sałron 0 Opublikowano 26 Lipca 2010 Moja opinia ze względu na muzykę: Nakaja Art - żart. Grom-zbig - kpiny (to jakiś festiwal kiełbasy jest?). Blikas - w porządku. Goldregen - rewelacja - tego właśnie oczekuję od pokazów pirotechnicznych. Ma być klimat, tajemnica. Dla mnie pokazy pirotechniczne to podróż. I nie zabierze mnie w tą podróż ktoś kto nie potrafi oczarować symbiozą muzyki z tym co się dzieje na niebie. Choćby nie wiem jak potrafił strzelać to bez dobrego tła muzycznego będzie to jak plastikowe sztućce. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 26 Lipca 2010 Pokaz Goldregena spodobałby Ci się jeszcze bardziej, gdyby audio nie przesunęło się względem video o ok. 2 sek. Osobiście uważam że idealne połączenie to to, zaprezentowane w Ełku - gdzie przez przeważającą część widowiska cała widownia miała ciarki na karku Pokazy Grom-Zbigu to przede wszystkim temperament i polot, który w pełnym wymiarze czuje się na żywo. Cytuj
sałron 0 Opublikowano 27 Lipca 2010 A powiem Ci velibrum, że Goldregen w Ełku muzycznie już mi się nie podoba. Zbyt duże odległości nastrojów. Ja to chyba cierpię na syndrom MPPiL i szukam w tego typu show magii. Za to Goldregen miał fajną dramaturgię w Ełku'2009. Uważam, że w 2009 pokaz Goldregenu był ciekawszy pod względem zarówno muzycznym jak i pirotechnicznym. Dla mnie rewelacja. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi