firawerkoman 7 Opublikowano 4 Września 2009 JW1000 - BROCADE CROWN WATERFALL MINEKaliber: 30 mmCzas wznoszenia: 5Ilość strzałów: 13 s.Wymiary: 854x37x225 mmFilm: http://www.youtube.com/watch?v=XU58NSWdhIUPakowanie: 10/1Cena hurtowa: o ile pamiętam to 25 PLNJest to jedna z najbardziej opłacalnych i ładnych wyrzutni do pokazu amatorskiego zawsze byłem fanem takich wachlarzy jak brocade crown. Wiem że ta wyrzutnia jest już na oku paru osób z forum. Podobną wyrzutnią jest jw 1006 ale jej cena jest o wiele wyższa. Ta wyrzutnia jest na 100% w moim stuffie oczywiście jak będzie dostępnaPS na filmie odgłosy same za siebie mówią :mrgreen: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Września 2009 Ta jednorzędówka jest dobra, ale TYLKO w rękach profesjonalisty. Ew. amatora z systemem odpałowym. Bo bawienie się w podłączanie wyrzutni tego typu lontami trochę mija się z celem. Oczywiście jak kto chce.. Ale 100 % jej możliwości ukazuje się dopiero po odpaleniu w ściśle zaplanowanym momencie podkładu muzycznego. Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Dlaczego tak myślisz że się mija z celem? Tak sobie wstępnie myślę jak tu zrobić swój pokaz i myślę że ona będzie po 4-5 sekundowej przerwie po pierwszym finale. Jak naprawdę mnie przekonasz to mogę użyć zapalarki Iracka (chyba tak się pisze sory za ew. błąd) Z podkładem to racja ale już tak zaawansowany to nie jestem (a może jeszcze się okaże) Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 4 Września 2009 Ja przedstawiam tylko swój punkt widzenia. Dla mnie 5 sekundowe dziury czasowe i to po jednym finale to takie nienaturalne. Zresztą każdy ma swoją inwencję twórczą i Twój pomysł może okazać się też dobry. Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 5 Października 2009 na fajerwerki-korsarz niestety na fm.pl nie ma kosztuje 50 PLN http://fajerwerki-korsarz.pl/sklep/index.p...t&Itemid=45 Oraz w niektórych hurtowniach musisz popytać. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Listopada 2009 tak, to jest artykuł NWP. Zobacz lepszą wersję czegoś takiego (JW1006). Cytuj
Banba 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 JW1006 :mrgreen: no no no jest lepsza tylko o ile drozsza ? Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Film JW1000 oraz JW418 Achilles http://www.youtube.com/watch?v=Z2JONFlQHdo Cytuj
firawerkoman 7 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2010 Film JW1000: Wyrzutnia ta rzecz jasna nadaje się tylko do pokazu. Mimo wszystko jest piękna. Komentarze widowni są najlepszym tego dowodem np O KUR.., łaaa itp Moja ocena 10/10 Pozdrawiam Cytuj
CraVen 16 Opublikowano 6 Listopada 2010 Świetna na zakończenie pokazu niestety nie wziąłem jej w tym roku a mogłem coś pięknego zgadzam się z kolegą powyżej 10/10 !!! Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Bardzo piękna One Row opłacalna w tym roku znajdzie się w moim stuffie Pozdrawiam KrychFire Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 14 Lutego 2012 Piękny one row, idealnie nadaje się do połączenia jakiejś innej wyrzutni finałowej, na filmach widać, że robi ona bardzo duże wrażenie na publiczności. Mam nadzieję, że znajdzie się on w moim tegorocznym stuffie. 10/10. Cytuj
capensis 12 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Kuzynem xd Nie wiedział jakiego efektu sie spodziewać, myślał że to zwykła kostka będzie i troche się przestraszył ,,ściany ognia" bo początkowo myślał że jakąś kostke rozerwało i na ziemi wywaliła. I dlatego na koniec zapytał ,,tyle?!" Cytuj
gnz87 1 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 JW1000 idealnie nadaje się na finał. Przy ostatnim strzelaniu JW1013 spotkało się z reakcją typu "wow!", natomiast po finałowym strzale JW1000 słyszałem mniej więcej "wooooooow, ooo k#*$a, jeee!!" JW1000 będzie częstym gościem w moich realizacjach - to jest więcej niż pewne. Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Jak kogoś stać, to zdecydowanie polecam JW1006 - efekt nieporównywalnie lepszy. Przy małym budżecie JW1000 pozostaje jednak nadal jedną z najrozsądniejszych pozycji, które zrobię niemałe wrażenie w finale.fps Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 JW1000 w Foli srebnej http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/eb5bf3a61dd84b8b.html Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi