basto 0 Opublikowano 7 Września 2009 Data – 04-05.09.2009 Okazja – Międzynarodowy Festiwal Fajerwerków "PYRONALE 2009" Miejsce - NIEMCY - Berlin (Stadion Olimpijski) Godzina – 21:00 Wykonawca - Surex...i nie tylko Długość pokazu – około 15min Plakat: Film: Zdjecia: Wyniki od jury: I miejsce - Jost (Austria) II miejsce - Surex (Polska) III miejsce - Glorious Group (Singapur) uczestnik - Astandoa (Hiszpania) uczestnik - Fireworks for Africa (Południowa Afryka) uczestnik - EDA (Turcja) oraz nagrody od publicznosci I miejsce - Jost (Austria) - zwyciezca z piatku I miejsce - Surex (Polska) - zwyciezca z soboty Cytuj
fpshooter 12 Opublikowano 7 Września 2009 Wielkie gratulacje. Filmu jeszcze nie widziałem, ale mogę stwierdzić jedno Surex RLZ w tym roku. Normalnie co festiwal to sukces. Do zobaczenia w Montrealu fps Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Września 2009 filmy innych uczestników można już zobaczyć tutaj: KLIKNIJ Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 7 Września 2009 Film Surexa HD (tak daleko filmowali, że nic nie widać :mrgreen:) :część 1: część 2: =====================Co do pokazu to powiem krótko. Jak zawsze piękne widowisko, finał wymiata. Aż czuło się atmosferę przez monitor :jupi: Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Września 2009 UWAGA UWAGA :grin: Film z Pyronale z pokazy Surexa (Full HD)Super jakość, cały film (nie dzielony na części)http://www.vimeo.com/6458237 Cytuj
P-S 0 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Po ile były bilety na stadion? Do Berlina mam bardzo blisko i może przejadę się w przyszłym roku . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi