velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 To z czym dzisiaj się zatknąłem to już jest szczyt absurdu! http://www.youtube.com/watch?v=L_4-oQGcX7wUWAGAFirma WMG nie wyraziła zgody na wykorzystanie ścieżki dźwiękowej użytej w tym filmie. Ścieżka dźwiękowa została zablokowana. Więcej informacji o prawach autorskichWMG zaczęło blokować już nawet podkłady muzyczne użyte podczas pokazu! Nie pierwszy raz spotykam się z blokowaniem dźwięku, ale tutaj zablokowany został NAGRANY na żywo dźwięk.Was też dotykają coraz bardziej blokady WMG? Bo ja niedługo będę musiał chyba przenieść się na vimeo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 WMG? Ja z tym się jeszcze nie spotkałem, a z usunięciem muzyki na szczęście tylko raz i to nie na głównym koncie tylko innym.Póki co, tą muzyke którą wrzucam YT nie usuwa Ale to już i tak jest szczyt głupoty te usuwanie piosenek i czasem własne dodają bez żadnej zgody -.- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 ja już teraz zaczynam kompletnie olewać ten YT i przenoszę się na vimeo, albo zacznę wrzucać tylko filmy z wersją do ściągnięcia. Ciekawe ile jeszcze czasu minie zanim YT się kompletnie rozleci, hmm. Pewnie już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Rozleci? Nie przesadzaj, usuwają tylko muzyke i to wszystko, a działać będzie i będzie i mało kto się przeniesie na inną strone na którą można wrzucać filmy.A za pojedynczymi osobami oni płakać nie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 zobaczysz w przyszłości, jak większość piosenek poblokują to ludzie będąc chcieć mieć film z muzyką przeniosą się gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Szczerze w to wątpie, bo jeszcze jest dużo utworów które można wrzucać.Ale no poczekamy zobaczymy.Na YT jest tyle ludzi że jak milion się przeniesie to dla nich będzie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi