Skocz do zawartości

Wspólne kupowanie w sklepie internetowym Top10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie nic nie wpisywać poza kwotami jakie chcecie wstępnie przeznaczyć na zakupy. Później vel wszystko poda dokładnie. Troszkę cierpliwości.

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
"Wpisywać już artykuły jakie chcemy,adresy???" Nie było takich info

Zapewniam cie, że jak bedzie już wszystko jasne to od razu będzie info o tym żeby podawać szczegółowe dane.
Troche trzeba czasem się domyślić, że na razie podajemy tylko kwoty, a reszte jak ktoś poda taką informacje.
Opublikowano

ja może bym zamówił za 250-350zł zł ale, mam pewność 50%że zamówię i 50% że nie

Opublikowano

na 50% ja bym sie dołączył
z kwotą 500zł

Opublikowano

weź mnie dopisz do listy wap pls

Opublikowano
weź mnie dopisz do listy wap pls

A ile wap ma dopisać? Napisz kwote, a jeśli wcześniej to zrobiłeś to spokojnie dopisza Cię na pewno.
Opublikowano

No tak już wcześniej napisałem, ale tak mówie że 350-500 zł

[ Dodano: 2009-10-31, 12:03 ]
hmm wydam może nawet z 600 stów, zobaczy się ale tak oscyluje w granicach 500-600 teraz

Opublikowano

A ja mam takie pytanko... Jeślij paczka będzie mega duża to niebendize droższa??

Opublikowano

Nie ,ponieważ TOP10 ma podpisaną umowę z kurierem .

Opublikowano

Ok , dzięki za odp:)

Opublikowano

Pisze witus ze wysyłka kurierem 25zł.
No ale czy ma podpisaną jakaś umowe to nie wiem.
Pisał że będzie paczki wysyłał sam. Więc raczej FM tutaj nie wchodzi w gre bo to wituś ( sorry wap ) bedzie wysyłał :P Ale nie wiem najlepiej niech się organizatorzy wypowią

MOD: Tak z czystej ciekawości, jaki Wituś :smile: ?

Pomyliło mi się z innym forum .. Gram w traviana wiec pomyliły mi się nicki ... Tylko żywemu się zdarza.

Luxor poziomu mojej inteligencji nie oceniaj. Powiedz mi gdzie jest napisane ze FM bedzie wysyłać ?

Opublikowano
Pisze witus ze wysyłka kurierem 25zł.
No ale czy ma podpisaną jakaś umowe to nie wiem.
Pisał że będzie paczki wysyłał sam. Więc raczej FM tutaj nie wchodzi w gre bo to wituś bedzie wysyłał :P Ale nie wiem najlepiej niech się organizatorzy wypowią

MOD: Tak z czystej ciekawości, jaki Wituś :smile: ?

Jaki Witus xD. Wap gadał że on jakby kupi to na FM a paczki FM będzie wysyłać. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem, bo zawyżacie poziom inteligencji na tym forum xD

Pesto przecież żartuje sobie a ty zaraz się zapowietrzasz xD Gdzieś to jest napisane. A tak wogóle Wap podał kwotę 24 zł za przesyłkę, jak ktoś brałby za 500 zł to koszt przesyłki wyższy, więc z samego faktu można wywnioskować że tego Wap nie wysyła :razz:
Opublikowano

Proszę o zmianę mojej wartości zakupów na 200zł. ;).

Opublikowano

No to jeżeli FM to wysyła to dlaczego mam płacić za przesyłke jeżeli kupuje za wiecej niż 500zł ? :P Takie pytanko....

Opublikowano

bo niekupujesz przez neta!

Opublikowano

A dostaniemy losy za każde wydane 300zł?

Opublikowano

Nie , ponieważ nie jst to zamówienie internetowe . Była o tym mowa .

Opublikowano

Dopiszcie mnie:)
Kwota 350 zł

Opublikowano

mój wkład uległ zmianie. zamiast 150-200zł mam 300-350 więc tam zmieńcie jak możecie

Opublikowano

Ja mam jednak 700 zł i też za tyle kupie, więc prosze zmienić :)

Opublikowano

Wapster ja się zastanawiam ale tak za od 200 do 450 będę zamawiał. Jak będzie ostateczny termin zastanowienia ile kto chce wydać to daj znać to ci na 100% podam ile wydam ok ??

Opublikowano

Wapsterku wpisz i mnie :D Cena 300-400zł (ale raczej to będzie 400zł)

Opublikowano

Bartek głupie pytania zadajesz. Kurier wiezie przesyłkę samochodem w miejsce docelowe, nawet jeśli to jest na jakiejś wsi przy granicy xD. Co to ma do rzeczy, że u Ciebie nie ma firmy kurierskiej ? ;). I tak, i tak ją dostarczy więc nie masz się co przejmować ;).

Opublikowano

Bartek u mnie w Sopocie też nie było pewnej firmy, która miała mi dostarczyć słuchawki i nikogo nie było akurat w domu to zadzwoniłem osobiście do kuriera i powiedział, że nie ma problemu i że jutro przywiezie więc niesądze, żeby były problemy ;). A tak przy okazji namawiajcie znajomych, żeby było jak najwięcej osób kupujących ;). !!

Opublikowano

Jeżeli na stronie fajerwerkimarket.pl jest napisane , że dany produkt jest na zamówienie , tzn. że nie będę mógł go sobie wybrać przy wspólnym zamawianiu ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...