MarcePAN 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 A jak nie bedzie 30% rabatu to co wtedy?? można odwołać zamówienie?? czy jak??
sQbaniec 10 Opublikowano 21 Listopada 2009 Wtedy masz 25%. Oni pewnie w jeden dzien bedą odbierać zamowienie... Po koniec dnia podliczą... I sie okaże z jakim rabatem będą wysyłać paczki...
Mlody 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Zamówienie można odmówić i wtedy składasz raport i płacisz za koszt odsyłki
wapster 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Romzawialem z szefem top10 i jesli to niebedzie zaduza grupa ludzi to bedzie mozna zrobic przelew. Ale na meila odrazu bedzie musialo zostac wyslane potwierdzenie zrobienia przelewu!!
wapster 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 k**wa jacy wy glupi jestescie.....!!!bo juz inaczej niemoge...mozna tak i tak!!!!!!!!!!!!
sQbaniec 10 Opublikowano 21 Listopada 2009 Kur... ludzie czytajcie a nie śmiecicie w temacie. Przesyłka za pobraniem dalej obowiązuje...A przelew jest dla Kamillegionista i firewerkomena bo mam problem z rodzicamiSorry wap widze byłes pierwszy
Kamilegionista 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 Ale przecież nie każdy, tylko wyjątki!!Ty jak chcesz za pobraniem to za pobraniem będziesz miał!!A przynajmniej tak zrozumiałem
wapster 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 a skad wiecie z euzbiera sie 30??moze jakies osoby tylko tak wpisywaly swoje zamowienia dla jaj!!!??moze bedzie tylko 25!
ZIP 0 Opublikowano 21 Listopada 2009 O tym, czy będzie 30% dowiemy się DOPIERO gdy wszyscy złożą zamówienia przez internet...
firawerkoman 7 Opublikowano 21 Listopada 2009 kurna mać :oops: już od wczoraj wiadomo że zamówienie będzie realizowane przez system sklepowy. co wy czytać nie umiecie!!! :roll: :oA co do formułki to będzie napisana na forum co mamy wpisać w polu uwagi. Będzie podana w dzień kupowania
luk2583 11 Opublikowano 22 Listopada 2009 No to lajtowo Ja, Kamilegionista i fireworkman bierzemy fire z wpłatą na konto
Orbit 4 Opublikowano 22 Listopada 2009 No to lajtowo Ja, Kamilegionista i fireworkman bierzemy fire z wpłatą na konto Nie mów tak,bo każdy jesli chce moze tak zrobic...
XyX 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja w zależności od dnia będę wybierał między wpłatą na konto a pobraniem bo jak starzy będą w domu to wpłata a jak nie to biorę za pobraniem bo jak by rachunek zobaczyli to by się ostro zdenerwowali :razz: :razz: :razz: A czy będzie jakiś rabacik minimum np jak by nie udało się zgromadzić powyżej tych 10tyś??to jak wybierzemy już konkretny dzień to zakupu będzie można dokonać w 24h???
LandsberG 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Więc robić zamówienie na 25 % ? Później jeszcze coś dokupimy jak będzie 30 % czy jak ?
XyX 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Ja też chciałbym to wiedzieć czy na wejściu jest jakiś rabacik czy nie a jeżeli wogule jakiś ma być to od czego będzie to zależało!
ZIP 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 XyX!!!AAA!!!!!JEST JUż RABAT 25%!!!TO CZY BęDZIE 30% ZALEżY OD TEGO CZY WARTOść ZAMóWIEń PRZEKROCZY 10 000Zł!! Tego dowiemy się jak wszyscy złożą zamówienie przez sklep internetowy!!
Mlody 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 @XyXZależy to od tego czy wszyscy którzy składali zamówienia to je naprawde złożą. Jeżeli tak to kupujemy wspólnie za 10000zł + czyli rabat 30% a jeżeli większość tych osób zaszpanowała tylko że kupią w wspólnym kupowaniu a nie kupią to rabat bedzie 25%
LandsberG 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 W takim razie jak dobijemy te 30 % będziemy 2 raz zamawiali ?
michalidis 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 O kur*a co za idioci. Brak słów. Załóżmy, że zamawiamy w ten wtorek. Jak już wszyscy złożą zamówienie to w środę okaże się czy jest rabat 25% czy 30 %. Podliczą i jeśli wyjdzie powyżej 10k będzie rabat 30 %. Jasne??!!
ZIP 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Nie... po prostu mniej zapłacisz. A jeśli będziesz chciał coś zmienić na droższe/dołożyć to poinformujesz sklep.
Mlody 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Chyba nie, bo jeżeli już złożymy te zamówienia to tak jak mówil veli i kamil chyba że pracownicy fm.pl podliczą sume zamówienia i nam oznajmią jaki mamy rabat więc to dopiero będziemy wiedzieć po zamówieniu.
Rekomendowane odpowiedzi