Skocz do zawartości

Gdzie spędzacie Sylwestra?

Gdzie spędzasz Sylwestra?  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• W domu
      167
    • U babci
      9
    • U kuzynów
      4
    • Gdzie indziej
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie, gdzie spędzacie Sylwestra :?:
Ja mam zawsze dylemat gdzie, pewnie niektórzy z was też, tak więc głosujcie w ankiecie i piszcie posty, może innym pomożecie :)
I napiszcie też dlaczego :?:

Opublikowano

Ja nie spędzam już sylwka w domu.U babci też nie musze , bo mieszka ze mną.
Raz tylko byłem u kuzyna (i teraz żałuje) , a tak co roku spędzam go u/z kumplami

Opublikowano

ja zawsze spędzam w domu w miłej atmosferze. Później wychodze na dwór i robię mały pokaz.

Opublikowano

Ja zawsze bylem w domu, a od jakis 4 lat spedzam z kumplami i jest super:p

Opublikowano

umnie raz w domu kiedy byłem chory :evil: na sylwka albo z kumplami

Opublikowano

Ja spedzam Sylwestra w domu,albo z sąsiadem tak jest najlepiej,ale najlepiej w domu bo sie ma juz przygotowane podworko na pokaz :)

Opublikowano

ja robie tak samo jak mateo.

Opublikowano

wg mnie najleprzy sylwerster jest w gorach (kolo, badz w Zakopcu) poniewaz tam jest zagwarantowany snieg i mrozik (a nie jakis syf jak na terenie reszty calej Polski), i wlasnie ta prawdziwa zimowa pogoda daje swietna atmosfere jesli chodzi o sylwestra i puszczanie ogni sztucznych...

bo kto lubi puszczac fajerwerki w blocie? :sad:

Opublikowano

Ja sylwka spędzam w domu, ponieważ najlepiej puszczac fajerwery na swoim terenie
a co do wypowiedzi pirofana to we Świdrach-Awissa wcale nie ma syfu na sylwka tylko jest duzo sniegu...

Opublikowano

bo błoto jest tylko w miastach tam gdzie jest durzo aut i one robiom chlape a umnie w skolwinie jest zawsze ładnie

Opublikowano

Ja spedze mój syrwester jak co rok u siebie w domu.Lekkie sporsotawnie,koło domu :cool:

Opublikowano

Ja jak zwykle sylwestra spędzam z kolegą u mnie w domu :razz:

Opublikowano

Ja zawsze spędzam sylwestra w domu 10% a na dworze 100% a jeszcze nigdy u nikogo nie byłem tylko nachwile do kolegi. :mrgreen:

Opublikowano

Dom i okolice domu ;-)

Opublikowano

JAk też wybrałem dom i jego Okolice :) Zobaczymy co będzie, nio chyba, że kuzyn zaprosi :)

Opublikowano

Ja identycznie jak Jaworz. Ale i tak na całej dzielni jestem i robie rozróbe :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja sylwka spędzam w domu z moim kolegą :razz:

Opublikowano

Ja spędzam u kumpla z kilkoma kumplami.

Opublikowano

W domu z kolegą połączymy swoje zestawy i bedzie strzelania przez całą noc :twisted: :twisted:

Opublikowano

ja zawsze w domu nikogo nie zapraszam do nikogo nie ide sam sie dobrze bawie se puszczam fajerwerki przed swoim blokiem i z tego mam frajde

Opublikowano

jako fan fajerwerów spędzam w domu z rodziną, robie pokaz, później ide zalać robaka do kumpla. :lol:

Opublikowano

ja spedeze z rodina na molo

Opublikowano

A ja odpowiedziałem - gdzieś indziej , bo idę kolejny raz na domówkę do koleżanek i myślę że teraz nie będzie tak nudno jak rok temu :)

Opublikowano

Ja zawsze sam w domu sylwka spedzam mam ogrodek i sobie kiedy chce wychodze i strzelam z bratem jest fajnie w domu na sylwka :mrgreen:

Opublikowano

Ja w domku ... Może sam a może z rodzicami zobaczymy oby sam :twisted: