Poki 17 Opublikowano 30 Października 2009 Nie nic nie wpisywać poza kwotami jakie chcecie wstępnie przeznaczyć na zakupy. Później vel wszystko poda dokładnie. Troszkę cierpliwości.
Kamilegionista 0 Opublikowano 30 Października 2009 "Wpisywać już artykuły jakie chcemy,adresy???" Nie było takich info Zapewniam cie, że jak bedzie już wszystko jasne to od razu będzie info o tym żeby podawać szczegółowe dane.Troche trzeba czasem się domyślić, że na razie podajemy tylko kwoty, a reszte jak ktoś poda taką informacje.
MasterToster 0 Opublikowano 30 Października 2009 ja może bym zamówił za 250-350zł zł ale, mam pewność 50%że zamówię i 50% że nie
Poki 17 Opublikowano 30 Października 2009 weź mnie dopisz do listy wap pls A ile wap ma dopisać? Napisz kwote, a jeśli wcześniej to zrobiłeś to spokojnie dopisza Cię na pewno.
pokepim 0 Opublikowano 31 Października 2009 No tak już wcześniej napisałem, ale tak mówie że 350-500 zł [ Dodano: 2009-10-31, 12:03 ]hmm wydam może nawet z 600 stów, zobaczy się ale tak oscyluje w granicach 500-600 teraz
Maurycy 0 Opublikowano 2 Listopada 2009 A ja mam takie pytanko... Jeślij paczka będzie mega duża to niebendize droższa??
sQbaniec 10 Opublikowano 2 Listopada 2009 Pisze witus ze wysyłka kurierem 25zł.No ale czy ma podpisaną jakaś umowe to nie wiem.Pisał że będzie paczki wysyłał sam. Więc raczej FM tutaj nie wchodzi w gre bo to wituś ( sorry wap ) bedzie wysyłał Ale nie wiem najlepiej niech się organizatorzy wypowiąMOD: Tak z czystej ciekawości, jaki Wituś :smile: ?Pomyliło mi się z innym forum .. Gram w traviana wiec pomyliły mi się nicki ... Tylko żywemu się zdarza.Luxor poziomu mojej inteligencji nie oceniaj. Powiedz mi gdzie jest napisane ze FM bedzie wysyłać ?
luxor 2 Opublikowano 2 Listopada 2009 Pisze witus ze wysyłka kurierem 25zł.No ale czy ma podpisaną jakaś umowe to nie wiem.Pisał że będzie paczki wysyłał sam. Więc raczej FM tutaj nie wchodzi w gre bo to wituś bedzie wysyłał Ale nie wiem najlepiej niech się organizatorzy wypowiąMOD: Tak z czystej ciekawości, jaki Wituś :smile: ? Jaki Witus xD. Wap gadał że on jakby kupi to na FM a paczki FM będzie wysyłać. Ludzie czytajcie ze zrozumieniem, bo zawyżacie poziom inteligencji na tym forum xDPesto przecież żartuje sobie a ty zaraz się zapowietrzasz xD Gdzieś to jest napisane. A tak wogóle Wap podał kwotę 24 zł za przesyłkę, jak ktoś brałby za 500 zł to koszt przesyłki wyższy, więc z samego faktu można wywnioskować że tego Wap nie wysyła :razz:
sQbaniec 10 Opublikowano 2 Listopada 2009 No to jeżeli FM to wysyła to dlaczego mam płacić za przesyłke jeżeli kupuje za wiecej niż 500zł ? Takie pytanko....
LandsberG 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 Nie , ponieważ nie jst to zamówienie internetowe . Była o tym mowa .
roberto5455 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 mój wkład uległ zmianie. zamiast 150-200zł mam 300-350 więc tam zmieńcie jak możecie
Kamilegionista 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Ja mam jednak 700 zł i też za tyle kupie, więc prosze zmienić
Kixlox093 0 Opublikowano 7 Listopada 2009 Wapster ja się zastanawiam ale tak za od 200 do 450 będę zamawiał. Jak będzie ostateczny termin zastanowienia ile kto chce wydać to daj znać to ci na 100% podam ile wydam ok ??
luk2583 11 Opublikowano 8 Listopada 2009 Wapsterku wpisz i mnie Cena 300-400zł (ale raczej to będzie 400zł)
Janek_92 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Bartek głupie pytania zadajesz. Kurier wiezie przesyłkę samochodem w miejsce docelowe, nawet jeśli to jest na jakiejś wsi przy granicy xD. Co to ma do rzeczy, że u Ciebie nie ma firmy kurierskiej ? . I tak, i tak ją dostarczy więc nie masz się co przejmować .
Janek_92 1 Opublikowano 8 Listopada 2009 Bartek u mnie w Sopocie też nie było pewnej firmy, która miała mi dostarczyć słuchawki i nikogo nie było akurat w domu to zadzwoniłem osobiście do kuriera i powiedział, że nie ma problemu i że jutro przywiezie więc niesądze, żeby były problemy . A tak przy okazji namawiajcie znajomych, żeby było jak najwięcej osób kupujących . !!
LandsberG 0 Opublikowano 11 Listopada 2009 Jeżeli na stronie fajerwerkimarket.pl jest napisane , że dany produkt jest na zamówienie , tzn. że nie będę mógł go sobie wybrać przy wspólnym zamawianiu ?
Rekomendowane odpowiedzi