Natka13 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami o wyglądzie strony...i rzeczywiście mogłaby być w nieco bardziej żywych kolorach np. pomarańcz, zieleń, żółć..itp.. . Przydałby się też dobrze działający zegar. Znaczy taki na czasie bo tutaj zegar pokazuje te różne "pm" i "am" i jest zła godzina raczej..przynajmniej u mnie na komputerze i wgl w całym domu pokazuje taką samą wszędzie a tu inną.. Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Lepiej kolorystyki forum nie zmieniać.... bo jak będą jakieś żółcie czy zielenie to w oczy będzie kuło Dużo lepsze są kolory stonowane.. niebieski,szary itp. lecz moim zdaniem ten kolor który jest aktualnie jest OK.Ewentualnie można zrobić tak by w ustawieniach można było sobie dobrać kolor strony .... ale to raczej nie potrzebne Cytuj
Net 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Po co kombinować z kolorami skoro obecne są ok.Wszystko jest przejrzyste i czytelne, na forach o kolorach np, zielonym czy żółtym długo nie posiedzisz bo oczy bolą jak jasna cho... Cytuj
dekiel11 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Po co kombinować z kolorami skoro obecne są ok.Wszystko jest przejrzyste i czytelne, na forach o kolorach np, zielonym czy żółtym długo nie posiedzisz bo oczy bolą jak jasna cho... No właśnie o to mi chodziło Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 8 Listopada 2011 Mam taki pomysł...Myślę, żeby wprowadzić w Sb takie coś, żeby każdy mógł poprawiać swoją wysłaną wiadomość... Byłoby mniej spamu z poprawkami Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 8 Listopada 2011 Mam taki pomysł...Myślę, żeby wprowadzić w Sb takie coś, żeby każdy mógł poprawiać swoją wysłaną wiadomość... Byłoby mniej spamu z poprawkami Jest taka możliwość tylko Admin musi włączyć taką opcje Cytuj
SyneQ 3 Opublikowano 8 Listopada 2011 Może grafike na bardziej fajerwerkowa? Bo taka sie nie kojarzy z niczym ;D Cytuj
Poki 17 Opublikowano 9 Listopada 2011 Może grafike na bardziej fajerwerkowa? Bo taka sie nie kojarzy z niczym ;D Nieraz było już tłumaczone, że taka szata graficzna pozwala przejrzyście korzystać z forum + minimalizuje skutki długotrwałego siedzenia na forum z nosem przy monitorze. W okresie Bożonarodzeniowym logo zostaje obsypane śnieżnym puchem, emoty dostają czapki by im nie było zimno. Może w tym roku pojawią się jakieś fajerwerki, czas pokaże. Szata napewno się nie zmieni. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wnoszę propozycję o usunięcie rang związanych z ilością wpisów. Motywują tylko do nabijania postów. Prawdziwy miłośnik pirotechniki nie potrzebuje rangi, a prawdziwy naukowiec nie potrzebuje tytułu profesora. Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Wnoszę propozycję o usunięcie rang związanych z ilością wpisów. Motywują tylko do nabijania postów. Prawdziwy miłośnik pirotechniki nie potrzebuje rangi, a prawdziwy naukowiec nie potrzebuje tytułu profesora. Bardzo ciekawa propozycja był bym ZA ! ta ranga motywuje użytkowników do nabijania postów ! PROSZĘ O WYPOWIEDŹ RESZTY ZARZĄDU Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Bardzo ciekawa propozycja był bym ZA ! ta ranga motywuje użytkowników do nabijania postów ! PROSZĘ O WYPOWIEDŹ RESZTY ZARZĄDU Ja jestem za, zbędny bajer. Cytuj
FireGorek1 2 Opublikowano 26 Grudnia 2011 choć nie jestem z zarządu, to pozwolę się wypowiedzieć Dołączam do zdania mantisa. B) przynajmniej nie będzie nie potrzebnych postów ( na kompletne bez myślne tematy ). Cytuj
9ogonuf 1 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jestem za ! myślę też że tytuł każdy mógłby mieć we własnym zakresie tzn. każdy by sobie własny wybrał co wy na to ? Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jestem za ! myślę też że tytuł każdy mógłby mieć we własnym zakresie tzn. każdy by sobie własny wybrał co wy na to ? o tym to możesz zapomnieć !! Cytuj
MajsterD12 5 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Jestem za, chyba nie chcemy drugiego forum fireworksnet !? ostatnio widzę na forum nie potrzebne tematy i posty które demoralizują całe to forum. Cytuj
Poki 17 Opublikowano 26 Grudnia 2011 jestem przeciw Nie dziwię się. Wszak wczoraj jako 1-szy dostałeś upomnienie ode mnie i możesz służyć jako wzorowy przykład Monsternabijacza. Osobiście uważam pomysł za dobry,a w dodatku zlikwidowałbym widoczną ilość postów. Sądzę, że to też motywuje do spampostu. Ewetualnie by ta ilośc była widoczna po wejściu w profil usera. Filip Napisano dziś, 22:38głupi pomysł -.- nie ma spamu na forum... Nie ma, bo czyszcze każdego dnia ileś tam tematów z niepotrzebnych wypowiedzi. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 26 Grudnia 2011 Ja też jestem za lepiej zrobić tak Pozdrawiam KrychFire i Życzę Szcześliwego Nowego Roku Cytuj
JMJ Pirfotechnics 7 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jestem za usunięciem rang zależnych od ilości postów. Zasłużeni userzy i tak maja autorska range, która nie ma nic wspólnego z liczba napisanych przez nich postów. Liczy się jakość, pomoc innym.Natomiast uważam, ze liczba napisanych postów powinna pozostać tak, jak jest. To świadczy o osobie, ale nie motywuje aż tak do spamerstwa, bo przecież nie da się "dogonić" tych z 500 postami pisząc 400 bzdurnych- szybko dostanie się bana. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Ja jestem za tym aby na tym forum było więcej mądrych userów!!!! Nie wiem co trzeba aby tak było ale zróbcie co w Waszej mocy aby tak się stało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi