Skocz do zawartości

Gdzie spędzacie Sylwestra?

Gdzie spędzasz Sylwestra?  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• W domu
      167
    • U babci
      9
    • U kuzynów
      4
    • Gdzie indziej
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w tym roku nie wiem jeszcze ale chyba u babci w domu prywatnym

endriu123457

Opublikowano

Ja w domu ze znajomymi, i standardowo strzelanie na moim osiedlu :)

Opublikowano

Ja w tym roku spędzam z narzeczoną. Jej brat ma 14 lat i też miłośnik fajrwereków więc będzie się działo i będzie z kim strzelać. Albo u nas w Bydgoszczy albo u jej taty i brata w Koronowie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jak zwykle z kumplani:) zaczynamy od 18 i potem jakaś dyska w garażu noo i trzelanie :D aa po godzinie 00.00 kontynuacja imprezy :D

Opublikowano

Jak zawsze, w domu. Przychodzi do mnie kuzyn i powiem szczerze, że wole siedzieć w domu niż iść gdzieś indziej. Zawsze można sobie w coś pograć.

Opublikowano

W domu rodzinka przychodzi, a ja z kolegami idziemy strzelać od 18 ;)

Opublikowano

ja w tym roku u babci będę strzelał :)/> ma prywatny ogród także fajnie :fireworks:/>

endriu123457 :67675:/>

Opublikowano

Ja w tym roku, sylwestra spędzam u znajomego :D %%% + COD Ghost + Petardy = Sylwester :D

Opublikowano

Ja jak co roku w domu siedzę, ewentualnie wyjdę z kumplami postrzelać.

Opublikowano

W domu :) raz byłem u babci i raz u kuzyna u babci było fajnie ale u kuzyna lipa więc najlepiej mi się spędza sylwka w domu :) ...

Opublikowano

W domu

Opublikowano

Raczej w domu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spędzać sylwestra w domu przed tv lub kompem...?! O nie!! Nuda!!

Myśle, że z czasem większość z was do tego dojrzeje. W tą wyjątkową noc chodzi o to by spędzić ją inaczej niż większość pozostałych w roku. Fajerwerki? Dla nich zawsze znajdzie się czas. Jednak imprezy sylwestrowe, gdzie idzie się na gotowe, tańczy je, bawi, strzela to jest to!!

W tym roku po 2 nieudanych latach wcześniejszych, wkońcu udało mi się zarezerwować miejsce na jednym z poznańskich bali nad jeziorem maltańskim. Przez wczesniejsze 2 lata zbyt długo zwlekaliśmy z partnerką czekając na decyzje znajomych, a miejsca tam znikają na dniach. W tym roku nie było jeszcze oficjalnej oferty, a już kontaktowaliśmy się w celu rezerwacji. W zasadzie już od października wiedzieliśmy, że w tym roku uda nam się sylestrową noc spędzić na długo wyczekiwanym balu. Ciesze się z tego powodu bardzo. I nawet fakt, że nie będzie w domu stuffu za 1.000zł mnie nie smuci!

Opublikowano

Jednak imprezy sylwestrowe, gdzie idzie się na gotowe, tańczy je, bawi, strzela to jest to!!

Zgadzam się, też dorosłem do tego poziomu. Dlatego za rok mam niezłe plany. :) Fajerwerki to jak fajerwerki co roku. Wkońcu staje się to jednostajne. I w ten sposób przychodzą z pomocą różne imprezy. Ważne by co roku było gdzieś indziej i inaczej. :)

Opublikowano

sylwester w domu to nie koniecznie sprzedzanie czasu przed kompem, w domu mozna robic mega sylwestrowa domowke, od jakis 4 lat tak robimy i jest za***iscie, szama, alko, tance jak ktos lubi oczywiscie przy disco polo xd no i zawsze wychodzilem z kolega o 23:30 zeby zajac miejsce i sie rozstawic no i czekamy tak do godziny 00 potem szampanik i strzelanko --miazga melo

Opublikowano

Ja zazwyczaj spędzam sylwestra w domu , ale i tak połowę dnia spędzam na dworze z kolegami :P

Opublikowano

Ja w tym roku, sylwestra spędzam u znajomego :D/> %%% + COD Ghost + Petardy = Sylwester :D/>

%%% i petardy to nie jest dobre połączenie . Chyba że chcesz spędzić sylwka w szpitalu. Ja spędzam Sylwestra u dziewczyny i nie pije nawet kropli przed bo wiem że jakaś tam ilość tego alkoholu jest wstanie wydłużyć czas mojej reakcji bądź co gorsza włączyć brawure .

Opublikowano

Już serio ludzie... bez przewrażliwienia jeśli chodzi o %%+fajerwerki. Ten sylwester nadal jest pewną niewiadomą. Pożegnanie z większą ilością piro była w zeszłym roku, w moim przypadku. Teraz gdyby nie pewne pozostałości nic bym nie posiadał. Spędzę prawdopodobnie domowo+ew. w nocy jakiś klub. Niestety malutkie grono jest tak samo problematyczne jak duże. 50zł na zakupy w markecie, to sporo suma na wyżerkę na całą noc, a w klubie kilka drinków.

Opublikowano

Również dorosłem do tego co Poki czy mpi, dlatego wolę spędzić Sylwestra z moją klasą na balu z pięęęęknym widokiem na moje miasto. :)

Opublikowano

domowka w malym gronie ludu alko, szama i piro z szampanem cos pieknego (chociaz w tym roku piro bardzo skromnie)

Opublikowano

Ja z narzeczoną przyszłym szwagrem i przyszłym teściem w domu. :):)