Skocz do zawartości
  • 0

Stuff - Pomoc

Drummer

Pytanie

Opublikowano

Witam,ułozyłem juz sobie wstępny plan na Sylwka 09/10:

WYRZUTNIE;

JW39 NG9
JW63 NG16
JW87 Exclusive Collection
JW90 SoF
JW56 SoF
JW59 SoF
JW401 Exclusive Collection
JW402 SoF

RAKIETY;

JR25 Exclusive Collection
N3504 Golden Life

Chciałem zapytać;Czy dobrze wybrałem i ile by mnie to wyniosło hurtowo,ponieważ mam zamiar kupować w hurtowni,a niemam dostępu do aktualnego cennika.
Jeśli byście coś zmienili to piszcie :cool:

Pozdrawiam Drummer!

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Małe zmiany bym poczynił. Mianowicie JR25 Exclusive Collection na dragon queen rocket. tylko tyle.

Co do ceny. to za wszystko zapłacisz: około 820zł.

Oczywiście zmienia się to non stop. Ostateczny cennik będzie w najbliższych miesiącach.

• 0
Opublikowano

Nie sugeruj się czy punkt w którym kupujesz ma status hurtowni czy nie bo on nie oznacza hurtowych cen. Dodatkowo hurtownicy nie kupują po cenach takich jakie są w cenniku. To są jedynie ceny wyjściowe i trudno żeby akurat po takich sprzedawali. Nie wiadomo też czy akurat ta hurtownia ma asortyment Jorge i to taki który wybrałeś. Chyba że byłeś już w tej hurtowni i wiesz że będzie to co chcesz i po takiej cenie. Dodatkowo cenniki które krążą po forum są dawno nie aktualne. Nowe mają być sporo wyższe i tak naprawdę nikt jeszcze nie wie ile mogą wynosić podwyżki, jeżeli w ogóle będą. Ja radziłbym Ci bardziej szukać cen w sklepach internetowych np. fajerwerkimarket.pl, gdzie znajdziesz fajerwerki jeszcze po niskich cenach ( takich jak w zeszłorocznym cenniku hurtowym bądź niższych ), a w sprawie wyrzutni których nie ma to zawsze możesz tam zadzwonić i się zapytać kiedy będą, bo teraz chyba jeszcze nie będziesz kupować.

• 0
Opublikowano

Plan masz bardzo dobry, widać że stawiasz na jakość, ale wywalił bym rakiety JR25 zamiast JR25 weź Dragon Queen Rocket bądź speed IV

• 0
Opublikowano
ale wywalił bym rakiety JR25 zamiast JR25 weź Dragon Queen Rocket bądź speed IV

Akurat te rakiety zostały mi z zeszlego sylwestra,może zrezygnuje z JR25 i N3504 na rzecz ,np JR27 lub JR29, jak myślicie?
  • 0
Opublikowano

może zrezygnuj z tych rakiet i kup sobie jeszcze jakąś wyrzutnie.

• 0
Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie to ja rakiety kupuję na drugi dzień :wink: w pierwszym dniu wystrzelę wszystkie wyrzutnie itp. a na drugi dzień zostawię sobie Rakietki dla zabawy;) a co do tych rakiet jak chce wszystko wystrzelać w Sylwka to niech zrezygnuję z rakiet i niech kupi Wyrzutnię jak mówi Mpi,a jak chce coś do zabawy na drugi dzień to oczywiście rakietki:)

• 0
Opublikowano

Prawdopodobnie będę zamawiał pod koniec września na fajerwerkimarket.pl za ponad 500zł ,wiec bede miał do dyspozycji 60zł na gratisy,co mógłbym wziąć za tę kwotę?

• 0
Opublikowano

ja proponuje baterie np. takie zestawy:

typ 1:

- MACRO COSMOS II - SM2125
- GULIWER - SM9858
- EXLUSIVE COLLECTION - JW87

typ 2:

- REVOLUTION - JW163
- JW07 Mars

typ 3:

- NEW GENERATION 9 - JW39
- MACRO COSMOS II - SM2125

typ 4:

- SHOW OF FIREWORKS - JW66
+ małe pierdółki

takie propozycje. Produkty wybierałem tylko takie, które sa aktualnie w sklepie.