Gość zawdi Opublikowano 28 Listopada 2007 no u mnie tez sa za 50gr. a paczka kosztuje 6zl. Dlatego jezdze se do hurtowni gdzie mam za 2 zeta paczke... petarda bardzo fajna i faktycznie najlepszy efekt jest jak sie ja postawi pionowo, ale to nie tylko z widowmakerami jest lepszy efekt ale i z kazda inna petarda hukowa poniewaz jest glosniejsza niz zwykle Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 ja chyba jak każdy polecam "markerke" petarda jak na ta cena w sklepach 3.50 z opakowanie jest jedna z najlepszych aaa i jeszcze w tamtym roku w inter marche to chyba mozna bylo kupic oddzielnie i malutko sie placilo za sztuke ale to juz moj brat kupowal a ja dopiero w domu zobaczylem ze to "markerka" i ona byla tanisza i oplacalo sie bardziej kupi osobno niz za opakowanie Cytuj
lukaszon 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 2 złote to optymalna cena na ten produkt. Zgadzam się z tym wszystkim co napisaliście, ale od siebie dodam jeszcze że ma sporą siłę rażenia ( prawie rozwala denko od puszki po farbie ) W tej cenie polecam Big Piratkę, bo ona wali jak duzy achtung i kosztuje tyle samo co widowmaker Ostatnio kiedy to kupywałem (przypomniałem sobie teraz ) na odpuście... Bo kupiłem 3 opakowania, każde od innego sprzedawcy. No i prawie połowa to niewypały. Kolega tęz kupywał ( on i tak się nie zna:D) bo spodobała mu się czaszka na opakowaniu xD no to samo miał. Zastanawia mnie czyja to wina te niewypały? Cytuj
GluchySluchacz 0 Opublikowano 2 Grudnia 2007 2 złote to optymalna cena na ten produkt. Zgadzam się z tym wszystkim co napisaliście, ale od siebie dodam jeszcze że ma sporą siłę rażenia ( prawie rozwala denko od puszki po farbie ) W tej cenie polecam Big Piratkę, bo ona wali jak duzy achtung i kosztuje tyle samo co widowmaker Ostatnio kiedy to kupywałem (przypomniałem sobie teraz ) na odpuście... Bo kupiłem 3 opakowania, każde od innego sprzedawcy. No i prawie połowa to niewypały. Kolega tęz kupywał ( on i tak się nie zna:D) bo spodobała mu się czaszka na opakowaniu xD no to samo miał. Zastanawia mnie czyja to wina te niewypały?a mozesz dac jakas fote tego albo filmik najlepiej :grin: Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 6 Grudnia 2007 http://pl.youtube.com/watch?v=X4D-y1x67ysTu macie kolejny film tych oto petard.W 110% polecam! Cytuj
witus 0 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Dzięki za film Petarda bardzo fajna, na początku krótka fontanienka + gwizd, a potem niezły huk. Cóż, być może postaram się zaopatrzyć w nie w tym roku, bo kosztują tylko 1,85 zł za 12 sztuk. Cytuj
gojat 0 Opublikowano 7 Grudnia 2007 fajna fontanna ale gwizd mi sie nie spodobał (myślałem że troche dłuższy ten gwizd) no ale huk wszystko redukuje Cytuj
Mati88 1 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Gwizd na żywo, a na filmie to dwie inne rzeczy.Zawsze na żywo jest lepszy efekt, więc nie kierój się filmem Cytuj
Marian 0 Opublikowano 10 Grudnia 2007 Te petardy są super rok temu za całą paczkę płaciłem 2 zł wsadzaliśmy je głównie do amortyzatora kolegi (w rowerze) i był jeszcze większy huk a tak jako ciekawostkę napiszę że WidowMaker jest identyczny pod względem wyglądu jak pirat K0204 różnią się tylko efektem Cytuj
Gość LEWY PIRO Opublikowano 23 Grudnia 2007 przestancie uwalac forum postami nie odnaszacymi sie do tematu Cytuj
czesio 0 Opublikowano 29 Grudnia 2008 U mnie są po 2,00 zeta cienki efekt dobre są aby iskry chyba sprzedawają jakieś podróbki Cytuj
witus 0 Opublikowano 31 Grudnia 2008 Odpaliłem przed chwilą jedną sztukę tej petardy - pomijam, że był duży wiatr i trudno było zapalić, ale sama petarda zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Na początku fajny, krótki gwizd, a potem po kilku sekundach bardzo głośny huk - jak na razie mam pozytywne zdanie o WidowMakerach, zobaczymy czy wszystkie petardy wypalą i czy nadal będą tak bawić Cytuj
capensis 12 Opublikowano 23 Września 2010 Dzisiaj odpaliłem jednego gwizd bardzo krótki i cichy, fontanna prawie nie widoczna i huk trochę od picollo większy .Strata kasy i żałuje że kupiłem 3 paczki Cytuj
jakub97 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dla mnie nawet nawet. Mają za to ciekawe efekty przed hukiem Cytuj
Mks 2 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 dla mnie to jest zbyt fajne,efekt nawet fajny ale huk bardzo słaby Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Nie za bardzo wiedziałem, gdzie tego posta ulokować, w końcu zdecydowałem się na ten dział. Czy mógłby mi ktoś pomóc w pewnej sprawie, mianowicie potrzebuję zakupić petardy JC02 - widowmaker w Lublinie. Teraz już po Sylwestrze, więc trochę ciężej będzie je dostać, ale mi zależy żeby je kupić. Czy ktoś może wie, gdzie w Lublinie bym się mógł w taki sprzęt zaopatrzyć? Cytuj
ambitnypirosympatyk 2 Opublikowano 23 Stycznia 2012 Natrafiłem w necie na pewien filmik z eksplozją JC02 WidowMaker. Czy ta petarda na prawdę ma taką siłę, czy może jej huk pogorszył się, bo gdzie przeczytałem, że jednego roku można by ją porównać do FP3, drugiego zaś do pikolaka pod względem huku.Oto filmik. Cytuj
janpiroman 0 Opublikowano 6 Grudnia 2014 No huk zarąbisty a gwizd i iskry to efekty które jak sie nie myle występują dość żadko ? Ale jak ja tą cene to naprawde polecam. Napewno zakupie paczke na tegorocznego sylwka. Podrawiam Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Też miałem ale szału na mnie nie zrobiła. Ciekawe efekty na początku ale sam huk nie znowu taki głośny ale jak za tą cene to możne brać. Ogólnoe to oceniłbym ją na 8/10. Cytuj
janpiroman 0 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgadzam się z tobą piotr. Ale na sylwka to u mnie podstwa heh Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi