wybuchowiec1 0 Opublikowano 9 Września 2009 Zachęcam do skorzystania z bardzo szerokiej oferty importera fajerwerków firmy Super Power. Sprzedaż hurtowa i detaliczna, BARDZO ATRAKCYJNE CENY! W asortymencie posiadamy: - Baterie profesjonalne - Moździerze - Fontanny - Granaty - Dymy - Akcesoria do PAINTBALL i ASG oraz wiele wiele innych... Pozdrawiam. Organizujemy równiesz profesjonalne pokazy pirotechniczne! www.superpower.pl Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 9 Września 2009 Bardzo polecam Super Powera Kupowałem osobiście już nie raz i nie dwa i zawsze można liczyć na super ceny i jakieś ciekawe promocje. Z dostępnością towaru bywa różnie, ale od tego jest mail i telefon żeby się dowiedzieć czy interesujący nas produkt jest aktualnie na stanie.Polecam i pozdrawiam :smile: Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 9 Września 2009 Super importer, super obsługa... Nie raz mogłem liczyć na jakieś gratisy... Co do samej oceny to naprawde produkty firmy SP nie są wcale gorsze od Jorge czy innych firm, po prostu jest mniej znana w Polsce, a ja już przekonałem się że warto wydać troche pieniędzy na ich wyrzutnie - po prostu są świetne efekty!Od kiedy znam SP i mam styczność z fajerwerkami tej firmy to zawsze będe ich polecał Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 9 Września 2009 Także polecam tą firmę. Szybkie odpowiedzi na moje meilowe pytania. Produkty, wysyłka i cała reszta stoją na wysokim poziomie. Polecam :ok: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi