p12p12 0 Opublikowano 15 Września 2009 LUDZIE : : : POMOZCIE MI KTORA SIEC WYBRAC PLAY CZY ERA :?: :?: Cala rodzinka jest w erze, a z drugiej strony sporo kolegow jest w play. No i w play sporo promocji. Ale w erze jest drogo do mnie dzwonic!BLAGAM POMOZCIE PROSZE O ODP : : : Cytuj
0 firawerkoman 7 Opublikowano 15 Września 2009 To zależy głównie od tego czy więcej SMS'ujesz czy gadasz z rodzinką czy z innymi osobami. Jeżeli SMS'y to Play jeśli rozmowy to Era. Mimo to w Play'ju masz bardziej atrakcyjne telefony. Ja tu mówię o ofercie na kartę. Ja mam Tak Taka i przwchodzę do Play bo konto jest dużo dłużej waże no i jak wspomniałeś smsy tańsze. Porównaj sobie ile kasy wydajesz na smsy w erze a ile w playu. Pzdr Cytuj
0 mantis 433 Opublikowano 16 Września 2009 Te drogie dzwonienie do Playa jest chamską zagrywką ze strony innych operatorów. Specjalnie, żeby w jakiś sposób zniechęcić do wyboru konkurencji. Ja wybrałem Playa na kartę (Play Fresh). Jest najtańszy. Można dzwonić i odbierać połączenia przez cały rok za jedno dowolne doładowanie.Wybierz Play. Jak sam widzisz Era nie gra fair. Cytuj
0 Szatek185 1 Opublikowano 8 Października 2009 WYBIERAJ BEZ ZASTANOWIENIA PLAY!!! Weź sobie abonament 25zł-40zł to wcale nie tak drogo... Telefonu są the best i to za grosze... Porównaj sobie z innymi sieciami. Do rodzinki i tak będziesz mało dzwonił a do kumpli cały czas (prawdopodobnie ) Cytuj
Pytanie
p12p12 0
LUDZIE : : : POMOZCIE MI KTORA SIEC WYBRAC PLAY CZY ERA :?: :?:
Cala rodzinka jest w erze, a z drugiej strony sporo kolegow jest w play. No i w play sporo promocji. Ale w erze jest drogo do mnie dzwonic!
BLAGAM POMOZCIE PROSZE O ODP : : :
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi