Skocz do zawartości

Gdzie spędzacie Sylwestra?

Gdzie spędzasz Sylwestra?  

220 użytkowników zagłosowało

1. 1.

• W domu
      167
    • U babci
      9
    • U kuzynów
      4
    • Gdzie indziej
      40

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja w tym roku nie wiem jeszcze ale chyba u babci w domu prywatnym

endriu123457

Opublikowano

Ja w domu ze znajomymi, i standardowo strzelanie na moim osiedlu :)

Opublikowano

Ja w tym roku spędzam z narzeczoną. Jej brat ma 14 lat i też miłośnik fajrwereków więc będzie się działo i będzie z kim strzelać. Albo u nas w Bydgoszczy albo u jej taty i brata w Koronowie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja jak zwykle z kumplani:) zaczynamy od 18 i potem jakaś dyska w garażu noo i trzelanie :D aa po godzinie 00.00 kontynuacja imprezy :D

Opublikowano

Jak zawsze, w domu. Przychodzi do mnie kuzyn i powiem szczerze, że wole siedzieć w domu niż iść gdzieś indziej. Zawsze można sobie w coś pograć.

Opublikowano

W domu rodzinka przychodzi, a ja z kolegami idziemy strzelać od 18 ;)

Opublikowano

ja w tym roku u babci będę strzelał :)/> ma prywatny ogród także fajnie :fireworks:/>

endriu123457 :67675:/>

Opublikowano

Ja w tym roku, sylwestra spędzam u znajomego :D %%% + COD Ghost + Petardy = Sylwester :D

Opublikowano

Ja jak co roku w domu siedzę, ewentualnie wyjdę z kumplami postrzelać.

Opublikowano

W domu :) raz byłem u babci i raz u kuzyna u babci było fajnie ale u kuzyna lipa więc najlepiej mi się spędza sylwka w domu :) ...

Opublikowano

W domu

Opublikowano

Raczej w domu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Spędzać sylwestra w domu przed tv lub kompem...?! O nie!! Nuda!!

Myśle, że z czasem większość z was do tego dojrzeje. W tą wyjątkową noc chodzi o to by spędzić ją inaczej niż większość pozostałych w roku. Fajerwerki? Dla nich zawsze znajdzie się czas. Jednak imprezy sylwestrowe, gdzie idzie się na gotowe, tańczy je, bawi, strzela to jest to!!

W tym roku po 2 nieudanych latach wcześniejszych, wkońcu udało mi się zarezerwować miejsce na jednym z poznańskich bali nad jeziorem maltańskim. Przez wczesniejsze 2 lata zbyt długo zwlekaliśmy z partnerką czekając na decyzje znajomych, a miejsca tam znikają na dniach. W tym roku nie było jeszcze oficjalnej oferty, a już kontaktowaliśmy się w celu rezerwacji. W zasadzie już od października wiedzieliśmy, że w tym roku uda nam się sylestrową noc spędzić na długo wyczekiwanym balu. Ciesze się z tego powodu bardzo. I nawet fakt, że nie będzie w domu stuffu za 1.000zł mnie nie smuci!

Opublikowano
  W dniu 13.12.2013 o 23:34, Poki napisał(a):

Jednak imprezy sylwestrowe, gdzie idzie się na gotowe, tańczy je, bawi, strzela to jest to!!

Zgadzam się, też dorosłem do tego poziomu. Dlatego za rok mam niezłe plany. :) Fajerwerki to jak fajerwerki co roku. Wkońcu staje się to jednostajne. I w ten sposób przychodzą z pomocą różne imprezy. Ważne by co roku było gdzieś indziej i inaczej. :)

Opublikowano

sylwester w domu to nie koniecznie sprzedzanie czasu przed kompem, w domu mozna robic mega sylwestrowa domowke, od jakis 4 lat tak robimy i jest za***iscie, szama, alko, tance jak ktos lubi oczywiscie przy disco polo xd no i zawsze wychodzilem z kolega o 23:30 zeby zajac miejsce i sie rozstawic no i czekamy tak do godziny 00 potem szampanik i strzelanko --miazga melo

Opublikowano

Ja zazwyczaj spędzam sylwestra w domu , ale i tak połowę dnia spędzam na dworze z kolegami :P

Opublikowano
  W dniu 2.12.2013 o 17:26, Kudlaty napisał(a):

Ja w tym roku, sylwestra spędzam u znajomego :D/> %%% + COD Ghost + Petardy = Sylwester :D/>

%%% i petardy to nie jest dobre połączenie . Chyba że chcesz spędzić sylwka w szpitalu. Ja spędzam Sylwestra u dziewczyny i nie pije nawet kropli przed bo wiem że jakaś tam ilość tego alkoholu jest wstanie wydłużyć czas mojej reakcji bądź co gorsza włączyć brawure .

Opublikowano

Już serio ludzie... bez przewrażliwienia jeśli chodzi o %%+fajerwerki. Ten sylwester nadal jest pewną niewiadomą. Pożegnanie z większą ilością piro była w zeszłym roku, w moim przypadku. Teraz gdyby nie pewne pozostałości nic bym nie posiadał. Spędzę prawdopodobnie domowo+ew. w nocy jakiś klub. Niestety malutkie grono jest tak samo problematyczne jak duże. 50zł na zakupy w markecie, to sporo suma na wyżerkę na całą noc, a w klubie kilka drinków.

Opublikowano

Również dorosłem do tego co Poki czy mpi, dlatego wolę spędzić Sylwestra z moją klasą na balu z pięęęęknym widokiem na moje miasto. :)

Opublikowano

domowka w malym gronie ludu alko, szama i piro z szampanem cos pieknego (chociaz w tym roku piro bardzo skromnie)

Opublikowano

Ja z narzeczoną przyszłym szwagrem i przyszłym teściem w domu. :):)