Hejka znowu ja P tak jakieś 9 miesięcy temu pisałem o stuffie do 1000 no i teraz potrzebuje jakichś fajnych rrakiet do niego, bo wole w tym roku moździerze i rakiety niż wyrzutnie, bo sie dłużej strzela No więc zastanwiałem sie nad imagine, coś z biedry, moździerze z hesti ( te co poczwórne) No i tak Rakiety i moździerze to bedzie połowa stuffu wiec jakieś 500 zł No i Moździerze z hesti to koło 300 No i teraz jakieś rakiety z jorge przez fajerwerki korsarz, tylko jakie? POradźcie mi tak do 200 zł
Pytanie
pokepim 0
Hejka znowu ja P tak jakieś 9 miesięcy temu pisałem o stuffie do 1000 no i teraz potrzebuje jakichś fajnych rrakiet do niego, bo wole w tym roku moździerze i rakiety niż wyrzutnie, bo sie dłużej strzela No więc zastanwiałem sie nad imagine, coś z biedry, moździerze z hesti ( te co poczwórne)
No i tak
Rakiety i moździerze to bedzie połowa stuffu wiec jakieś 500 zł
No i
Moździerze z hesti to koło 300
No i teraz jakieś rakiety z jorge przez fajerwerki korsarz, tylko jakie? POradźcie mi tak do 200 zł
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi