Ponq 2 Opublikowano 18 Października 2009 Symbol: U31418Nazwa: THREE COLOURSIlość strzałów: 16Układ efektu: IOpis: Kolorowe kwiaty.Cena: 26,70 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moje zdjęcie: Mój film: Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 18 Października 2009 Na filmiku wygląda zachęcająco. Może też się na nią skuszę... . Cena nie za wysoka, a efekt naprawde wygląda ładnie. Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 18 Października 2009 Wygląda ładnie :smile: Spodobała mi się. Ta bateryjka ma bardzo oryginalne efekty i również uważam że jest warta kupna. Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Na filmie wygląda cudnie... Jednak w realu wypadła baaardzo słabo.Czerwone gwiazdki były bardzo małe i bardzo szybko znikały.Jak za tą cene to nie warto jej kupować. Cytuj
roberto5455 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 hmm... mam nadzieje, ze to tylko u Ciebie, bo mam jedna sztuke. no zobaczymy. na filmie wyglada fajnie Cytuj
Zawdi 0 Opublikowano 27 Grudnia 2009 jak za te cene mysle, ze jest warta uwagi, szczegolnie dla tych, korzy kupuja co rok serie big bang o podobnej kwocie Cytuj
Maurycy 0 Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta wyrzunie bardzo mi się podoba dlatego już znalazło się nie nią miejsce w moim skromnym stuffie Cytuj
Ponq 2 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Wyrzutnia nie wygladala tak dobrze w sylwka jak na filmiku z YT. Mysle, ze za taka cene mozna by znalesc cos lepszego. Cytuj
Gość karmel5061 Opublikowano 10 Października 2010 Wyrzutnia nie wygladala tak dobrze w sylwka jak na filmiku z yt (wkrotce wrzuce swoj). Mysle, ze za taka cene mozna by znalesc cos lepszego. Już wrzucasz ten film od 18 październik 2009... Cytuj
Ponq 2 Autor Opublikowano 10 Października 2010 Wrzuciłem filmik. Mysle, ze jednak jest warta swojej ceny. Ocencie sami. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bardzo przyzwoita kostka.Alternatywa dla osób lubiących kolorowe efekty za nie duże pieniądze.Wyrzutnia o zwykłych efektach ale naprawdę ładnych i szeroko rozbryzgających na niebie.Polecam! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi