Witam.. co prawda do sylwka jeszcze troche czasu, do zakupów też.. ale wole mieć wstępie ustalone mniej więcej co chce kupić i dowiedzieć się od was co i ile moge za to mieć. No to jak w temacie, mam do wydania 500 zł (oby... ._.) na same wyrzutnie I chcę w tym roku mieć ze dwie takie.. ciekawsze, a jak się uda więcej to i więcej. A reszta taka średnia, chciałbym żeby tych wyrzutni było z 15... Lecz coś czuje że to może być nie wykonalne przy takim funduszu .. Nic się niestanie jak ktoś przekroczy kwote o jakieś 20 zł.. Gratisy też możecie od razu podać (również wyrzutnie) No i co... jak się uda to kupować będe w tym wielkim kupowaniu z wapem. Pomóżcie Kamilkowi ;P piszcie co za ile, a jak komuś by się chciało filmy dodać do każdego, to byłbym wdzięczny
Pytanie
Kamilegionista 0
Witam.. co prawda do sylwka jeszcze troche czasu, do zakupów też.. ale wole mieć wstępie ustalone mniej więcej co chce kupić i dowiedzieć się od was co i ile moge za to mieć.
No to jak w temacie, mam do wydania 500 zł (oby... ._.) na same wyrzutnie
I chcę w tym roku mieć ze dwie takie.. ciekawsze, a jak się uda więcej to i więcej.
A reszta taka średnia, chciałbym żeby tych wyrzutni było z 15... Lecz coś czuje że to może być nie wykonalne przy takim funduszu ..
Nic się niestanie jak ktoś przekroczy kwote o jakieś 20 zł..
Gratisy też możecie od razu podać (również wyrzutnie) No i co... jak się uda to kupować będe w tym wielkim kupowaniu z wapem.
Pomóżcie Kamilkowi ;P piszcie co za ile, a jak komuś by się chciało filmy dodać do każdego, to byłbym wdzięczny
39 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi