeden taki temat z odp. na te pytania (najczęstsze) + może zdjęcia. Temat podwiesić/pogrubić. Może trochę zmniejszyć, to ilość postów z tymi samymi pytaniami. Bardzo dobry pomysł ale ja bym stworzył oddzielny dział. Z radami/doświadczeniami i opisem jak odpalać itp użytkownicy mogli by się dzielić swoimi doświadczeniami że np takie łączenie lontu jest niezawodne a inne jest słabe itd Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Listopada 2010 Często pod koniec Listopada i przez Grudzień przychodzi wiele nowych użytkowników z pytaniami: "czy zdejmować papierek z wyrzutni?", "jak włożyć szelkę do moździerza?" i inne powtarzające się. Chodzi mi o to by w dziale pomoc utworzyć jeden taki temat z odp. na te pytania (najczęstsze) + może zdjęcia. Temat podwiesić/pogrubić. Tak to jest świetny pomysł, zapewne wejdzie w życie Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 3 Listopada 2010 Dało by radę włączyć opcje/funkcję żeby pokazywało kto jest ile na forum ?? xd Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 3 Listopada 2010 Denerwujące są dla mnie ikony działów które psują wygląd forum i powinny wyglądac tak jak np. w dziale: Zagraniczne Pokazy i Pokazy ogni sztucznych w Polsce,czyli powinny wyglądac tak jakby "jednakowo" Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Listopada 2010 Denerwujące są dla mnie ikony działów które psują wygląd forum i powinny wyglądac tak jak np. w dziale: Zagraniczne Pokazy i Pokazy ogni sztucznych w Polsce,czyli powinny wyglądac tak jakby "jednakowo" Będą, wszystko w swoim czasie. Ja pytałem o ułożenie i nowe działy a nie o całą resztę :rolleyes: Cytuj
bx2 6 Opublikowano 28 Listopada 2010 Użytkownicy dziś obecni: 140 [Zwiń]Najwięcej użytkowników online (142) było dnia 28 Nov 2010.Dlaczego jest dziś obecnych 140. A najwiecej obecnych 142 dnia 28, w momencie gdy dzisiaj jest 28. Cytuj
R0phoe 0 Opublikowano 28 Listopada 2010 Dodałbym nowy dział z"wymysłami" gdzie np. byłby taki karabinek z piccolaków i jak go zrobić. Jeszcze w każdym dziale jak np. petardy, rakiety itd., między importerami dodałbym nowy gdzie porównywałoby się produkty od wszystkich importerów i jeszcze wybierało się naj dziesiątkę. I też u każdych z importerów jak są wymienione wszystkie produkty to żeby nie było tam bałaganu można by tak odosobnić inny temat/dział gdzie wymienione byłyby wszystkie produkty naraz i wg. efektu posegregowane, żeby wiedzieć od razu w jakie produkty wchodzić, a nie po kolei sprawdzać w tematach co w sobie mają.Aha i jeszcze daty napisania postu po polsku i opcja usunięcia postu, bo już dwa razy mi zmuliło neta przez co warna dostałem za spam. Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 29 Listopada 2010 Nie dziala opcja "raportuj", prosilbym o naprawienie. Cytuj
Tryna 0 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym dodał coś w stylu społeczności czyli każdy użytkownik mógł by wrzucać tutaj swoje filmiki, zdjęcia itp. (nie chodzi o wrzucanie na serwer tylko daje link a to widnieje jako filmik w jego tak jakby profilu)Osobiście jestem w stanie zrobić coś takiego. Jak coś piszcie. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 29 Listopada 2010 Ja bym dodał coś w stylu społeczności czyli każdy użytkownik mógł by wrzucać tutaj swoje filmiki, zdjęcia itp. (nie chodzi o wrzucanie na serwer tylko daje link a to widnieje jako filmik w jego tak jakby profilu)Osobiście jestem w stanie zrobić coś takiego. Jak coś piszcie. Do takich prac są odpowiednie osoby u nas lecz to musiało by poczekać do to wymaga dużo miejsca na dysku i transferu ale może w najbliższym czasie coś podobnego powstanie Co do opcji raportuj postaramy się ją udostępnić wszystkim użytkownikom w ciągu 2/3dni Cytuj
bx2 6 Opublikowano 30 Listopada 2010 Powinno się zmienić tekst nad SB: Następujący użytkownicy odwiedzili dzisiaj forum: Bo wyświetla obecnie listę osób obecnych na forum w ciągu ostatnich 24 godzin, a nie dzisiaj.Jak się otworzy stronę niektórych użytkowników obecnych dzisiaj, to w ich profilu jest informacja, że ostatnio obecni byli wczoraj. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 30 Listopada 2010 Powinno się zmienić tekst nad SB:Bo wyświetla obecnie listę osób obecnych na forum w ciągu ostatnich 24 godzin, a nie dzisiaj.Jak się otworzy stronę niektórych użytkowników obecnych dzisiaj, to w ich profilu jest informacja, że ostatnio obecni byli wczoraj. Tekst został zmieniony. Cytuj
bx2 6 Opublikowano 30 Listopada 2010 Tekst został zmieniony. Fajnie.Następna sprawa. Wchodze w archiwum SB, zaznaczam wiadomości dzisiaj od 12, a pokazuje od 13. Cytuj
Reafen 0 Opublikowano 30 Listopada 2010 Fajnie.Następna sprawa. Wchodze w archiwum SB, zaznaczam wiadomości dzisiaj od 12, a pokazuje od 13. Bo nikt nie pisał o i po 12 ? Cytuj
bx2 6 Opublikowano 30 Listopada 2010 Bo nikt nie pisał o i po 12 ? A właśnie że pisał.Czas jest przesunięty o godzine. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja bym był za tym żeby w sygnaturze można było dawać np, userbary i obrazki trochę większe niż 40x70 bo jak ma być obrazek takiej wielkości to lepiej wcale bo nic nie widać, chociaż żeby można było dawać długi wąski pasek jak np.przecież te obrazki i tak na zewnętrznych serwerach są Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kiedyś było to ustalane, właśnie chodzi o to by obrazki były jak najmniejsze albo wcale, z wyjątkiem chyba dla rangi premium, modów, adminów. W pewnym momencie robił się niezły śmietnik, bo każdy miał podpis wielkości 2 dobrych postów, dlatego jest jak jest. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 3 Grudnia 2010 No tak jak mpi mówi nie będzie tej opcji dostępnej bo był by za duży bałagan Cytuj
capensis 12 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Chodziło mi tylko o to żeby userbara można było wstawić też z ograniczeniem wielkości i ilości do jednego.No ale jak się nie da to trudno Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Można nad tym pomyśleć lecz nie gwarantuję że będzie taka opcja. Cytuj
kuzim 0 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mi się najbardziej nie podoba kolorystyka. Fajnie by było jak by było tak : Głównie czarny, dodatki z krwistej czerwieni i troche płomieni jak przystało na fajerwerki, i oczywiście troche fajerwerków rozpryskujących się. A tak jak jest teraz to tak zwyczajnie się wydaje.. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Właśnie chodzi o to by było zwyczajnie, wyraźnie i bez fantazyjnych wymysłów. :rolleyes: Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ostatnio stwierdzilem, ze na czarnym tle ciezej sie czyta i pozniej bola oczy. Obecny wyglad jest dobry. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proponuję wprowadzić punkt do regulaminu, żeby zamiast fotek w temacie umieszczać same linki, znacznie to uprości wygląd tematów. Czyli punkt w rodzaju: Zabrania się umieszczania w tematach dużych zdjęć ze znacznikiem "media", dozwolone jest podanie linku do zdjęcia, którym użytkownik chce się podzielić z innymi.fps Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi