mpiwowski 182 Opublikowano 22 Lutego 2012 bbcode : to moim zdaniem odpada za duży spam na SB by byłco do Emot ciągle u mnie aktualne Nie rozumiem jaki wy macie problemy z tymi emotkami. U mnie normalnie działają takie jak ": D" ": )" ": P" Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 22 Lutego 2012 Nie rozumiem jaki wy macie problemy z tymi emotkami. U mnie normalnie działają takie jak ": D" ": )" ": P" No u mnie i pewnie u wielu innych użytkowników nie normalnie działaja:": D" trzeba pisać : biggrin :": / " trzeba itp Ale jak wy uważacie ?? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 22 Lutego 2012 No to faktycznie jakiś błąd, ciekawe dlaczego ja mam dobrze a wy nie. Może jakoś do grup jest to przypisane? Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 22 Lutego 2012 Przemo zmień przeglądarkę i będzie śmigać. U mnie wszystko działa ok.fps Cytuj
a3z4 1 Opublikowano 7 Października 2012 Ja proponuje dodać obsługę forum przez Tapatalk. Jest to aplikacja na smartfony (m.in. Iphone, Android, Blackberry itp.) dzięki której bardzo wygodnie przeglądać forum na mniejszych ekranach. Z tego co się orientuje to wystarczy dodać dodać plugin z tej strony do skryptu forum i wszystko powinno śmigać. http://www.tapatalk.com/index.php Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A ja mam taki pomysł, aby po ukazaniu się danej gazetki w sklepach zamykać temat o sklepie bo później robi się nie potrzebny zamęt typu: "Byłem dzisiaj bla.. bla.. bla.. i u mnie jeszcze nie ma fajerwerków, u was też tak jest? " itp.. Uniknie to większemu spamowi na forum. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Myślę, że zrobienie małego FAQ na forum również by się przydało. Niektóre pytania powtarzają się wiele razy co roku, więc tematy zaoszczędziłyby nerwów jednym i pozwoliły znaleźć szybko informacje drugim. Mam na myśli m.in. to, jaki produkt z biedronki odpowiada jakiemu jorgowskiemu. Albo jak ktoś już gdzieś niedawno wspomniał - które FP3 to które i czym one się różnią... Na pewno znalazłoby się tego więcej. Jeśli znajdę chwilę, to mogę część zrobić, tylko muszę wiedzieć, że ktoś to podklei w odpowiednim dziale Pozdrawiam.PS Tak samo można by zrobić z gazetkami. Post edytowałbym, a wszystko byłoby ładnie w 1 miejscu. Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Myślę, że zrobienie małego FAQ na forum również by się przydało. Niektóre pytania powtarzają się wiele razy co roku, więc tematy zaoszczędziłyby nerwów jednym i pozwoliły znaleźć szybko informacje drugim. Mam na myśli m.in. to, jaki produkt z biedronki odpowiada jakiemu jorgowskiemu. Albo jak ktoś już gdzieś niedawno wspomniał - które FP3 to które i czym one się różnią... Na pewno znalazłoby się tego więcej. Jeśli znajdę chwilę, to mogę część zrobić, tylko muszę wiedzieć, że ktoś to podklei :)/>Pozdrawiam. Jestem Za. Zrób damy do zapoznania się i podwiesze. Cytuj
koma94 0 Opublikowano 16 Grudnia 2012 A ja mam taki pomysł, aby po ukazaniu się danej gazetki w sklepach zamykać temat o sklepie bo później robi się nie potrzebny zamęt typu: "Byłem dzisiaj bla.. bla.. bla.. i u mnie jeszcze nie ma fajerwerków, u was też tak jest? " itp.. Uniknie to większemu spamowi na forum. Bez sensu skoro temat jest do wymiany zdań o danej ofercie w danym miejscu.Chyba dobrze ,że ktoś napisze czego niema a co jest w danym miejscu żeby inni mieli pogląd na daną sytuacje.Jest oddzielny temat w którym są wszystkie gazetki ,więc jeśli komuś to przeszkadza wystarczy do niego zajrzeć. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Bez sensu skoro temat jest do wymiany zdań o danej ofercie w danym miejscu.Chyba dobrze ,że ktoś napisze czego niema a co jest w danym miejscu żeby inni mieli pogląd na daną sytuacje.Jest oddzielny temat w którym są wszystkie gazetki ,więc jeśli komuś to przeszkadza wystarczy do niego zajrzeć. To był tylko przykład... Są o wiele gorsze wypowiedzi nic nie wnoszące, a w tym okresie zaoszczędziło by to czas wyższym na sprzątanie forum, np. taki TPS nie wie co wybrać i robi nie potrzebny burdel w temacie sklepu. Co do FAQ też jestem ZA Cytuj
Poki 17 Opublikowano 16 Grudnia 2012 Przeniowosłem posty, bo pomysły bardziej nadają się do tego tematu. Skargi - prośby to temat do wyjaśniania sporów, banów, warnów, zamykania tematów, piętnowania itd. Co do faqu to pomysł doskonały, kiedyś sam zacząłem go tworzyć, ale podczas przenoszenia danych z padniętego dysku tego nie przerzuciłem i nie ma. Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 24 Grudnia 2012 A co wy na to żeby wszystko uporządkować zrobić rubryki takie jak "rok 2007" wzwyż i do nich podoczepiac te tematy które są z tamtego roku myślę ze będzie łatwiej przemieszczać się po forum Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 A co wy na to żeby wszystko uporządkować zrobić rubryki takie jak "rok 2007" wzwyż i do nich podoczepiac te tematy które są z tamtego roku myślę ze będzie łatwiej przemieszczać się po forum ale tematy z którego działu? Cytuj
Udycz 0 Opublikowano 25 Grudnia 2012 ale tematy z którego działu? Myślę że z tematu o kostkach bo niektóre kostki zmieniają przecież swój efekt albo w dziale pomoc chodzi o to żeby uporządkowac wszystko i na stronie głownej były rubryki typu "Rok 2012" i tam wszystko co w tym roku sie działo/dzieje na forum Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Myślę że z tematu o kostkach bo niektóre kostki zmieniają przecież swój efekt albo w dziale pomoc chodzi o to żeby uporządkowac wszystko i na stronie głownej były rubryki typu "Rok 2012" i tam wszystko co w tym roku sie działo/dzieje na forum Dla mnie bez sensu, jedynie możeeeee do działu POMOC dla niektórych tematów, bo ceny się zmieniają itd itp. Ale raczej nie warte świeczki, niech starszyzna zdecyduje ;D Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie wiem czy było to poruszane bo się dokładnie nie wczytałem.Myśleliście o forumowym czacie typu shoutbox??:)Nie zawsze otrzymamy odpowiedzi na forum od razu a tak było by łatwiej. Cytuj
piter2599 5 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie wiem czy było to poruszane bo się dokładnie nie wczytałem.Myśleliście o forumowym czacie typu shoutbox??:)Nie zawsze otrzymamy odpowiedzi na forum od razu a tak było by łatwiej. A co masz na dole strony? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Nie wiem czy było to poruszane bo się dokładnie nie wczytałem.Myśleliście o forumowym czacie typu shoutbox??:)Nie zawsze otrzymamy odpowiedzi na forum od razu a tak było by łatwiej. Przecież to istnieje Cytuj
Luksfer87 0 Opublikowano 17 Grudnia 2013 Przecież to istnieje :P/> O kurde fakt nie zauważyłem :O sorka xD Cytuj
Arturo 15 Opublikowano 17 Grudnia 2013 O kurde fakt nie zauważyłem :O sorka xD Masz problem, nie wiesz co kupić, co jest lepsze ? Napisz na forum, Shoutbox nie służy do rozwiązywania takich problemów. Cytuj
Marcin_Pce 2 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Dobry pomysł, popieram Cytuj
Cooli 4 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Również jestem za Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi