Skocz do zawartości
  • 0

Wybor sieci komorkowej

Pytanie

Opublikowano

LUDZIE :!: :!: :!: POMOZCIE MI KTORA SIEC WYBRAC PLAY CZY ERA :?: :?:
Cala rodzinka jest w erze, a z drugiej strony sporo kolegow jest w play. No i w play sporo promocji. Ale w erze jest drogo do mnie dzwonic!
BLAGAM POMOZCIE PROSZE O ODP :!: :!: :!:

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

To zależy głównie od tego czy więcej SMS'ujesz czy gadasz z rodzinką czy z innymi osobami. Jeżeli SMS'y to Play jeśli rozmowy to Era. Mimo to w Play'ju masz bardziej atrakcyjne telefony. Ja tu mówię o ofercie na kartę. Ja mam Tak Taka i przwchodzę do Play bo konto jest dużo dłużej waże no i jak wspomniałeś smsy tańsze. Porównaj sobie ile kasy wydajesz na smsy w erze a ile w playu. :wink:

Pzdr

• 0
Opublikowano

Te drogie dzwonienie do Playa jest chamską zagrywką ze strony innych operatorów. Specjalnie, żeby w jakiś sposób zniechęcić do wyboru konkurencji. Ja wybrałem Playa na kartę (Play Fresh). Jest najtańszy. Można dzwonić i odbierać połączenia przez cały rok za jedno dowolne doładowanie.

Wybierz Play. Jak sam widzisz Era nie gra fair.

• 0
Opublikowano

WYBIERAJ BEZ ZASTANOWIENIA PLAY!!! Weź sobie abonament 25zł-40zł to wcale nie tak drogo... Telefonu są the best i to za grosze... Porównaj sobie z innymi sieciami. Do rodzinki i tak będziesz mało dzwonił :P a do kumpli cały czas (prawdopodobnie :D)