Poki 17 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Wnioskuję o utworzenie podfolderu Pyro Moravia w dziale Wyrzutnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniec 10 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Dodałbym jeszcze Pante Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter 9 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Witam. Warto by udostępnić archiwum sb i umożliwić edycję postów na sb w ciągu np 5 minut. Jeśli tych opcji nie ma w podstawowej wersji.. może warto by poszukać. Obecne przewijanie postów po kilka szt sprawia że chyba (prawie) każdy daje sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 PyroMoravia, Funke/Dextrin, Panta Coś jeszcze do wyrzutni? Pterady: KLASEK, Funke/Dextrin Jeszcze jakieś propozycje do dodania? Lub może do odjęcia, bo jakieś działy nie są używane... Co do Chatboxu, edycji postów nie włączę. Jeśli chodzi o archiwum... ta wersja tak ma... dodanie większej ilości do wyświetlania mocno wydłuża ładowanie strony. Zobaczę może jest jakaś inna wersja Chatboxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Zapraszam do dyskusji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Uważam, że podrozdział Stuff w grupie Sylwester, Nowy Rok można zamknąć/usunąć. Nikt od lat nie wykazuje tam aktywności. Wszystko skupia się w stuffach rocznikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 7 minut temu, Poki napisał: Uważam, że podrozdział Stuff w grupie Sylwester, Nowy Rok można zamknąć/usunąć. Nikt od lat nie wykazuje tam aktywności. Wszystko skupia się w stuffach rocznikowych. To prawda. Dział "Nasze zakupy" + podrozdziały z latami, zastąpił dział "Sylwester, Nowy Rok" podrozdział "Stuff". Śmieszek jako Śmieszek/EuroPyro. Chociaż zarówno Śmieszek jak i Maxsem nie mieli niczego nowego dodanego na naszym forum od kilku lat, więc można byłoby usunać im oddzielne podrozdziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poki 17 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2019 Uff....a już myślałem, że zakwestionowałeś moją propozycję jako jedyny, który z tego zakątka korzystał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Przydałby się dział, do którego można byłoby wstawiać projekty. Ponieważ zakupy są mocno powiązane z projektami (bo bez zakupów nie ma projektów), to... Proponuję zmianę: Nasze zakupy Nasze zakupy przedsezonowe - oceny i komentarze. na: Nasze zakupy i projekty Zakupy całoroczne i sylwestrowe, projekty forumowiczów - oceny i komentarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2020 Coś się stało z obsługą obrazków na forum. Zdjęcia nie działają. Problem dotyczy co najmniej obrazków z serwerów zewnętrznych. Pokazuje tylko końcówkę nazwy pliku oraz ikonkę niewczytanej grafiki. Awarii uległy również niektóre emotikony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romano 29 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2020 Proponuje dodać osobno importera Funke w dziale rakiety, tak jak to się ma w wyrzutniach.Tylko jest problem firmy dexrin już nie ma a są inne typu argento w kolaboracji z Funke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Myślę, że w głównej sekcji "Fajerwerki" warto byłoby dodać dział "Prawo". Jeśli ktoś to jeszcze poprze i taki dział powstanie, to mogę pozbierać i przenieść tam pasujące tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Nie głupi pomysł, też myślę że nie byłby to najgorszy pomysł. Jestem ciekaw co wap na to. Ja mogę stworzyć dział w każdej chwili. Chociaż jest też tutaj taki dział: https://www.forumfajerwerki.pl/forum/108-przepisy/ Co wtedy z nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Mona zrobić coś takiego. Tapety przepisy przenieść, zawartość i go z tamtad usunąć. I wtedy pozbierać tematy z forum i do nowego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 10 minut temu, wapster napisał: Mona zrobić coś takiego. Tapety przepisy przenieść, zawartość i go z tamtad usunąć. I wtedy pozbierać tematy z forum i do nowego działu. Zrobiłem. @mantis możesz działać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Tamte tematy od Zbigniewa są z 2009 roku. Nie wiem na ile te przepisy są aktualne teraz. https://www.forumfajerwerki.pl/forum/108-przepisy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 31 minut temu, mantis napisał: Tamte tematy od Zbigniewa są z 2009 roku. Nie wiem na ile te przepisy są aktualne teraz. https://www.forumfajerwerki.pl/forum/108-przepisy/ To pozamykaj je i wsadź do nowego działu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Co wy na to, aby dodać różową rangę dla dziewczyn? Jak tą rangę nazwać? Dziewczyna, czy może lepiej Pirofanka? Będą się wyróżniały na liście obecności na dole strony. Ranga byłaby dla dziewczyn, które cokolwiek postują, żeby nie dawać rangi tylko obserwującym gościom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek007 79 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Pirofanki brzmi nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grvby 149 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 6 minut temu, mantis napisał: Co wy na to, aby dodać różową rangę dla dziewczyn? Jak tą rangę nazwać? Dziewczyna, czy może lepiej Pirofanka? Będą się wyróżniały na liście obecności na dole strony. Pomysł całkiem fajny ,pytanie ile razy w roku różowy kolor pojawi się na liście obecności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 119 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Klawy pomysł jestem za ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 hahahah, ciekawe nie powiem Wszystkie japoneczki w jednym miejscu. Jestem za haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 421 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 Ranga Pirofanka utworzona, ale jak na razie przyznana tylko dla @Jarzębinaxyz, ponieważ jako jedyna zostawiła na forum swoje komentarze, a nawet zapostowała fotki stuffu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2022 @wapster dodaj tą rangę do listy rang na dole nad chatboxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LudwiczekR 27 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 (edytowane) Pomysł z kolorem różowym przedni. Fanką pirotechniki jest moja żona i nawet namawiałem ją do założenia konta na tym wspaniałym forum o fajerwerkach i pirotechnice. Ale ona stwierdziła że tylko lubi oglądać filmy z pokazów użytkowników jak i moje, a sama fajerwerków odpalać nie myśli i zostawia to dla mnie I pisać też na forum nie chce Edytowane 19 Stycznia 2022 przez LudwiczekR ortografia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi