Skocz do zawartości

JF66 Flash

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam 1 opakowanie tych stroboskopów, kupiłem je za 2,50zł na fk. Moim zdaniem nie można na nie narzekać, ponieważ są tanie:)

Opublikowano

Mam 1 opakowanie tych stroboskopów, kupiłem je za 2,50zł na fk. Moim zdaniem nie można na nie narzekać, ponieważ są tanie:)

Nom i bardzo ładnie wyglądają jak jest już ciemno (18-19 itp :D)
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dałem za nie 1.50zł, najlepiej widać efekt przy jakiejś ścianie albo w środku altanki i flash ustawić tak, żeby go nie widzieć, tylko odbicie na ścianach.

Opublikowano

Fajne do zabawy. Migające światełko przez ok pół minuty. Dobre, niestety nie mam porównania z innymi strobo. Ale polecam drogie nie są.

Opublikowano

Bardzo ładne i tanie stroboskopy :) Za niewielką kwotę mamy ich aż 6 w paczce. Moim zdaniem bardzo dobre do puszczania przed 24, lub zaczęcia nimi pokazu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nejlepsze co może być do zabawy. :)

Polecam w 100%. 10/10

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mogą być na początek pokazu, ale lepsze byłyby dłuższe.

Opublikowano

Mogą być na początek pokazu, ale lepsze byłyby dłuższe.

Nie wiem czego ty oczekujesz za 2zł dobre tanie strobo i jak na tą cene to są długie :]
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Opłaca się je kupić, cena nie jest wygórowana. Fajne, jasne światło. Idealnie nadają się do zabawy. Polecam.

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Bardzo ładnie rozświetla najbliższą okolicę. :) Nadają się na rozpoczęcie amatorskiego pokazu czy po prostu jako "dodatek" dla kibica na mecz. ;)

Opublikowano

Dają po oczach! fajne choć mogły by być lepsze

Opublikowano

Aż boli głowa tak daje po oczach nazywo tak samo i na filmiku