Witam. Bardzo bym prosił o doradzenie stuffu sylwestrowego 09/10. Mój fundusz to max 300zł. Niestety nie mam dostępu do hurtowni i kupuje jedynie w BIEDRA, TESCO, LIDL, taki sklepik chemiczny w którym jest trochę artykułów hestii po bardzo niskich cenach, ewentualnie mógł bym się wybrać do pobliskiego większego miasta do carrefour, coufland, auchan... Dotychczasowy plan to:
:arrow: Sfinx 25zł :arrow: moździerz z biedry 25zł :arrow: Arctic 10zł :arrow: Hot 10zł :arrow: Kung-fu z biedry 10zł :arrow: Max XXXL z hestii 80zł :arrow: 3x (paczki) HE0208 30zł :arrow: HE0008 10zł :arrow: 2x moździerz SP0007 z lidla 50zł :arrow: Zestaw z tesco przeceniony A6 20zł :arrow: 10x karabinek mały z tropica 5zł :arrow: 10x piratki z hestii 5zł :arrow: Fontanna Casablanka z lidla 10zł :arrow: 2x Paczka petard z lidla (100sztuk) 10zł :arrow: Mały zestaw rakiet z lidla 10zł Razem ~310zł (ceny podane w zaokrągleniu)
Czuje w nim pewny niedosyt... Jeszcze raz baaaaaaaaardzo proszę o pomoc Pozdrawiam
Pytanie
Szatek185 1
Witam. Bardzo bym prosił o doradzenie stuffu sylwestrowego 09/10. Mój fundusz to max 300zł. Niestety nie mam dostępu do hurtowni i kupuje jedynie w BIEDRA, TESCO, LIDL, taki sklepik chemiczny w którym jest trochę artykułów hestii po bardzo niskich cenach, ewentualnie mógł bym się wybrać do pobliskiego większego miasta do carrefour, coufland, auchan... Dotychczasowy plan to:
:arrow: Sfinx 25zł
:arrow: moździerz z biedry 25zł
:arrow: Arctic 10zł
:arrow: Hot 10zł
:arrow: Kung-fu z biedry 10zł
:arrow: Max XXXL z hestii 80zł
:arrow: 3x (paczki) HE0208 30zł
:arrow: HE0008 10zł
:arrow: 2x moździerz SP0007 z lidla 50zł
:arrow: Zestaw z tesco przeceniony A6 20zł
:arrow: 10x karabinek mały z tropica 5zł
:arrow: 10x piratki z hestii 5zł
:arrow: Fontanna Casablanka z lidla 10zł
:arrow: 2x Paczka petard z lidla (100sztuk) 10zł
:arrow: Mały zestaw rakiet z lidla 10zł
Razem ~310zł (ceny podane w zaokrągleniu)
Czuje w nim pewny niedosyt... Jeszcze raz baaaaaaaaardzo proszę o pomoc Pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi