Piter221 7 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 :arrow: Ej mam ważne pytanie jak byście mogli to wyślijcie mi cennik jorga albo podsumujcie czy będzie drożej czy taniej oby taniej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2009 http://www.forumfajerwerki.pl/cenniki-impo...ki+importer%F3w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter221 7 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Wiecie kiedy będzie jakaś dostawa do fajerwerkimarket.pl chodzi mi ogólnie o kasjopeja wyrzutnia i speed 4 rakiety albo czy w ogóle będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Z tego co słyszałem to do fm.pl mają przyjść jeszcze dwie duże dostawy chyba z Jorge'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Podobno w pazdzierniku. Jorge i Triplex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 tak tak, zbliżają się. Jeszcze trochę cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piter221 7 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 To co kiedy ten cennik....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 cennik jorga jest ale tajny. wiec nie będzie go nigdzie w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Firma Jorge pewnie boi się cen jakie w nim są i dlatego jest tajny bo przecierz w zeszłych latach był jawny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Piter221 7
:arrow: Ej mam ważne pytanie jak byście mogli to wyślijcie mi cennik jorga albo podsumujcie czy będzie drożej czy taniej oby taniej :lol:
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi