Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proponuję wprowadzić punkt do regulaminu, żeby zamiast fotek w temacie umieszczać same linki, znacznie to uprości wygląd tematów. Czyli punkt w rodzaju: Zabrania się umieszczania w tematach dużych zdjęć ze znacznikiem "media", dozwolone jest podanie linku do zdjęcia, którym użytkownik chce się podzielić z innymi.fps Uwazam, ze to zly pomysl. Jezeli sie wrzuci odpowiednio mala fotke do tematu, to wyglada to bardzo dobrze i przejzyscie, nie musisz specjalnie wchodzic w linki. Ja poprostu bym wprowadzil ograniczenie wielkosci i rozmiaru obrazkow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Proponuję wprowadzić punkt do regulaminu, żeby zamiast fotek w temacie umieszczać same linki, znacznie to uprości wygląd tematów. Czyli punkt w rodzaju: Zabrania się umieszczania w tematach dużych zdjęć ze znacznikiem "media", dozwolone jest podanie linku do zdjęcia, którym użytkownik chce się podzielić z innymi.fps To lepiej użyć codu [spoiler]TEKST/LINK DO ZDJĘCIA[/spoiler] Przykład: Celowo dałem takie duże zdjęcie, zdjęcie owszem dalej jest duże - ale jeśli ktoś nie chce go oglądać wystarczy, że nie otworzy spoilera. A jeśli to by nie wypaliło, zrobiłbym to samo co jest gdy wrzucamy avatar - gdy jest on za duży, samo nam go zmniejsza do odpowiednich rozmiarów.Xanter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Najlepiej polaczyc twoj pomysl z ograniczeniem i bylo by w porzadku :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bardzo dobry pomysł z ograniczeniem wielkości obrazka!! można by zrobić miniaturkę i odnośnik do większej jak ktoś był by zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawex122 0 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może to głupi pomysł ale.. Ja osobiście chciałbym aby na tym forum wprowadzono plusy "+" za każdą dobrą, miłą, fachową, pomoc , by się wynagradzało tym plusikiem , Plusy mogła by rozdawać tylko ta osoba która by założyła temat np. "Proszę o pomoc w wyborze stuffu" i robimy komuś zestawik według jego potrzeb i dostajemy plusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Może to głupi pomysł ale.. Ja osobiście chciałbym aby na tym forum wprowadzono plusy "+" za każdą dobrą, miłą, fachową, pomoc , by się wynagradzało tym plusikiem , Plusy mogła by rozdawać tylko ta osoba która by założyła temat np. "Proszę o pomoc w wyborze stuffu" i robimy komuś zestawik według jego potrzeb i dostajemy plusa Masz racje, glupi pomysl. Widze jak to wyglada na konkurencyjnym forum. Idea tego pomyslu sie odwraca i ludzie zamiast szczerze pomagac, robia to na sile zeby tylko nabijac plusy. Uzytkownikow, ktorzy maja szacunek na forum i pomagaja innym da sie zauwazyc 'golym okiem' i nie potrzebne do tego sa jakies 'plusy'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Może to głupi pomysł ale.. Ja osobiście chciałbym aby na tym forum wprowadzono plusy "+" za każdą dobrą, miłą, fachową, pomoc , by się wynagradzało tym plusikiem , Plusy mogła by rozdawać tylko ta osoba która by założyła temat np. "Proszę o pomoc w wyborze stuffu" i robimy komuś zestawik według jego potrzeb i dostajemy plusa Było to już kiedyś wprowadzone na test i oczywiście się nie sprawdziło. Ludzie nabijali tematy i posty byle tylko zabłysnąć. I zamiast fachowej pomocy otrzymało się wielki śmietnik. Pomysł zamykam, czekam na inne propozycje. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Było to już kiedyś wprowadzone na test i oczywiście się nie sprawdziło. Ludzie nabijali tematy i posty byle tylko zabłysnąć. I zamiast fachowej pomocy otrzymało się wielki śmietnik. Pomysł zamykam, czekam na inne propozycje. :rolleyes: Wielka racja, nie ma co robić takiego plusowania bo zapanował by tylko wielki chaos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Jak myślicie Przydałby się regulamin w dziale Pomoc?, czytajac tematy wiekszość userow nie podaje informacji zwiazanej gdzie kupuje i tak dalej..Jakieś zasady powinny obowiązywać, pisz według wzoru czy cuśPrzykładpisz według wzoru!1 Gdzie dokonujesz zakupów2 wszelkie informacje, na co stawiasz - jakośc - Ilość?3 Budzet4 Uwagi [b]1[/b] Gdzie dokonujesz zakupów [b]2[/b] wszelkie informacje, na co stawiasz - jakośc - Ilość? [b]3[/b] Budzet [b]4[/b] Uwagi Chodzi mi o coś takiego, oczywiście trzeba by było się rozpisać w reg//taki mały chaos panuje...to czekam na opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Obecnie trwają pracę nad regulaminem ogólnym forum, potem będziemy się zajmować regulaminami działów. Nie widziałeś tego bo ten dział jest tylko widoczny dla modów i adminów. To chyba tyle, tak wiec będzie w swoim czasie wszystko. :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter2599 5 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja myślę, że można byłoby zrobić żeby user miał możliwość usuwania swoich postów.To jest tylko moja propozycja Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanter 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Hmm, a może wprowadzić coś takiego - że użytkownik może zamknąć swój temat?np. A pyta B i C, co by zmienił w stuffie. Użytkownik A dostał odpowiedź i zamyka swój temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ja myślę, że można byłoby zrobić żeby user miał możliwość usuwania swoich postów.To jest tylko moja propozycja Niestety to wypada nie będzie takiej możliwości a nawet opcja edycji wiadomości pewnie zostanie cofnięta bo za dużo kombinują niektórzy i edytują post niejednokrotnie bo najpierw wypisują głupoty obrażają innych a później go edytują ponownie by uniknąć kary...A co do zamykania tematów jest to praktycznie niemożliwe bo tylko moderatorzy mogą to robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie wprowadzajmy zamętu. Tak jak napisał Arturo im mniej kombinujecie przy postach/tematach tym łatwiejsza jest praca zarządu. Nie mniej jednak opcję edycji bym zostawił, bo jak ją usuniesz to się zacznie nabijanie i będzie kupa roboty ze sklejaniem wszystkiego do kupy...fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Znany 0 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 zmienic to ze sb jest dostepny od 15 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Uważam że opcja edycji powinna zostać, gdyż po jej zablokowaniu zrobi się śmietnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Uważam że opcja edycji powinna zostać, gdyż po jej zablokowaniu zrobi się śmietnik. Tez jestem za tym, aby opcja edycji pozostala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capensis 12 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Uważam że powinno się zdjąć blokadę SB od 15 postów bo prowiadzi to to ,,sianopisarstwa" czego przykładem może być user ,,Znany" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 A ja jestem za tym by została i to z 1 głównego powodu. Robi niezły odsiew małolatów, którzy nie potrafią napisać nawet 15 postów by dostać się do SB. Tak więc taka super blokada, która odsiewa te dzieciaki. :rolleyes:PS: A siano pisarstwo można rozwiązać, szybko bierzesz dajesz 1 warn i opcję usunięcia wszystkich postów (bo u większości wszystkie były beznadziejne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 to ja proponuję zmienić napis nad SB: Dostęp do Shot Boxa od 15 sensownych/wartościowych postów!fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Moim zdaniem edycja posta powinna być wyłączana po tym jak ktoś odpowie na nasz post Czasu będzie wystarczająco zeby poprawic ewentualne błędy, a uniemożliwi to całkowitą zmiane treści po wzięciu pod uwagę konsekwencji np. wspomnianego przez kogoś wyżej posta z bluzgami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Wg mnie po prostu za naduzywanie opcji edytuj powinny byc warny i tyle. Czesto mozna zedytowac post w celu nienabijania innnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Czesto mozna zedytowac post w celu nienabijania innnych. Mało kto to robi bo niektórzy wola pisać jeden pod drugim właśnie żeby nabijać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepeTARNOW 0 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 Możnaby wdrożyć też scalenie postów do np. 2-3 godzin po jego wysłaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie to jest bez sensu, bo człowiek może się pomylić, i napisać coś co nie jest prawdą. Naprzykład ja z tydzien temu napisałem błędny opis efektów wyrzutni. I co? Edytowałem. Jakbym niemógł, to bym musiał pisać posta niżej... To by było zaśmiecanie forum. A teraz moja propozycja, to jest możliwość usuwania własnych postów. Np. napisze się coś błędnie, a nie wie się jak jest prawdziwie, i post jest bez sensu, tylko wprowadzający innych w błąd.Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi