Skocz do zawartości

maxsem.pl / petardysklep.pl / Maxsem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy widzial ktos moze wyrzutnie maxsemu na zywo i moze ocenic efekty?

Opublikowano

Nie sądze, bo chyba na prezentacji nikt nie był z forum. Tak wiec nikt nie widział.

Opublikowano

Ja miałem tylko dwie: GP498 i GP496 i były bardzo fajne.

Za rok mam nadzieję odwiedzić prezentację ( to samo województwo ;) )

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy widzial ktos moze wyrzutnie maxsemu na zywo i moze ocenic efekty?

Widział widział :D

Bardzo dobre, polecam,
Miałem parę pozycji od nich i jakościowo mają dobre cenowo też... Oczywiście są lepsze lub słabsze ale maxsem ma dobre produkty
Opublikowano

Widział widział biggrin.gif

Bardzo dobre, polecam,
Miałem parę pozycji od nich i jakościowo mają dobre cenowo też... Oczywiście są lepsze lub słabsze ale maxsem ma dobre produkty

Dzieki. Chyba zdecyduje sie kupic cos w ich sklepie w tym roku.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

maxsem.jpg

Doszła przesyłka za III miejsce w turnieju bilardowym. Wszystko się zgadza z zamówieniem, nawet zostałem mile zaskoczony brakiem pobrania za koszt wysyłki, tak więc bardzo polecam sklep :) Czas oczekiwania: 3 dni robocze.

EDIT: po 2 dniach zawitał do mnie ponownie kurier... PO POBRANIE, o którym zapomniał za 1-szym razem...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dobry sklpik. Zamówienie złożone w sobote dotarło do mnie we wtorek. Mimo niewielkiej kwoty zamówienia gratis w postaci smyczy i wulkanu Fantazja (5zł wg. cennika Maxsema). Towar zakupiony podczas akcji "darmowa przesyłka", tak więc gratis cieszy podwójnie.

Opublikowano

Wszystko szybko i sprawnie. Fajne gratisy i wysylka darmowa.
Estetyka fajerowerkow tez pierwsza klasa.

Opublikowano

Wyrzutnia jest w formie małego pokazu z różnym układem strzelania.
Sam się kiedyś zastanawiałem nad nią, ale jako że robię pokaz z wielu wyrzutni to postanowiłem kupić inne i połączyć. Jeżeli stawiasz na konkrety to jest właśnie to czego potrzebujesz

Pozdrawiam

Opublikowano

Polecam sklep maxsem, szybka realizacja zamówienia, fachowa obsługa i rzeczowa(!!!) nie tak jak w przypadku pewnego sklepu. Jak obiecują że coś zrobią to to robią na czas. Produkty maxsemu fajnie się prezentują. Jeszcze raz polecam

Pozdrawiam

Opublikowano

Sklep maxsem jest w moim mieście wydziałem juz pokaz tego importera i naprawde robi je rewelacjynie bylem takze w punkcie sprzedazy i to nie raz maja naprawde bardzo dobre jakosciowo fajerwerki :) polecam ten sklep.:)

• 2 lata później...
Opublikowano

Bardzo fajny sklep, dobre ceny, doskonale zapakowane paczki. Jest także kilka wad między innymi : oczekiwanie na wysłanie paczki 4 dni ( od wpłacenia na konto przelewem internetowym opłaty za piro ) oraz brak numerów listu przewozowego w celu sprawdzenia lokalizacji paczki. Poza tym wszystko spoko, polecam :)

JacuQM

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszamy do nowego sklepu z fajerwerkami firmy MAXSEM

Sklep dostępny pod adresem www.petardysklep.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak dla mnie wysokie ceny na takie wyrzutnie, zestawy i rakiety :xmas_sad: :xmas_sad: KOMETA najelpsza

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zdecydowałem się w tym roku po 2 letniej przerwie zrobić zakupy w tym sklepie i jestem kolejny raz bardzo zadowolony.

Bardzo szybka wysyłka- 24h

Towar spakowany starannie

Bezpłatna wysyłka i gratis do zamowienia:)

Polecam wszystkim ten sklep. Produkty jakościowo maja bardzo dobre!

• mantis zmienił(a) tytuł na maxsem.pl / petardysklep.pl / Maxsem