Ponq 2 Opublikowano 18 Października 2009 Symbol: TXP486Nazwa: GROMOpis: Petarda lontowa, bardzo mocny huk.Cena: 8,5 zł (www.fajerwerkimarket.pl)Moje zdjęcie: Film: Cytuj
Janek_92 1 Opublikowano 18 Października 2009 Jednak nie ma to jak real foto . Myślałem, że one są mniejsze (wielkości super petard od maxem'a). Mam je na swojej liście zakupów więc również wstawie filmik po sylwestrze . Spodziewam się po nich czegoś w stylu Mega Piratek (P2000).edit. Zauważyłem też, że lont jest dość długi jak na tego typu petardy. To bardzo dobrze, bo moim zdaniem ich odpowiedniki od maxema wybuchają nieco za szybko. Cytuj
LandsberG 0 Opublikowano 18 Października 2009 Kupuje je sobie na ten rok . Mam nadzieje , że się spiszą . Cytuj
Gonskaaa 0 Opublikowano 5 Listopada 2009 Widze że kilka osób też chce je zakupić.Ja również mam taki zamiar.Mam nadzieje że są opłacalne Cytuj
Erlick 1 Opublikowano 5 Listopada 2009 No no, na żywa troszkę inaczej wyglądają , mam nadzieję że się nie zasmucę na nich ! Zamawiam 3 paczki Cytuj
xHESTIABUMx 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Już chciałem zakładać taki temat a tu się okazuje że nie trzeba :grin: Miałem je rok temu ale widze że zmienili nazwe i opakowanie (wtedy się nazywały thunder king czy jakoś tak) i były w czerwonym kartonie. Bardzo polecam, huk niesamowity jak na wielkość! Cytuj
baster88 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 zastanawiałem sie nad nim rok temu ale nie wziolem. ale widze ze wiekszosci was sie podobaja wiec kupie je w tym roku w lidlu. 7zł na 6sztuk. Cytuj
Kixlox093 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 baster88 to nie te petardy o jakich myślisz te co tu są opisywane to takie piratki a tobie chodzi o takie większe Cytuj
baster88 0 Opublikowano 18 Listopada 2009 ahaa! to już teraz wiem! :grin: ale myśle ze i tak je kupie. Cytuj
Ryba 0 Opublikowano 22 Listopada 2009 Bardzo dobre petardy sam mialem je rok temu w ten rok też je kupuje :grin: polecam ! Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 13 Grudnia 2009 W miarę dobre te Gromy. Jak na cenę 8.50 za 36 sztuk to są opłacalne, lecz huk jest trochę mniejszy niż w P1000 Maxsema. Dobrę na zabawę parę dni przed sylwestrem. Moja ocena 8/10Pozdrawiam Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Huczą aż miło. Plastikowe zatyczki sprawiają, że mają bardzo dużą moc. Warte polecenia. Mam do Was pytanie. Czy Wy też mieliście 33, zamiast 36 gromów? Do mnie dotarło tylko tyle. Cytuj
PyroRuszek 0 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Świetne petardy i opłacalne jak 36 szt. za 9 zł !Mój film petardy odpalonej w plastikowej butelce: http://www.youtube.com/watch?v=kxBL5MSYNKYHuk na żywo wiele głośniejszy ;p Cytuj
Poki 17 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Świetna bassowa petarda. Porównywalna z FP3, ale bez błysku. Naprawde opłacalny zakup. Cytuj
Ponq 2 Autor Opublikowano 9 Października 2010 Świetna bassowa petarda. Porównywalna z FP3, ale bez błysku. Naprawde opłacalny zakup. Do FP3/New bym jej nie porownywal, ale jak na swoja cene, to w miare dobra petarda. Cytuj
Filip 5 Opublikowano 23 Października 2010 Kupiłem w tym roku 2 paczki tych petard, i mam nadzieję że się nie zawiode, ponieważ jestem fanem petard Mają plastikowe zatyczki co daje naprawde wielki plus. Po wyglądzie i solidności tej petardy,po zatyczkach plastikowych i solidnym gipsiku na dole, sądzę że jest to bassowa petarda typu FP3/New, oczywiście cichsza.Jutro, zobaczę jak się spiszą. Wystrzele z 4. Może zrobie filmik.PozdroEDIT@ Huk był niesamowity. Rozszedł się bardzo daleko i odwaliło metalową obudowe od nagrywarki 30m dalej ;DD Bardzo Polecam te petardy. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Petardy są niesamowite!! Porównywalne z fp3new! Bez przesady, odpalałem i te i te ale gromy w żadnym wypadku nie dorównują FP3 NEW. Cytuj
tomszak 1 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Bez przesady, odpalałem i te i te ale gromy w żadnym wypadku nie dorównują FP3 NEW. Mnie bardzo milo zaskoczyly.. Widocznie moje fp3 rzeczywiscie sa slabe... Cytuj
patryk93 0 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Jak dla mnie te petardy są świetne. Są niesamowicie głośne. Miałem achtungi Komety P1212 i nie wiem jakim cudem ale Gromy były głośniejsze od nich. Jak najbardziej polecam te petardy. Cytuj
Korsarz96 17 Opublikowano 22 Października 2013 Mam Pytanko. Otóż chcę je zakupić ale nie wiem czy warto i teraz moje pytanko czy dorównują FP3/Small ? Czy są głośniejsze czy słabsze >? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi