Witam chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o mixplusie tej ofercie na umowe na doładowania 30zł przez 3 lata i co sądzicie o telefonach? który byście wybrali?Jestem czteroletnim abonentem sieci era i nawet jakby mi zaproponowali jakiś fajny telefon to nie pasuje mi rozwiązanie abonament ponieważ nigdy nie wiem ile wydam na internet itp... A tak to 30zł mam do wykorzystania i na internet,gg, czy jakieś inne rzeczy a nie jak w przypadku abonamentu tylko sms-y i dzwonienie.
Pytanie
mateo1992 28
Witam chciałbym się dowiedzieć co sądzicie o mixplusie tej ofercie na umowe na doładowania 30zł przez 3 lata i co sądzicie o telefonach? który byście wybrali?Jestem czteroletnim abonentem sieci era i nawet jakby mi zaproponowali jakiś fajny telefon to nie pasuje mi rozwiązanie abonament ponieważ nigdy nie wiem ile wydam na internet itp...
A tak to 30zł mam do wykorzystania i na internet,gg, czy jakieś inne rzeczy a nie jak w przypadku abonamentu tylko sms-y i dzwonienie.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi