Ponq 2 Opublikowano 14 Października 2010 Czy widzial ktos moze wyrzutnie maxsemu na zywo i moze ocenic efekty? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 14 Października 2010 Nie sądze, bo chyba na prezentacji nikt nie był z forum. Tak wiec nikt nie widział. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 14 Października 2010 Ja miałem tylko dwie: GP498 i GP496 i były bardzo fajne.Za rok mam nadzieję odwiedzić prezentację ( to samo województwo ) Cytuj
km 0 Opublikowano 26 Października 2010 W tym roku produkty MAXSEM dostępne będą w sieci sklepów TOPAZ http://www.topaz.home.pl/ no i oczywiście tutaj http://maxsem.pl Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 26 Października 2010 Czy widzial ktos moze wyrzutnie maxsemu na zywo i moze ocenic efekty? Widział widział Bardzo dobre, polecam, Miałem parę pozycji od nich i jakościowo mają dobre cenowo też... Oczywiście są lepsze lub słabsze ale maxsem ma dobre produkty Cytuj
Ponq 2 Opublikowano 27 Października 2010 Widział widział Bardzo dobre, polecam, Miałem parę pozycji od nich i jakościowo mają dobre cenowo też... Oczywiście są lepsze lub słabsze ale maxsem ma dobre produkty Dzieki. Chyba zdecyduje sie kupic cos w ich sklepie w tym roku. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 22 Listopada 2010 Doszła przesyłka za III miejsce w turnieju bilardowym. Wszystko się zgadza z zamówieniem, nawet zostałem mile zaskoczony brakiem pobrania za koszt wysyłki, tak więc bardzo polecam sklep Czas oczekiwania: 3 dni robocze.EDIT: po 2 dniach zawitał do mnie ponownie kurier... PO POBRANIE, o którym zapomniał za 1-szym razem... Cytuj
Poki 17 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Bardzo dobry sklpik. Zamówienie złożone w sobote dotarło do mnie we wtorek. Mimo niewielkiej kwoty zamówienia gratis w postaci smyczy i wulkanu Fantazja (5zł wg. cennika Maxsema). Towar zakupiony podczas akcji "darmowa przesyłka", tak więc gratis cieszy podwójnie. Cytuj
Kolor 0 Opublikowano 15 Grudnia 2010 Wszystko szybko i sprawnie. Fajne gratisy i wysylka darmowa. Estetyka fajerowerkow tez pierwsza klasa. Cytuj
Kolor 0 Opublikowano 16 Grudnia 2010 http://www.maxsem.pl/produkt/mc112/136 Moze ktos ocenic ta wyrzutnie? Bym byl bardzo wdzieczny Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 16 Grudnia 2010 Wyrzutnia jest w formie małego pokazu z różnym układem strzelania. Sam się kiedyś zastanawiałem nad nią, ale jako że robię pokaz z wielu wyrzutni to postanowiłem kupić inne i połączyć. Jeżeli stawiasz na konkrety to jest właśnie to czego potrzebujesz Pozdrawiam Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Polecam sklep maxsem, szybka realizacja zamówienia, fachowa obsługa i rzeczowa(!!!) nie tak jak w przypadku pewnego sklepu. Jak obiecują że coś zrobią to to robią na czas. Produkty maxsemu fajnie się prezentują. Jeszcze raz polecamPozdrawiam Cytuj
batons95 0 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Sklep maxsem jest w moim mieście wydziałem juz pokaz tego importera i naprawde robi je rewelacjynie bylem takze w punkcie sprzedazy i to nie raz maja naprawde bardzo dobre jakosciowo fajerwerki polecam ten sklep. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Bardzo fajny sklep, dobre ceny, doskonale zapakowane paczki. Jest także kilka wad między innymi : oczekiwanie na wysłanie paczki 4 dni ( od wpłacenia na konto przelewem internetowym opłaty za piro ) oraz brak numerów listu przewozowego w celu sprawdzenia lokalizacji paczki. Poza tym wszystko spoko, polecam JacuQM Cytuj
km 0 Opublikowano 25 Września 2014 Zapraszamy do nowego sklepu z fajerwerkami firmy MAXSEM Sklep dostępny pod adresem www.petardysklep.pl Cytuj
Mika 0 Opublikowano 30 Października 2014 Jak dla mnie wysokie ceny na takie wyrzutnie, zestawy i rakiety :xmas_sad: :xmas_sad: KOMETA najelpsza Cytuj
marc 11 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zdecydowałem się w tym roku po 2 letniej przerwie zrobić zakupy w tym sklepie i jestem kolejny raz bardzo zadowolony. Bardzo szybka wysyłka- 24h Towar spakowany starannie Bezpłatna wysyłka i gratis do zamowienia:) Polecam wszystkim ten sklep. Produkty jakościowo maja bardzo dobre! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi