Nightmare 0 Opublikowano 26 Listopada 2004 To moja ulubiona petarda , gwizd iskry i jebut wedle tak niskiej ceny to jest to jedna z leprzych petard która robi od cholery zamieszania :twisted: na tego sylwa zaopatrzę się w dobrych 50 sztuk tej sieczki polecam każdemy tyle że nie jakichś marnych podrubek a Tropica. Bo już widziałem podrubki gwizd jak kozi pierd iskry marnawe a i hałas tragiczny . Cytuj
Snake 0 Opublikowano 27 Listopada 2004 Mi tam obojetnie wazne zebym z 12 szt czyli paczuszke mial na skaldzie.. tylko wkuzrala mnie cena.. z poczatku 5zl - ostatnio psadla do 3zl ? a po ile w hurtowni w gdyni panowie albo gdzie indziej?? Cytuj
rosom 0 Opublikowano 27 Listopada 2004 bylem z Wapsterem tydzien temu w hurtowni na morskiej, ale prawie nic tam nie bylo... byly jakies zestawy i jakies wyrzutnie ale z petard nic nie widzialem... wyglada na to ze dopiero w grudniu beda fajerwerki. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Listopada 2004 W hurtowni , którą ja odwiedzam kosztuje 1.80 . Też lubie Widow Makery . Nie wiem jak te hestiowe odpowiedniki się nazywają , ale one też nie różnią się efektem . Nightmare tu taki drobny szczegół najpierw są iskry (biała fontanna) a później gwizd i yeahbut . Cytuj
Nightmare 0 Autor Opublikowano 28 Listopada 2004 sorki za błąd 2 lata mineły od czasu kiedy ostatnio widziałem jak to strzela , rok temu byłem na wiosceu kumpla na sylwku i tyle co ja strzelałem troche a tak to null :evil: Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 17 Grudnia 2004 Ja wiem miałem rok temu z hesti te WidowMakery czy [WindowMakery] (błąd :?: )Nazywają się one: Super petardy 12szt./2.40 Odpowiedziałem na pytanie i to na temat O właśnie nie tylko te Wi[]dowMakery ale także są jeszce takie jak piccolo tylko że nie mają gwizdu ale i tak ich lubie bo można się z nimi pobawić Nie wiem jaki mają symbol ale mają taką małą dziurkę na środku (na bączka)Fajne Fajne i tanie :D Cytuj
Picia 0 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nie wiem czemu ale w niektórych przy zapalaniu odpadała siarka i zapalały się w rękach :shock: Cytuj
Kondzio 0 Opublikowano 13 Stycznia 2005 to dziwne zalezy gdzie kupowales jak na ruskich to niedziwne bo raczej na hurtwowni to nie Cytuj
Gość sas Opublikowano 3 Grudnia 2005 Hehehe jest jeszcze jeden plusik ktory widac w takie lekkie przyciemnienie albo przy swiatlach bo gdy wybuchnie robi sie dymne koleczko dosyc duze.P.S to byly Jeorga Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 9 Maja 2006 Ja miałem z hesti super patardy i one sie zeczywiscie w rekach zapalaly niby ze duzo siarki ale jak zocilem to jeszcze na ziemie nie zleciala a juz piszczala ale i tak je lubie sa spoko :D:D Cytuj
Gość kogutek Opublikowano 12 Maja 2006 No miałem widow maker'y kupiłem w hurtowni chyba 10 opakowań bb były naprawde fajne..Huk ja trzeba i mocny gwizd!! Kolega raz miał i jak je zobaczyłem w hurtowni to odrazu wiedziałem ze je chce.Raz rzuciłem do tunelu, KURDE ALE EFEKT. Myślałem że ogłuchnę ob nie wyszedłem z tunelu! poleczm tylko niech nikt was nie przypatrzy Cytuj
?uk 0 Opublikowano 4 Września 2006 dobra raczej super petarda ale raz mie zawiodła pierwszy efekt carcling wybuchł mi w rece Cytuj
mateo1992 28 Opublikowano 8 Października 2006 dobra raczej super petarda ale raz mie zawiodła pierwszy efekt carcling wybuchł mi w rece No tak właśnie się przy tych petardach robi Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 8 Października 2006 Ja miałek kiedys taka podobna petarde 8) opakowanie bylo żółte z czaszkaa,efekt taki sam jak window marker Cytuj
Brzoska11 0 Opublikowano 18 Października 2006 Mati_KSSGracja ja tez kiedys takie cos miałem jak w twojm opisie i bylo tansze niz window marker Cytuj
maczqn 0 Opublikowano 18 Października 2006 Ja miałek kiedys taka podobna petarde 8) opakowanie bylo żółte z czaszkaa,efekt taki sam jak window marker Napewno były z firmy KOMETA . Cytuj
Jaworz 0 Opublikowano 11 Listopada 2006 Ja widziałem, bodajże Tropica za 3zł, opak. dużo to czy mało :?: Cytuj
Leszel 0 Opublikowano 3 Grudnia 2006 Mi zawsze WidowMakery wypalają bez zarzutu i tylko jeden raz zdarzyło mi się że w paczce jeden był uszkodzony (siarka odpadła), ale ta paczka była już bardzo stara i "po przejściach" więc... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi