Kamilegionista 0 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witajcie... Mam zamiar niedługo kupić jedną wyrzutnie, do 100-110 zł.Troche popytałem, pooglądałem i wypatrzyłem sobie takie:Jw59 - 89 zł Jw2000 - 90 zł http://www.youtube.com/watch?v=ekEg5WKiHKU&translated=1JW98 - 101 zł - brak filmu - JW56 - 93 zł Jeśli to ważne, to ma być urodzinowa niespodzianka, ma być konkretnie, a niestety funduszy za dużych nie ma...Czekam na wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 JW56 będzie najlepsza, po prostu ma dobrą różnorodność efektów, no i skośna. Kupił bym ją znowu na tego sylwka, ale uważam, że lepiej coś nowego kupić Mój wybór pada na JW56 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 firawerkoman 7 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja bym się skłonił ku JW2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja też wziąłbym jw2000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja miałem JW2000 i muszę powiedzieć, że JW56 wypadła znacznie lepiej od niej. w dodatku JW2000 ma ciągle te same efekty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Ja bym wziął JW56 lub JW59 z przewagą dla tej pierwszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 JW2000 i JW56 są moim zdaniem na równym poziomie patrząc na filmy :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 JW56. Chyba najlepsza decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kamilegionista 0 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Po wielu próbach.. A dokładnie 3.. udało się, świetnie, super wyrzutnia, solenizantce również się podobało - i o to chodziło! Dzięki wielkie!Nie macie pojęcia jaką czuje ulge, że już po wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateo1992 28 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 JW56 ja właśnie kupiłem:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 No to skoro sprawa jest już zamknięta, to i temat zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kamilegionista 0
Witajcie... Mam zamiar niedługo kupić jedną wyrzutnie, do 100-110 zł.
Troche popytałem, pooglądałem i wypatrzyłem sobie takie:
Jw59 - 89 zł
Jw2000 - 90 zł http://www.youtube.com/watch?v=ekEg5WKiHKU&translated=1
JW98 - 101 zł - brak filmu -
JW56 - 93 zł
Jeśli to ważne, to ma być urodzinowa niespodzianka, ma być konkretnie, a niestety funduszy za dużych nie ma...
Czekam na wasze opinie
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi