w?odi 0 Opublikowano 9 Października 2009 Napiszcie jaki film ostatni oglądaliście, dodajcie waszą opinie na temat filmu "Kiedy dzwoni nieznajomy" - typowy horror, ale mimo to fajny. Cytuj
Danio 0 Opublikowano 10 Października 2009 Transformers Zemsta Upadłych - bardzo fajny film, świetne efekty specjalne , polecam Cytuj
macieek95 1 Opublikowano 14 Października 2009 Ja robot...w TV - fajny, pokazuje co by sie stało gdyby roboty zaczęły zadużo myśleć Cytuj
KnykieC 0 Opublikowano 16 Października 2009 Ja robot widziałem . Dla mnie ten film jest fajny pokazuje ze roboty nie są bezurzyteczne ^^ Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 16 Października 2009 Ja oglądałem ostatnio 2012 doomsday. Film taki sobie ;P. Dla mnie zbyt naciągany ze strony kościoła ;P. Wszystko kręci się w nim koło religii. Cytuj
konrad940 1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 a ja wczoraj w tv czas surferów bardzo fajny i śmieszny film Cytuj
DaN 0 Opublikowano 20 Grudnia 2009 A ja lubię komedie:-Jak przeżyć święta;D Spoko komedia, trochę nawet śmieszna. xD Cytuj
Dako 1 Opublikowano 20 Grudnia 2009 No ja wczoraj też oglądałem Czas Surferów:D całkiem fajny film Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Ja wczoraj oglądałem na Polsacie film pt wesołych świąt jest tam mowa o fajerwerkach gość z dachu odpala rakiety polecam. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 JEStem legendą po raz 3 wczoraj na HBO2. Dobry film. A dzisiaj pewnie Iron Mana obejrze Cytuj
Shiney 0 Opublikowano 25 Grudnia 2009 iron man kozacki jest;d polecam! [ Dodano: 2009-12-25, 18:08 ]a i co do transformers 2 to pierwsza czesc byla o wiele lepsza, w drugiej ten watek sie zagubil i wgl jakos tak bez fabuly..napier*** sie tylko i tyle, efekty lekko przesadzone, troche zepsuli Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A ja oglądałem Kevin sam w NY i w domuOpinia: Znam go na pamięć :lol: jednak co rok oglądam Cytuj
ponczo12496 24 Opublikowano 27 Grudnia 2009 A ja oglądałem Kevin sam w NY i w domuOpinia: Znam go na pamięć :lol: jednak co rok oglądam Ja też fajna akcja jak rzymiankami strzela :grin: Cytuj
Adri 1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Narzeczony mimo woli, Wojny ślubne, Ostatni dom po lewej, Zapowiedź, Szybko i wściekle, Radio na fali, Metro Strachu, Świąteczne pieski 2, Terminator ocalenie.To obejrzałem w czasie Świąt. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi