firawerkoman 7 Opublikowano 18 Listopada 2009 firawerkoman na pewno 800 pln ale może będzie więcej. Może zróbmy tak że vel napisze kto już wyśłał plan i powie jaka kwota to już ci co wysłali nie będą musieli pisać tu w temacie
Gonskaaa 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 ja teżjestem pewny i dałem 320 no i przydaloby sie już nie długo zamówić
Maurycy 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Panowie nic się niemartwcie ja z bratem zamawiamy za przeszło 1ooozł. więc my troche podbijemy a póki co nic nie piszczcie w tym temacie kto już napisał bo żaden z głównych się na to niezgodził
Kamilegionista 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Jeśli zamówią wszyscy którzy się wpisywali będziemy mieli rabat 30%, ponieważ wychodzi ponad 10 tysięcy złotych!Lecz szczerze wątpie w to, że wszyscy zamówią, więc RÓBCIE PLANY Z UWZGLĘDNIENIEM 25% I ODDZIELNE DODATKI KTÓRE BYŚCIE DOŁOŻYLI W PRZYPADKU 30% RABATU i WYSYŁAJCIE GO DO VELIBRUMA!!!I przestańcie już śmiecić w tym temacie, jest wiele ludzi którzy pomogą z chęcią na PW, firawerkoman pisał że z chęcią pomoże, do mnie również możecie pisać na gg lub pw.
michalidis 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 Napisałem, że zamawiam za kwotę 720 zł, ale była to kwota po odliczeniu 30%, a jako że rabat będzie wynosił 25% zamawiam za kwotę 772 zł gdyż bardzo zależy mi na wszystkich produktach
Orbit 4 Opublikowano 19 Listopada 2009 W ten weekend sie wszystko wyjasni.Ma dojsc dostawa z jorge wiec bedzie wiadomo czy bedzie tak upragniona jw90.Pozostaje cierpliwie czekac [ Dodano: 2009-11-19, 15:43 ]W tyg wszystko bedzie skatalogowane na stronce wiec mysle, ze pod koniec nastepnego tygodnia bedzie mozna zlozyc zamowienie. Jestes w stanie czekac caly tydzien bo ja niebardzo...
Mlody 0 Opublikowano 19 Listopada 2009 W ten weekend sie wszystko wyjasni.Ma dojsc dostawa z jorge wiec bedzie wiadomo czy bedzie tak upragniona jw90.Pozostaje cierpliwie czekac [ Dodano: 2009-11-19, 15:43 ]W tyg wszystko bedzie skatalogowane na stronce wiec mysle, ze pod koniec nastepnego tygodnia bedzie mozna zlozyc zamowienie. Jestes w stanie czekac caly tydzien bo ja niebardzo... Jaki caly tydzien? od piatku do soboty moze dojsc... a data do zamowienia juz jutro
firawerkoman 7 Opublikowano 19 Listopada 2009 podzielam zdanie bartka, z 2-3 dni problem robić no już bez przesady
Mlody 0 Opublikowano 19 Listopada 2009 Chłopie uspokój się... jutro dopiero startuje ankieta kiedy chcemy kupować wspólnie. Nic sie nie pali
Orbit 4 Opublikowano 19 Listopada 2009 Chłopie uspokój się... jutro dopiero startuje ankieta kiedy chcemy kupować wspólnie. Nic sie nie pali 2 ,3 dni powiedasz firawerkoman przeczytaj spokojnie bo jest napisane ze mamy czekac tydzien dluzej
Kamilegionista 0 Opublikowano 19 Listopada 2009 Łaske nam robisz? Zapewniam cie że tylko ty na tym stracisz, ale to już nie mój problem.Nie róbmy tu spamu.
szablaSC 0 Opublikowano 19 Listopada 2009 Dobra , również się zgłaszam do wspólnego kupowania , ale nie mając pojęcia jaką kwote mam napisać , piszę wszystkie 3 :mrgreen: RAZEM :Bez rabatu - 674,88złZ rabatem 25% - 506,14złZ rabatem 30% - 471,42zł
Orbit 4 Opublikowano 20 Listopada 2009 To napisz do velibruma, plan i adres z num tel. i jeszcze kiedy chcialbys dostac paczke
farmer! 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 To napisz do velibruma, plan i adres z num tel. i jeszcze kiedy chcialbys dostac paczke MAM PYTANIE!! Można odebrać paczkę np. za tydzień lub dłużej??? Jeśli by tak można było to dopiszcie mnie z kwotą 300-500zł. Czekam na odpowiedź!! Jak co wieczorem napisałbym co biore i za ile dokładnie. pozdrawiam
velibrum 12 Autor Opublikowano 20 Listopada 2009 Jak zauważyliście już mamy 20 listopada, a więc finisz zapisów do wspólnego kupowania. Proszę już o nieprzysyłanie mi planów. Niedługo będzie oficjalny komunikat od Wapstera w którym będą dalsze instrukcje postępowania. W tym kwota rabatu. Nieoficjalnie powiem że udało się przebić 10 tys zł. Prawdopodobnie każdy będzie musiał złożyć zamówienie przez system sklepowy. Wszystkiego dowiecie się jak wróci Wapster.
szablaSC 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja się zapisałem , lecz dopiero teraz mogłem wejść na komputer.Jeśli nadal moje zgłoszenie jest aktualne(a planu ani danych nie zdążyłem wsyłać) , po prostu poczekam na wapstera i dalsze instrukcje.Najbardziej zależy mi , żeby dostać tanio rakiety Absolut , moździeż specjalista oraz JW408.
luxor 2 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ja się zapisałem , lecz dopiero teraz mogłem wejść na komputer.Jeśli nadal moje zgłoszenie jest aktualne(a planu ani danych nie zdążyłem wsyłać) , po prostu poczekam na wapstera i dalsze instrukcje.Najbardziej zależy mi , żeby dostać tanio rakiety Absolut , moździeż specjalista oraz JW408. Raczej się jeszcze załapiesz. Co do specjalisty to jak na razie nie ma :razz:
luxor 2 Opublikowano 20 Listopada 2009 a kiedy będzie wap?? Wie ktoś?? Kurde ale wy niecierpliwi jesteście :???: Jak będzie to będzie.
szablaSC 0 Opublikowano 20 Listopada 2009 Ludzie się niecierpliwią dlatego , że dzisiaj jest 20 - ostatni dzień "rekrutacji".Jeśli nie dadzą planów/zgłoszeń , to nie kupią(przynajmniej tak jest napisane).Dlatego muszą czekać na wapstera i nie mogą iść spać
Banba 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 :mrgreen: poprawka ja wydam 500zł a nie 300 xD :twisted: wiec moze uda nam sie 35 % ? ha
wapster 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Bedzie mial byc wybrany jeden dzien w ktorym wszystkie chetne osoby zrobia zamowienie w sklepie FM.Wtedy wlasciciel podliczy, i jesli wyjdzie powyzej 10tys to rabat bedzie 30%I tylko zaplata za pobraniem, nieudalo mi sie nic innego wynegocjowac!!
Rekomendowane odpowiedzi