velibrum 12 Opublikowano 20 Października 2009 6 października miałem zaszczyt odwiedzić to wyjątkowe wydarzenie, jakim niewątpliwie jest prezentacja włoskich cylindrów. Poznałem ekipę Softray, producenta V-Blasta i mogłem nawet ponosić gaśnice :razz: Zaprezentowanych zostało 76 pozycji. Ponad 20, to były miny i single shoty, a więc bomb było ok. 50 sztuk. Najpierw strzelone zostały przeróżne waterfalle opatrzone gwiazdkami przechodzącymi w czerwień, zieleń, tudzież strobo. Ja jednak cały czas wyczekiwałem mocniejszych kalibrów. Moje oczekiwania jako pierwsze zaczęły spełniać różne formy polipów. Trzeszczące, migoczące, z gwizdem. Piękny efekt utworzyły farfalle, czyli mocno iskrzące ramiona z ciekawymi pistilami. Było kilka tradycyjnych chryzantem: srebrnych, trzeszczących, brokatowych. Najlepsze jak zawsze okazały się wysokokalibrowe bomby wielostopniowe. Mi najbardziej spodobała się 4-rozrywowa. tworzące trzeszczące mozaiki.Niestety, aktualnie mogę zaprezentować tylko połowę z zaprezentowanych artykułów, bo cały czas czekam na nagranie z drugiej kamery którą obsługiwałem. Cieszcie więc oko:1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. Do następnego Cytuj
pokepim 0 Opublikowano 3 Listopada 2009 nr 18 wymiata, aczkolwiek nr 5 ma fajne echo przy tym drugim wybuchu Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Listopada 2009 Już miałem okazję przejrzeć te filmiki. Połowa zachwyca, a połowa nie robi na mnie wogóle wrażenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi