Gość DreSzCzyK Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Jeśli chodzi o kolorystyke troszku razi ta biel, dodałbym chociażby jakieś tło i te tabele są strasznie duże jakby dla niewidomych może jakieś podświetlenie tabel coś w stylu wiem , że @wapster nie chcesz szaleć z kolorystyką ja Cie rozumiem to jest taka moja mała sugestia, ale moim zdaniem mała zmiana co do kolorystyki by się przydała Tak myślę jeszcze aby dodać na samym dole kto był np aktywny w ciągu 24 godzin i tak się zastanawiam również, żeby dodać po prawej stronie fb forumfajerwerki może jeszcze jakiś dodatkowy kontakt z administracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 5 godzin temu, Bartekeuro napisał: Moim zdaniem słabe jest to, że jak ktoś napisze post w danym temacie to pokazuje sie tylko info o tym kto go zaczął i kiedy a nie kto napisał ostatni post w danym temacie. Tak jak było po staremu. Okej. Jest ok - nie zauwazylem 2- Gdzie są rangi?? W sensie legenda kolorkow. musze poszukać odpowiedniej wtyczki do tego silnika już się wyświetlają najnowsze tematy - a nie tematy w których został przed chwilą napisany post 2 godziny temu, DreSzCzyK napisał: Jeśli chodzi o kolorystyke troszku razi ta biel, dodałbym chociażby jakieś tło i te tabele są strasznie duże jakby dla niewidomych może jakieś podświetlenie tabel coś w stylu wiem , że @wapster nie chcesz szaleć z kolorystyką ja Cie rozumiem to jest taka moja mała sugestia, ale moim zdaniem mała zmiana co do kolorystyki by się przydała Tak myślę jeszcze aby dodać na samym dole kto był np aktywny w ciągu 24 godzin i tak się zastanawiam również, żeby dodać po prawej stronie fb forumfajerwerki może jeszcze jakiś dodatkowy kontakt z administracją co do kolorystyki... jest prosta i estetyczna - będzie zmieniony tylko top forum pomysle jeszcze nad jakąś ciemniejszą kolorystyką - aby nieraziło jak czyta sie forum noca - Tryb Noncy na samym dole Forum jest link "Kontakt" - można wysłać meila do administratora co do aktywnych wciagu 24h - musz odszukać ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A można zmniejszyć w postach okna z filmami z YT? W poprzedniej wersji forum filmiki wyświetlały się mniejsze i jak dla mnie, lepiej się je oglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Bartosz napisał: A można zmniejszyć w postach okna z filmami z YT? W poprzedniej wersji forum filmiki wyświetlały się mniejsze i jak dla mnie, lepiej się je oglądało. okno do filmów zmiejszone... sprawdzcie czy takie okno Wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie chcę marudzić, ale ja bym jeszcze zmniejszył Oczywiście to tylko moje zdanie, nie wiem co inni uważają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 10 minut temu, Bartosz napisał: Nie chcę marudzić, ale ja bym jeszcze zmniejszył Oczywiście to tylko moje zdanie, nie wiem co inni uważają. zobacz teraz...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 4 minutes ago, wapster said: zobacz teraz...? Teraz lepiej, ale wtedy były jeszcze mniejsze. Dałoby radę jeszcze tak trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 test w tej chwili filmy nowo dodawane przez wklejenie linku z youtube czy innych serwisów są pokazywane w takim okienku - max 600px niestety ustawienia nie działają wstecz, więc filmy dodane przed aktualizacją będą większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 3 minutes ago, wapster said: test w tej chwili filmy nowo dodawane przez wklejenie linku z youtube czy innych serwisów są pokazywane w takim okienku - max 600px niestety ustawienia nie działają wstecz, więc filmy dodane przed aktualizacją będą większe Dzięki, o to mi chodziło. Od teraz będzie elegancko. Na razie więcej uwag nie mam, jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Tak jak kilka komentarzy wcześniej chciałbym ciemniejszą kolorystykę ponieważ czuć dyskomfort podczas nocnego czytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 2 godziny temu, Mouthes napisał: Tak jak kilka komentarzy wcześniej chciałbym ciemniejszą kolorystykę ponieważ czuć dyskomfort podczas nocnego czytania tak pisałem już prędzej o tak zwanym nocnym trybie - ciemna kolorystyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1 godzinę temu, wapster napisał: tak pisałem już prędzej o tak zwanym nocnym trybie - ciemna kolorystyka Tak, o to mi chodziło ale masz na myśli tryb co sam się odpala po danej godzinie czy po prostu przycisk z przełączaniem był bym za tym drugim bo ogólnie wolał bym ciemną kolorystykę Oraz dodał bym licznik do następnego Sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 chodzi o 2 kolorystyki, tak aby każdy mógł wybrać odpowiednia do siebie (ale tylko 2 do wyboru: jasna i ciemna.) z czego jasna była by podstawowa zegar napewno będzie tylko trzeba jeszcze ogarnąć gdzie co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 1 godzinę temu, wapster napisał: chodzi o 2 kolorystyki, tak aby każdy mógł wybrać odpowiednia do siebie (ale tylko 2 do wyboru: jasna i ciemna.) z czego jasna była by podstawowa zegar napewno będzie tylko trzeba jeszcze ogarnąć gdzie co i jak To super, czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zdjęcia też mogłyby się wyświetlać w rozmiarze maksymalnie takim jak filmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 (edytowane) 4 minuty temu, Poki napisał: Zdjęcia też mogłyby się wyświetlać w rozmiarze maksymalnie takim jak filmy. Głupota bo osoby niedoświadczone będą zapewne tak wklejać te fotki, że nic nie będzie widać a ja nie będę mógł kliknąć zdjęcia by powiększyć. I będę musiał kombinować by obejrzeć całość. Nie zmienia się czegoś co było dobre. Edytowane 26 Stycznia 2018 przez mpiwowski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 Nie możecie jakoś ich ustandaryzować by zawsze były w określonym rozmiarze? Nie znam się na kodowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 zdjecia bedą miały tak samo jak filmy max szerokość 600px ale mowa tu o wyswietlaniu podgladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 W weekend ruszam z powolnym wprowadzaniem zmian. Wpierw chciałbym uporządkować te festiwale i pokazy tak by było bardziej przejrzyście i pro. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2018 Moderacja nie może usuwać, edytować, przenosić postów. Możemy tylko blokować i przenosić tematy. Przydałyby się jakieś uprawnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2018 Zobacz Mantis czy możesz teraz przenosić. Ja i tak jestem zwolennikiem nie usuwania postów tylko ich przenoszeniem do śmietnika. Tak samo z edycją... Nie jestem miłośnikiem edycji postów userów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2018 Jest ok. Czasami ktoś napisze podwójnego posta, wtedy przydaje się opcja usuwania. Nie będę tego nadużywał, tematy będę przenosił do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capodanno 37 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2018 Czy archiwum shoutboxa będzie przywrócone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Dnia 23.06.2018 o 14:26, capodanno napisał: Czy archiwum shoutboxa będzie przywrócone? Patrząc opcje w panelu admina to nie ma takiej opcji w Chatboxie. Chyba, że jakieś oddzielne dodatki są na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 W następny weekend powinna dobiec końca przebudowała działy festiwale i pokazy na nową wersję i podział forów. Same fora zostaną również oczyszczone, a tematy nazwane według odpowiednich schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi