Skocz do zawartości

Gdynia, Sopot, Gdańsk - TOP10 - fajerwerkimarket.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największa hurtownia w północnej Polsce!
TOP10
ul. Główna 40
83-021 Przejazdowo
MAPA GOOGLE

www.fajerwerkimarket.pl

Jeżeli szukałeś sklepu internetowego oferującego:
- najniższe ceny w sieci
- największy wybór
- profesjonalne doradztwo przy wyborze fajerwerków
Oraz liczne i bardzo atrakcyjne promocje to dobrze trafiłeś.

Wieloletnie kontakty z polskimi importerami sztucznych ogni sprawiły iż możemy zaproponować Państwu obecnie najbogatszą na polskim rynku ofertę fajerwerków. Już teraz zapraszamy do zapoznania się z nowościami firmy Jorge i Triplex !

Zatrudniamy sztab wykwalifikowanych pracowników posiadających niezbędną wiedzę o pirotechnice. Każdą przesyłkę dokładnie sprawdzamy przed wysyłką, co uniemożliwia dostarczenie Państwu towaru niezgodnego z zamówieniem, bądź wadliwego.

dsc00106k.th.jpg dsc00108pm.th.jpg dsc00110xb.th.jpg dsc00111q.th.jpg

Opublikowano

Tak wygląda banner reklamowy tej hurtowni 17fyiq973q0ql1aw2mbh.jpg

Opublikowano

przykro mi ale tak nie wygląda!
Postaram się od nich uzyskać takie zdjęcia zęby ludzi w błąd nie wprowadzac...

Opublikowano

Najlepiej zrobić, ścieżkę ze zdjęć. Dokładnie jak się dostać.

Opublikowano
Tak wygląda banner reklamowy tej hurtowni Obrazek

Z tego co pamietam to wyglada wlasnie tak;]
Opublikowano
Tak wygląda banner reklamowy tej hurtowni Obrazek

Z tego co pamietam to wyglada wlasnie tak;]

Banner tak... ale tam niema wjazdu... wjazd jest 20m w prawo(w stronę Gdańska).
Opublikowano

Noo nareszcie jakaś pożądna hurtownia w pomorskim...Nie wiecie może czy jest czynna przez cały rok,czy tylko przed sylwestrem? Na 100% ją odwiedze.
PS.Rozumiem,że są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej?

Opublikowano
Noo nareszcie jakaś pożądna hurtownia w pomorskim...Nie wiecie może czy jest czynna przez cały rok,czy tylko przed sylwestrem? Na 100% ją odwiedze.

Otwarta jest cały rok, od 8 do 16.
Opublikowano

Aaa ok wielkie dzięki,już teraz wiem skąd będe miał stuf na sylwka i może na jakies inne świeta.Orientujesz się może czy są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej?

Opublikowano
Aaa ok wielkie dzięki,już teraz wiem skąd będe miał stuf na sylwka i może na jakies inne świeta.Orientujesz się może czy są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej?

Niestety gdy kupujesz na miejscu są ceny wyższe! :( chyba ze hurtowe ilości:) to wtedy tak jak w necie lub taniej.
Opublikowano

Uuu szkoda troche a można by tak zrobić,że zamówi się na ich stronie, a odbierze w sklepie?

Opublikowano
Uuu szkoda troche a można by tak zrobić,że zamówi się na ich stronie, a odbierze w sklepie?

Tak. Jest możliwość odebrania osobiście w hurtowni. (wtedy ceny tak jak w necie)
Opublikowano

Ok to już wszystko wiem co chciałem wiedzieć.Dzięki bardzo za poświęcony czas ;)

Opublikowano

ceny hurtowe?? Czyli takie jak te w sklepie? hah nie wydaję mi się żeby były to ceny hurtowe.

Opublikowano
ceny hurtowe?? Czyli takie jak te w sklepie? hah nie wydaję mi się żeby były to ceny hurtowe.

Sprawdź... i nam powiedz...
Ja wiem co mówie....
Opublikowano

Boże dziękuje, że mieszkam w Sopocie xD. Jak tam dojechać z Sopotu Wapster ? Bo Ty z Gdyni jestes nie ?

Opublikowano
Boże dziękuje, że mieszkam w Sopocie xD. Jak tam dojechać z Sopotu Wapster ? Bo Ty z Gdyni jestes nie ?

Jedziesz SKM do gdańska głównego, tam od razu na przeciwko dworca masz przestanki busów, wsiadasz w 112. Jedziesz prawie 30min i wysiadasz w Przejazdowie(przed zakrętem) najlepiej zagadać z kierowcą. Gdy wysiądziesz musisz przejść około 50m(w stronę Warszawy) Jak zapomnisz wysiąść to szybko naciskasz na żądanie. Wjazd na teren hurtowni dobrze widać z głównej ulicy.
A jak autem to wypadowa na Warszawę.
Zresztą widać wszystko na mapie.
Opublikowano

Nie rozumiem, obowiązują te ceny co na stronie? Czy jak odwiedze osobiście to mam taniej. Bo te ceny ze sklepu internetowego na pewno nie są hurtowe.

Opublikowano

Było napisane że jak jesteś w sklepie nic nie zamawiając przez internet to masz drożej chyba że kupujesz hurtowo tzn. dużą ilość produktów. Jeżeli zamówisz przez internet to masz ceny takie jak w sklepie internetowym tylko przychodzisz do nich po odbiór towaru

Opublikowano

michalidis masz racje ceny nie są hurtowe, są niższe od hurtowych :wink:

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gazetka.jpg

Zazdroszczę mieszkańcom Trójmiasta, Elblągu oraz Warszawy!

Opublikowano
Obrazek

Zazdroszczę mieszkańcom Trójmiasta, Elblągu oraz Warszawy!

Możesz mi powiedzieć, gdzie są takie ceny? Bo jeśli w Warszawie na ul. Jubilerskiej przy King Cross Praga, to ja widziałem coś zupełnie innego.
Opublikowano

Był już ktoś z was w Gdańsku w namiocie TOP10? Jeśli tak to jak wrażenia, cenny i czy warto ogólnie tam zajrzeć. Czy lepiej zamówić z ich stronki.