Hubert 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Też jestem za. Można zrobić porównywarkę cen i generator stuffu, bo zakładka jest, ale w niej nic niema. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Ja też jestem za Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilon3 0 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Może w dziale sklepy i hurtownie zrobić podział na 16 województw? Wydaje mi się że dzięki ten dział byłby czytelniejszy. Równiez jestem na tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BobBudowniczy 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Można zrobić porównywarkę cen i generator stuffu, bo zakładka jest, ale w niej nic niema. :fireworks:/> Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel123 0 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Pomysł z podziałem na województwa jest świetny w 100% popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior98 0 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Proponuję do działu "Nasze zakupy" dodać przedział "rok 2014" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podział na województwa zrobiony.... trzeba tylko wsadzić tematy w odpowiednie działy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateyek24 0 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Ja jestem za utworzeniem tematu podobnego do Szybkie pytanie, szybka odpowiedź, który jest na forum innym :-) Znacznie zmniejszy to liczbę pytań, które niepotrzebne zapychają dział Pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli 4 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podział na województwa zrobiony.... trzeba tylko wsadzić tematy w odpowiednie działy. Podziałam za chwilkę to posprzątam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilox 0 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Możecie już zrobić w dziale "Nasze zakupy" rok 2014 Kamilox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_Pce 2 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ciesze się że moja pomysł wszedł w życie :xmas_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piropilo12 0 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Proponuje w dziale nasze pokazy dodać podział na żywo i komputerowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior98 0 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 Proponuje w dziale nasze pokazy dodać podział na żywo i komputerowe W sumie to dobry pomysł. Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Proponuję dodać dział "Akcesoria" w dużym forum "Fajerwerki" (najlepiej między "Bateriami profesjonalnymi" a "Naszymi zakupami") , gdzie można byłoby porozmawiać o lontach, łączeniu lontów, zapałach, zapalniczkach, zapalarkach, latarkach, przyrządach BHP i stelażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Piro 0 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Proponuję dodać dział "Akcesoria" w dużym forum "Fajerwerki" (najlepiej między "Bateriami profesjonalnymi" a "Naszymi zakupami") , gdzie można byłoby porozmawiać o lontach, łączeniu lontów, zapałach, zapalniczkach, zapalarkach, latarkach, przyrządach BHP i stelażach. Słusznie ! :xmas_smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Forum na Chrome pięknie śmiga! Ale, ale, gdzie zegar odliczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANIAK 0 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Właśnie zegara nadal brakuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak podoba się nowa wersja forum? Osobiście chwilowo ciężko się mi przestawić. Czuję jakbym ogólnikowo chodził po działach. Piszę w temacie oficjalnym by wszyscy mogli uzyskać odpowiedzi. Czy będzie chat? Czy modyfikacje będą jeszcze wprowadzane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boooon 2 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Dlaczego nie ma okna w którym pokazane są najnowsze posty użytkowników? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 16 minut temu, boooon napisał: Dlaczego nie ma okna w którym pokazane są najnowsze posty użytkowników? Dlaczego oczekujecie, że wszystko będzie w 5min? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jakoś nie mogę się przestawić czuję się zagubiony ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wszystko będzie tylko dajcie Wapowi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boooon 2 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Jak będzie to spoko na razie nie ma dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Wszystko będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Najnowsze posty czy najnowsze tematy samemu można sobie dodać, po lewo jest takie wysuwane menu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi