a wiec tak: mam 250zł na fajerwerki jednak ~60zł idzie do biedronki wiadomo Sfinx, Arctic, Hot x2
reszta do kupienia na fm.pl czyli liczmy ze 200zł Interesują mnie jakies ładne, tanie wyrzutnie+ moze jakas jedna taka na finał nie za droga (liczyłem na JW90 jak bedzie, a jak nie to moze Condor, albo sfinx pojdzie na finał)
No i nie ukrywam, ze chciałbym też spróbowac tego moździerza za 48 chyba ze znajdzie sie cos lepszego (jakis jeden zestaw ładnych, dużych rakiet jako alternatywa jesli mozdzierz to zly pomysł)
no i moze jakies jedne fajne hukowe. Zamawiac będę z wami więc będą jakieś zniżki także ze 30zł chyba mozna przekroczyc budzet bo to w granicach tej zniżki będzie tak mi sie wydaje.
Pytanie
roberto5455 0
a wiec tak: mam 250zł na fajerwerki jednak ~60zł idzie do biedronki wiadomo
Sfinx, Arctic, Hot x2
reszta do kupienia na fm.pl czyli liczmy ze 200zł
Interesują mnie jakies ładne, tanie wyrzutnie+ moze jakas jedna taka na finał nie za droga (liczyłem na JW90 jak bedzie, a jak nie to moze Condor, albo sfinx pojdzie na finał)
No i nie ukrywam, ze chciałbym też spróbowac tego moździerza za 48 chyba ze znajdzie sie cos lepszego (jakis jeden zestaw ładnych, dużych rakiet jako alternatywa jesli mozdzierz to zly pomysł)
no i moze jakies jedne fajne hukowe.
Zamawiac będę z wami więc będą jakieś zniżki także ze 30zł chyba mozna przekroczyc budzet bo to w granicach tej zniżki będzie tak mi sie wydaje.
Z góry thx
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi