Szyszak 0 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Jaka wyrzutnie mi proponiujecie do okolo 80zl.?Najalepie zeby byla wyrzutnia katowa.Z gory dzieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 jakiej bądź jakich firm, gdzie kupujesz. podstawowych informacji udziel nam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szyszak 0 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Najlepiej z Surexa lub z Jorge.Bede kupowal w hurtowni surex lub na fajerwerkimarket. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Na fajerwerkimarket kup JW59 ( dopłać 9 zł ) albo JW56 ( dopłać 13 zł ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Na fajerwerki market mam jeszcze taką propozycje:JUPITER - 53901 - 3zł trzeba dopłacića poza tym oczywiście proponuje takie jak vel podał, tylko niestety trzeba trochę dopłacić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Szyszak 0
Jaka wyrzutnie mi proponiujecie do okolo 80zl.?
Najalepie zeby byla wyrzutnia katowa.
Z gory dzieki...
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi