fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Jestem za. tytuł użytkowników powinien zostać tylko dla zarządu i grupy premium.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczo12496 23 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Dla mnie forum jest ok i nie trzeba nic zmieniać. Widać różnice miedzy dwoma forami- jedno zamyka SB w najgorętszym okresie a drugie pyta swoich użytkowników co zmienić aby na forum było jeszcze lepiej. Brawo dla administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajsterD12 5 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Po co komu ranga "Weteran" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malpiszon11 0 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Można by zmienić tło forum na np jakieś ciemniejsze i dodać efekt spadającego śniegu super by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
9ogonuf 1 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 taka ranga po to by wyroznic osoby ktore sa kilka lat , a po drugiie nowi userzy mieli by wiarygodne zrodla, informacji, jak np widza, ze ktos siedzi kilka lat ale pod userem jest data rejestracji więc żadna ranga nie jest potrzebna żeby zobaczyć ile kto na forum siedzi niepotrzebne zajęcie dla adminów , przynajmniej ja tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Odnośnie propozycji Mantisa... nie wiem w jaki sposób zlikwidowanie rang poprawiłoby wartość intelektualną postów, bo jeżeli ktoś pisze głupie wiadomości, to i tak je będzie pisać. Być może w trochę mniejszej ilości, ale w takim wypadku również Ci, którzy piszą wartościowe posty też by mniej pisali. Więc ogółem poziom dyskusji mało by się poprawił (o ile w ogóle), tyle, że zmniejszyłaby się liczba postów. No ale skoro większość jest za, to moje zdanie niewiele się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Także Arturo decyduj B)Rangi za ilość postów - NIELicznik postów - TAKData rejestracji - TAK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Także Arturo decyduj B)Rangi za ilość postów - NIELicznik postów - TAKData rejestracji - TAK A czemu on?? Bo nie rozumiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 W takim razie niech decyduje decydujący ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jestem za usunięciem z profilu zbędnych bajerów :ReputacjaOcena użytkownikaEwentualnie komentarze ale to chyba jest niemożliwe do usunięcia jakoś ładnieWhy?Bo i tak tego nikt nie używa a to tylko zbędny bajer... w ogóle nie wiem jak dać tą reputacje etc. W każdym razie śmieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Jestem za usunięciem z profilu zbędnych bajerów :ReputacjaOcena użytkownikaEwentualnie komentarze ale to chyba jest niemożliwe do usunięcia jakoś ładnieWhy?Bo i tak tego nikt nie używa a to tylko zbędny bajer... w ogóle nie wiem jak dać tą reputacje etc. W każdym razie śmieć Reputacje wyznacza administracja!Ocenę wszyscy użytkownicy!Komentarze się przydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip 5 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Reputacje wyznacza administracja!Ocenę wszyscy użytkownicy!Komentarze się przydają. Już wiem dlaczego mam -2 ahhaha xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ptk reputacji nie tylko przyznaje administracja Ci się one nie podobają bo masz -2 a dlaczego? bo musiałeś pisać jakieś głupoty bez przerwy i spamować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może by zmienić Emotikony w ShoutBoxDam przykład:stara to : D , nowa :big grin: ( bez spacji)pasuje wam takie coś ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fpshooter 12 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Może by zmienić Emotikony w ShoutBoxDam przykład:stara to : D , nowa :big grin: ( bez spacji)pasuje wam takie coś ? A może by nie szukać dziury w całym, pomysł bez sensu. Jak już to popierałbym całkowite zablokowanie emotów na SB.fps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Przypomnę to na ogólnym forum jeszcze raz: Wapsterze, Pomocnicy i Redaktorzy nie maja możliwości przyznawania punktów reputacji! Trzeba zmienić ustawienia!Odnośnie emotek, to jaki jest sens jakichkolwiek zmian? Już prędzej proponowałbym włączyć BBCode na SB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Odnośnie emotek, to jaki jest sens jakichkolwiek zmian? Już prędzej proponowałbym włączyć BBCode na SB. Włączenie bbcode jest jeszcze większą głupotą bo można by było wstawiać pełno różnorakich bzdur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Włączenie bbcode jest jeszcze większą głupotą bo można by było wstawiać pełno różnorakich bzdur. Na SB podawanych jest dużo linków, które trzeba kopiować, a łatwiej byłoby kliknąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Na SB podawanych jest dużo linków, które trzeba kopiować, a łatwiej byłoby kliknąć... wątpie czy jesteś świadom do czego prowadzi włączenie bbcodów więc nie ma co kontynuuować rozmowy. a link to najmniejszy problem, skoro ci się nie chce nawet skopiować to aż dziwie się że myszką od kompa chce ci się jeździć po biurku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JMJ Pirfotechnics 7 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 wątpie czy jesteś świadom do czego prowadzi włączenie bbcodów więc nie ma co kontynuuować rozmowy. a link to najmniejszy problem, skoro ci się nie chce nawet skopiować to aż dziwie się że myszką od kompa chce ci się jeździć po biurku. Po pierwsze, można ograniczyć funkcje BBCode.Po drugie, jak dostaje 3 linki pod rząd, to wybiorę jeden, skopiuje, otworze, a w międzyczasie pojawia się nowe wiadomości i już nie będę chciał otwierać dwóch innych linków. A ich autorom pewnie zależało by żeby je otworzyć.Wiem, ze gdyby można było pisać różnymi czcionkami, kolorami i wielkościami to zrobiłby się syf, ale linki już nie są takim problemem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) ale przecież bbcode jest włączone.... Edytowane 22 Lutego 2012 przez Arturo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 ale przecież bbcode jest włączone.... Właśnie widze...Jakby było włączone to chyba bym mial pogrubioną czcionką a nie "b,/b" nieprawdaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo 15 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Właśnie widze...Jakby było włączone to chyba bym mial pogrubioną czcionką a nie "b,/b" nieprawdaż? A czy bbcode odpowiada tylko i wyłącznie za tagi typu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mnie nie interesuje co odpowiada, Może czegoś nie przypisaliście. Co nie zmienia faktu, ze po kliknięciu ikonki bbcode nie działa nic na sb tak jak powinno przy tagowaniu. Dlatego mówimy, że bbcode nie działa chyba każdy by to normalnie zrozumiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo312132 14 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 bbcode : to moim zdaniem odpada za duży spam na SB by byłco do Emot ciągle u mnie aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi