Skocz do zawartości

U31418 Three Colours (Triplex)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbol: U31418
Nazwa: THREE COLOURS
Ilość strzałów: 16
Układ efektu: I
Opis: Kolorowe kwiaty.
Cena: 26,70 zł (www.fajerwerkimarket.pl)

Moje zdjęcie:

three_colours.jpg

Mój film:

Opublikowano

Na filmiku wygląda zachęcająco. Może też się na nią skuszę... :D. Cena nie za wysoka, a efekt naprawde wygląda ładnie.

Opublikowano

Wygląda ładnie :smile: Spodobała mi się. Ta bateryjka ma bardzo oryginalne efekty i również uważam że jest warta kupna.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Na filmie wygląda cudnie... Jednak w realu wypadła baaardzo słabo.Czerwone gwiazdki były bardzo małe i bardzo szybko znikały.Jak za tą cene to nie warto jej kupować.

Opublikowano

hmm... mam nadzieje, ze to tylko u Ciebie, bo mam jedna sztuke. no zobaczymy. na filmie wyglada fajnie

Opublikowano

jak za te cene mysle, ze jest warta uwagi, szczegolnie dla tych, korzy kupuja co rok serie big bang o podobnej kwocie

Opublikowano

ta wyrzunie bardzo mi się podoba dlatego już znalazło się nie nią miejsce w moim skromnym stuffie

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Wyrzutnia nie wygladala tak dobrze w sylwka jak na filmiku z YT. Mysle, ze za taka cene mozna by znalesc cos lepszego.

Gość karmel5061
Opublikowano

Wyrzutnia nie wygladala tak dobrze w sylwka jak na filmiku z yt (wkrotce wrzuce swoj). Mysle, ze za taka cene mozna by znalesc cos lepszego.

Już wrzucasz ten film od 18 październik 2009... :huh:
Opublikowano

Wrzuciłem filmik. Mysle, ze jednak jest warta swojej ceny. Ocencie sami.

• 4 lata później...
Opublikowano

Bardzo przyzwoita kostka.Alternatywa dla osób lubiących kolorowe efekty za nie duże pieniądze.Wyrzutnia o zwykłych efektach ale naprawdę ładnych i szeroko rozbryzgających na niebie.Polecam! :)