LandsberG 0 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Potrzebuję na sylwestra wyrzutni za 200 zł . Kupuje na fm.pl we wspólnym zamawianiu . Chciałbym mieć za to jakieś dobre , lecz nie duże wyrzutnie . Te które chcę mieć :Mont everest Condor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Poki 17 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Tanie, a dobre:Hi-Tech Kod:SM9881 Red Meteor Kod:SM9882KasopejaPozatym popatrz na filmiki na fm.pl i najwyżej podaj typy,a my doradzimy co brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 velibrum 12 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 JW06 Kasjopeja miałem i stanowczo odradzam! Teraz w wyrzutni jest mniej gwiazdek, krócej się palą i 4 strzały mają zupełnie odmienny efekt fali z cracklingiem. O wiele lepszym wyborem będzie JW07 Mars, którego odpaliłem zaraz po JW06 i wyszedł 100 razy lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mpiwowski 182 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Moja propozycja:Mont everestCondor+ JW168 Imagine+ BORNEO - JW26+ BIG BANG PLUTON - JW05+ GULIWER - SM9858+ BIG BANG MARS - JW07+ RED METEOR - SM9882+ SATURN MISSILES - K1130C12razem 201,9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
LandsberG 0
Potrzebuję na sylwestra wyrzutni za 200 zł . Kupuje na fm.pl we wspólnym zamawianiu . Chciałbym mieć za to jakieś dobre , lecz nie duże wyrzutnie .
Te które chcę mieć :
Mont everest
Condor
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi