wapster 0 Opublikowano 7 Października 2009 Największa hurtownia w północnej Polsce!TOP10ul. Główna 4083-021 Przejazdowo MAPA GOOGLE www.fajerwerkimarket.plJeżeli szukałeś sklepu internetowego oferującego:- najniższe ceny w sieci- największy wybór- profesjonalne doradztwo przy wyborze fajerwerkówOraz liczne i bardzo atrakcyjne promocje to dobrze trafiłeś.Wieloletnie kontakty z polskimi importerami sztucznych ogni sprawiły iż możemy zaproponować Państwu obecnie najbogatszą na polskim rynku ofertę fajerwerków. Już teraz zapraszamy do zapoznania się z nowościami firmy Jorge i Triplex !Zatrudniamy sztab wykwalifikowanych pracowników posiadających niezbędną wiedzę o pirotechnice. Każdą przesyłkę dokładnie sprawdzamy przed wysyłką, co uniemożliwia dostarczenie Państwu towaru niezgodnego z zamówieniem, bądź wadliwego. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 przykro mi ale tak nie wygląda!Postaram się od nich uzyskać takie zdjęcia zęby ludzi w błąd nie wprowadzac... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 8 Października 2009 Najlepiej zrobić, ścieżkę ze zdjęć. Dokładnie jak się dostać. Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 8 Października 2009 Tak wygląda banner reklamowy tej hurtowni Obrazek Z tego co pamietam to wyglada wlasnie tak;] Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Tak wygląda banner reklamowy tej hurtowni Obrazek Z tego co pamietam to wyglada wlasnie tak;] Banner tak... ale tam niema wjazdu... wjazd jest 20m w prawo(w stronę Gdańska). Cytuj
maxior 0 Opublikowano 8 Października 2009 Noo nareszcie jakaś pożądna hurtownia w pomorskim...Nie wiecie może czy jest czynna przez cały rok,czy tylko przed sylwestrem? Na 100% ją odwiedze.PS.Rozumiem,że są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej? Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Noo nareszcie jakaś pożądna hurtownia w pomorskim...Nie wiecie może czy jest czynna przez cały rok,czy tylko przed sylwestrem? Na 100% ją odwiedze. Otwarta jest cały rok, od 8 do 16. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 8 Października 2009 Aaa ok wielkie dzięki,już teraz wiem skąd będe miał stuf na sylwka i może na jakies inne świeta.Orientujesz się może czy są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej? Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Aaa ok wielkie dzięki,już teraz wiem skąd będe miał stuf na sylwka i może na jakies inne świeta.Orientujesz się może czy są tam takie same ceny jak na ich stronie internetowej? Niestety gdy kupujesz na miejscu są ceny wyższe! chyba ze hurtowe ilości:) to wtedy tak jak w necie lub taniej. Cytuj
maxior 0 Opublikowano 8 Października 2009 Uuu szkoda troche a można by tak zrobić,że zamówi się na ich stronie, a odbierze w sklepie? Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Uuu szkoda troche a można by tak zrobić,że zamówi się na ich stronie, a odbierze w sklepie? Tak. Jest możliwość odebrania osobiście w hurtowni. (wtedy ceny tak jak w necie) Cytuj
maxior 0 Opublikowano 8 Października 2009 Ok to już wszystko wiem co chciałem wiedzieć.Dzięki bardzo za poświęcony czas Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 8 Października 2009 ceny hurtowe?? Czyli takie jak te w sklepie? hah nie wydaję mi się żeby były to ceny hurtowe. Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 ceny hurtowe?? Czyli takie jak te w sklepie? hah nie wydaję mi się żeby były to ceny hurtowe. Sprawdź... i nam powiedz...Ja wiem co mówie.... Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 8 Października 2009 Boże dziękuje, że mieszkam w Sopocie xD. Jak tam dojechać z Sopotu Wapster ? Bo Ty z Gdyni jestes nie ? Cytuj
wapster 0 Autor Opublikowano 8 Października 2009 Boże dziękuje, że mieszkam w Sopocie xD. Jak tam dojechać z Sopotu Wapster ? Bo Ty z Gdyni jestes nie ? Jedziesz SKM do gdańska głównego, tam od razu na przeciwko dworca masz przestanki busów, wsiadasz w 112. Jedziesz prawie 30min i wysiadasz w Przejazdowie(przed zakrętem) najlepiej zagadać z kierowcą. Gdy wysiądziesz musisz przejść około 50m(w stronę Warszawy) Jak zapomnisz wysiąść to szybko naciskasz na żądanie. Wjazd na teren hurtowni dobrze widać z głównej ulicy.A jak autem to wypadowa na Warszawę.Zresztą widać wszystko na mapie. Cytuj
michalidis 0 Opublikowano 8 Października 2009 Nie rozumiem, obowiązują te ceny co na stronie? Czy jak odwiedze osobiście to mam taniej. Bo te ceny ze sklepu internetowego na pewno nie są hurtowe. Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Października 2009 Było napisane że jak jesteś w sklepie nic nie zamawiając przez internet to masz drożej chyba że kupujesz hurtowo tzn. dużą ilość produktów. Jeżeli zamówisz przez internet to masz ceny takie jak w sklepie internetowym tylko przychodzisz do nich po odbiór towaru Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 9 Października 2009 michalidis masz racje ceny nie są hurtowe, są niższe od hurtowych Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zazdroszczę mieszkańcom Trójmiasta, Elblągu oraz Warszawy! Cytuj
Kamilegionista 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 ObrazekZazdroszczę mieszkańcom Trójmiasta, Elblągu oraz Warszawy! Możesz mi powiedzieć, gdzie są takie ceny? Bo jeśli w Warszawie na ul. Jubilerskiej przy King Cross Praga, to ja widziałem coś zupełnie innego. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Tu masz wszystko:http://fajerwerkimarket.pl/go/_files/?file...tml&lang=pl Cytuj
myszka 0 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Był już ktoś z was w Gdańsku w namiocie TOP10? Jeśli tak to jak wrażenia, cenny i czy warto ogólnie tam zajrzeć. Czy lepiej zamówić z ich stronki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi