kameleon 1 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 witam Nie wiem co lepsze czy 2 plutony polączone ze sobą na raz czy pluton + samurai z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 I to i to jest dobre lecz ja skłonił bym się ku pluton + samuraj. Większa różnorodność efektów, pod warunkiem że odpalisz po kolei.Bo jeśli chcesz razem odpalać to lepszym wyborem będzie 2x pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 2 x pluton.Pluton + samuraj to za duże namieszanie efektów i na niebie powstałaby jakaś abstrakcja :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ponq 2 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jezeli je laczysz, to na pewno lepszym wyborem jest 2x pluton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarcePAN 0 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 2x Pluton. Samuraja warto było kupić w sezeonie 07/08, teraz zepsuli mu efekty(choć nadal są te same to już nie tak duże i efektowne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kameleon 1
witam
Nie wiem co lepsze czy 2 plutony polączone ze sobą na raz czy pluton + samurai
z góry dzięki za pomoc
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi