velibrum 12 Opublikowano 2 Października 2009 Symbol: JF66 FlashImporter: JorgeZdjęcie: Film: Cena: ok 2 plnW opakowaniu znajdziemy 6 sztuk tych stroboskopów. Odpaliłem jednego i jak na tak niską cenę i tak małe rozmiary zaprezentował się bardzo fajnie. Świecił około 30 sekund intensywnym fleshem. Idealna część do amatorskiego pokazu, szczególnie w grupie kilku stroboskopów. Polecam. Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 28 Października 2009 Opłacalne stroboskopy wg . mnie . edit: i po co ten dopisek?? Cytuj
adam 0 Opublikowano 28 Października 2009 Heh cena z fm to 2,50 za 6 sztuk a u mnie na rynku sa za 1 zl/sztuka :dobani: Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 29 Października 2009 No na filmie wygląda to bardzo fajnie. Odpalic 4 sztuki na raz i jest elegancko Kupie z 2 paczki na fm. Cytuj
adam 0 Opublikowano 29 Października 2009 Nie opłaca sie naprawde.juz lepiej kupic na firebis.pl duzego i masz za 3,50a nie takie male pierdolki Cytuj
MichalWWA 0 Opublikowano 29 Października 2009 Nie opłaca sie naprawde.juz lepiej kupic na firebis.pl duzego i masz za 3,50a nie takie male pierdolki Chyba oszalałes :haha: Nie bede specjalnie kupowal stroboskopów w innym sklepie no chyba ze zaplacisz mi za przesylke :lol: 5zł 12 małych fleszów które swieca przez 30 sek - i starczy. Nie potrzebuję mocnych blasków, a takie pierdółki będę sobie rzucał przez okno w sylwestra Cytuj
velibrum 12 Autor Opublikowano 27 Listopada 2009 Kolejny film tych strobków: Jutro przetestuję ich kilka sztuk jednocześnie. Powinny być dobrym wstępem do pokazu. Cytuj
MasterToster 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 bardzo ładne oślepiają że aż oczy pieką za 2,55 za paczkę 6 sztuk opłacalne. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Listopada 2009 ja odpalałem niedawno jedną sztukę (filmu nie mam). Jak dla mnie są kiepściutko. W porównaniu z Tropicowskimi, wolałbym wybrać na 100% te z tropica. Cytuj
wapster 0 Opublikowano 27 Listopada 2009 A ja zdecydowanie wybrał bym te: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_...370&lang=plMam je w domu, dają mocno!! i długo!! te z tropicu to Pikusie przy tych triplexu tak samo jak jf66 co mruga niecałe pól minuty:)heheNiektóre egzemplarze świecą nawet dłużej niż te 90s!! Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Listopada 2009 No ale popatrzcie tez na ceny. 2,55 za 6 sztuk, a 7 za 3 sztuki to roznica. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 28 Listopada 2009 ale popatrz na rozmiar,jakość itd... No tak tak. Dlatego napisalem o cenach, bo po postach kolegow wyzej wynikalo, ze kierowali sie tylko efektem. Wiadomo, ze za 7 zl bedziesz mial lepsze efekty niz za 2,55. Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Moim zdaniem bardzo opłacalne strobo... kosztują tylko 2,50, a efekt jak na takie małe strobo jest spoko. Również je kupiłem. Zastanawiam się nad odpaleniem ze 3 na raz około 1 metr od siebie. Napewno będzie ładny efekt . Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 28 Listopada 2009 Ładny efekt będzie polegał na tym że przez 5 minut nie będziesz nic widział... :roll: Takich rzeczy nie odpala się tak blisko siebie, jest ryzyko uszkodzenia wzroku... Cytuj
adam 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 :haha: :haha: :haha: jakos na meczach ultrasi odpalaja po 20-30 lub nawet wiecej ogni bengalskich,stroboskopow i nic sie im nie dzieje... Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 28 Listopada 2009 a z jakiej odległości?? na stadionach raczej nie jest ciemno tak jak przed blokiem... co jest dużą różnicą w przypadku stroboskopu :roll: Cytuj
adam 0 Opublikowano 28 Listopada 2009 http://i34.tinypic.com/2ugc46f.jpg1 lepsze foto.co do tych stroboli,to dziadek na rynku u mnie sprzedaje ze 1 zl szt... Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Fajerwerkoman nie ma obawy . Odsunę się na bezpieczną odległość (15-20m) i zrobie to tak, żeby filmik się udał . Mam duży piro plac więc z odległością nie ma problemu. Dodam, że coraz częściej na pokazach są używane stroboskopy oddalone od siebie o 2-4 metry i efekt jest naprawde bardzo ładny . Dobra dość tego OT . Wyrażajcie swoje opinie o tych strobo . Cytuj
Mlody 0 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ostatnio na meczu takimi na stadion u mnie rzucali.Moja ocena 4/10 bo są lepsze Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Odpaliłem jeszcze 2 i jednak nie są aż tak bardzo złe jak sądziłem po tym pierwszym. Lecz te z tropica są mimo wszystko trochę lepsze. A taka prawda, najlepiej to te z tripla brać. Efekt murowany Cytuj
Arturo :) 14 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Odpaliłem już 2op. i są naprawdę bardzo dobre!Może nie tak jak te z Triplexa 90s,ale naprawdę warto je kupić,bo są dobrej jakości(jak na te rozmiary i czas trwania jakim jest 30s) w dobrej cenie Warto je odpalać po kilka sztuk w kilku metrowych odstępach.Moja ocena:10/10 Cytuj
Crispers5 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2010 JF66 Flash taki sobie, ale nie ma się co równać ze stroboskopem od Triplexa, który ma ok. 3 razy mocniejsze światło i większy dym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi