wapster 0 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Zip już nie może brać udziału w kolejnych konkursach...Utwory nie będą udostępnione.Utwory nadesłane przechodzą do kolejnych etapów wiec proszę nie przysyłać tych poprzednich utworów.Wiadomo im więcej tym większe szanse na wygrana!!
wapster 0 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Czemu nie będą ? Aż taka tajemnica ? bo taka jest decyzja, i TOP10 nie pozwoliło.zresztą to oni wybierali...moje typy były trochę inne
LandsberG 0 Opublikowano 24 Października 2009 Nie nabijaj postów , wapster wyraźnie napisał , że firma TOP10 nie udostępni tych utworów . Ten konkurs nie jest dla nich za darmo więc po co mieliby udostępniać utwory dla konkurencji która wejdzie na forum ?
ZIP 0 Opublikowano 24 Października 2009 Potwierdzam odebranie nagrody.Duże są :twisted: :mrgreen: http://img44.imageshack.us/img44/2837/dsc4...ielczopulpi.jpg
Banba 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 czyli maja byc pliki mp3 ? :twisted: :twisted: :twisted: pirackie?
sewer1412 0 Opublikowano 19 Listopada 2009 Ale was ścięło na wieść, że wygrałem rakiety. Nie wiem czy z zazdrości, ale szanowny kolega kameleon na GG wyzwał mnie od frajerów. Ale... mam to gdzieś.Tak, rakiety doszły do mnie. Wysyłka była w poniedziałek, doszły wczoraj (środa) Paczka starannie zapakowana. Musiałem trochę się namęczyć, żeby rozpakować :mrgreen: Pozdro :razz:
MichalWWA 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ale was ścięło na wieść, że wygrałem rakiety. Nie wiem czy z zazdrości, ale szanowny kolega kameleon na GG wyzwał mnie od frajerów. Ale... mam to gdzieś.Tak, rakiety doszły do mnie. Wysyłka była w poniedziałek, doszły wczoraj (środa) Paczka starannie zapakowana. Musiałem trochę się namęczyć, żeby rozpakować :mrgreen: Pozdro :razz: Kolega kameloen widocznie jest gówniarzem i ja bym mu dał już dawno tutaj na forum bana. Gratuluje Mam nadzieję że odpalisz jakąś rakietkę w niedalekim czasie i nagrasz filmik? :co_jest:
sewer1412 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Już mam filmik, muszę tylko obrobić go trochę w programie i wrzucę go. :cisza: [ Dodano: 2009-11-21, 19:19 ]Filmik:
luxor 2 Opublikowano 24 Listopada 2009 kto wygrał w trzecim terminie? Skoro Wap jeszcze nie napisał to nie trudno się domyślić że jeszcze nie ma zwycięzcy III etapu :roll:
Rekomendowane odpowiedzi