velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Symbol: JF66 FlashImporter: JorgeZdjęcie: Film: Cena: ok 2 plnW opakowaniu znajdziemy 6 sztuk tych stroboskopów. Odpaliłem jednego i jak na tak niską cenę i tak małe rozmiary zaprezentował się bardzo fajnie. Świecił około 30 sekund intensywnym fleshem. Idealna część do amatorskiego pokazu, szczególnie w grupie kilku stroboskopów. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIP 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Film: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Opłacalne stroboskopy wg . mnie . edit: i po co ten dopisek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Heh cena z fm to 2,50 za 6 sztuk a u mnie na rynku sa za 1 zl/sztuka :dobani: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 No na filmie wygląda to bardzo fajnie. Odpalic 4 sztuki na raz i jest elegancko Kupie z 2 paczki na fm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nie opłaca sie naprawde.juz lepiej kupic na firebis.pl duzego i masz za 3,50a nie takie male pierdolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalWWA 0 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Nie opłaca sie naprawde.juz lepiej kupic na firebis.pl duzego i masz za 3,50a nie takie male pierdolki Chyba oszalałes :haha: Nie bede specjalnie kupowal stroboskopów w innym sklepie no chyba ze zaplacisz mi za przesylke :lol: 5zł 12 małych fleszów które swieca przez 30 sek - i starczy. Nie potrzebuję mocnych blasków, a takie pierdółki będę sobie rzucał przez okno w sylwestra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velibrum 12 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Kolejny film tych strobków: Jutro przetestuję ich kilka sztuk jednocześnie. Powinny być dobrym wstępem do pokazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasterToster 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 bardzo ładne oślepiają że aż oczy pieką za 2,55 za paczkę 6 sztuk opłacalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 ja odpalałem niedawno jedną sztukę (filmu nie mam). Jak dla mnie są kiepściutko. W porównaniu z Tropicowskimi, wolałbym wybrać na 100% te z tropica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapster 0 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 A ja zdecydowanie wybrał bym te: http://fajerwerkimarket.pl/go/_info/?user_...370&lang=plMam je w domu, dają mocno!! i długo!! te z tropicu to Pikusie przy tych triplexu tak samo jak jf66 co mruga niecałe pól minuty:)heheNiektóre egzemplarze świecą nawet dłużej niż te 90s!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 No ale popatrzcie tez na ceny. 2,55 za 6 sztuk, a 7 za 3 sztuki to roznica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 ale popatrz na rozmiar,jakość itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 ale popatrz na rozmiar,jakość itd... No tak tak. Dlatego napisalem o cenach, bo po postach kolegow wyzej wynikalo, ze kierowali sie tylko efektem. Wiadomo, ze za 7 zl bedziesz mial lepsze efekty niz za 2,55. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Moim zdaniem bardzo opłacalne strobo... kosztują tylko 2,50, a efekt jak na takie małe strobo jest spoko. Również je kupiłem. Zastanawiam się nad odpaleniem ze 3 na raz około 1 metr od siebie. Napewno będzie ładny efekt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Ładny efekt będzie polegał na tym że przez 5 minut nie będziesz nic widział... :roll: Takich rzeczy nie odpala się tak blisko siebie, jest ryzyko uszkodzenia wzroku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 :haha: :haha: :haha: jakos na meczach ultrasi odpalaja po 20-30 lub nawet wiecej ogni bengalskich,stroboskopow i nic sie im nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 a z jakiej odległości?? na stadionach raczej nie jest ciemno tak jak przed blokiem... co jest dużą różnicą w przypadku stroboskopu :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam 0 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 http://i34.tinypic.com/2ugc46f.jpg1 lepsze foto.co do tych stroboli,to dziadek na rynku u mnie sprzedaje ze 1 zl szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_92 1 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Fajerwerkoman nie ma obawy . Odsunę się na bezpieczną odległość (15-20m) i zrobie to tak, żeby filmik się udał . Mam duży piro plac więc z odległością nie ma problemu. Dodam, że coraz częściej na pokazach są używane stroboskopy oddalone od siebie o 2-4 metry i efekt jest naprawde bardzo ładny . Dobra dość tego OT . Wyrażajcie swoje opinie o tych strobo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody 0 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Ostatnio na meczu takimi na stadion u mnie rzucali.Moja ocena 4/10 bo są lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Odpaliłem jeszcze 2 i jednak nie są aż tak bardzo złe jak sądziłem po tym pierwszym. Lecz te z tropica są mimo wszystko trochę lepsze. A taka prawda, najlepiej to te z tripla brać. Efekt murowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo :) 14 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Odpaliłem już 2op. i są naprawdę bardzo dobre!Może nie tak jak te z Triplexa 90s,ale naprawdę warto je kupić,bo są dobrej jakości(jak na te rozmiary i czas trwania jakim jest 30s) w dobrej cenie Warto je odpalać po kilka sztuk w kilku metrowych odstępach.Moja ocena:10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CraVen 16 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Bardzo fajne pierdółki do zabawy przed godziną zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crispers5 1 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 JF66 Flash taki sobie, ale nie ma się co równać ze stroboskopem od Triplexa, który ma ok. 3 razy mocniejsze światło i większy dym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi